Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha valaki ilyen...

Normális ha valaki ilyen lelkületü?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek másoknak öromet okozni,és mindig

ahol tudok segitek,nekem ez jó érzés,és boldoggá tessz..

Én nem kérek,csak adni szeretnék tiszta szivböl mindent,

ami csak töllem telik.Tudom,h manapság az emberek zömét az

érdekek vezerlik,és kegyetlenul átgázolnak másokon,de én

mindig szeretettel válaszolok.Mert szerintem harag nem old

fel haragot,viszont a szeretet mindent felold.A rosszat is

jóval viszonzom.Aki igazán tudd szeretni az nem ússza meg

sebek nélkül,és akit már megsebeztek az óvatos..Az ember

mindig tanul a hibáiból,és csiszolódik,ez mind része a

szemelyiségfejlödésnek.Át kell jutnunk bizonyos helyzeteken,

meg kell tapasztalnunk dolgokat ahhoz,h olyanok legyünk,

amilyenek most vagyunk.Az tény,hogy manapság iszonyatosan

nagy nyomás nehezedik az emberekre:teljesitménykényszer,

megfelelni akarás,konvenciók,ami (amennyiben az ember

enged ezen nyomásnak)zavart szül az emberek fejében,

és szivében.Kérdes az,h az ember harcol,vagy menekül.?

Már nagyon régen fogadtam meg,hogy mindig mindenben és

mindenkiben csak a jót fogom keresni,igy kialakitottam

egy "kis világot" magamban - ezt most úgy képzeld el

mint valamiféle saját utópiát,ahol nem létezik rosszindulat,

ezt a "kivülállók" azt hiszem naivságnak nevezik,pedig ez

csak természetes védekezés - imunnitás a rossz ellen.

Nem értem,miért van ennyi árny a világban???Erőszak,és

gyilkosság,terrorizmus a világban??? Mire jó mindez???

32\F

2010. okt. 25. 20:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

kedves kérdező. :)

Ki állította azt, hogy a pszichikus erők engem nem érdekelnek? De vajon te tudod, hogy miért is van jelentősége a pszichikus dolgoknak? Tudod azt, hogy hogyan kell keresd? Tudod, hogy mi hozza létre a pszichét/tudatot? Tudod hogyan terjesztheted ki a pszichéd hatalmát? S mi alapján döntöd te el, hogy én a teljes ellentetted vagyok gondolkodásban? Érdekel, szívesen meghallgatlak...:P

várom válaszod.

12:58-nak nagyon szépen köszönöm a védelmet. ;)

Kedves 14:01. :)

Örülnék neki ha tisztáznánk valamit.

Egyetlen dolgot írjál nekem légy szíves, hogy milyen hittérítő dumát nyomattam annál a bizonyos kérdésnél? Egyetlen dolgot állítottam, hogy a világ megjelenése mentális jellegű...a legelejét írtam le az egésznek...tudod jól, hogy az anyag kölcsönhatásaival kapcsolatban soha nem írok a term.tudományos kategóriába...mindig csak a filozófiai felépítésű kérdéseknél ugrom be...amire a természettudomány nem tud korrekt választ adni...hiszen te magad is kijelentettél olyan dolgokat, hogy nem tudhatjuk és hogy ki hiszi el ezt vagy azt, de a kémia...Én csak annyit mondtam, hogy a fizikum transzformátor...elméinknek...ebbe mi a tudománytalan? 2 élű dolog ez...vagy igen vagy nem...de mindkettő hiten alapszik...ami megint az én meglátásomat bizonyítja, az alapján, hogy minden olyan, amilyennek gondoljuk. :)

igazság szerint úgy ahogy van félreérted az egész helyzetet...egy szóval sem mondtam sehol olyat, hogy menj templomba...egy olyan dolgot állítottam, amiből kétféle van...az egyikkel nem találsz magyarázatot...a másikkal igen. :P

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 29. 14:47
 32/41 A kérdező kommentje:

pszichikus erökkel kapcs nagyon nehezen engedek magamhoz közel valakit,ehezz nekem bizonyitania kell hogy mit tud a témáról,illetve amit én már tapasztaltam azt töllem nem fogja el venni senki,szóval hogy ez nem létezik meg az csak trükk meg hasonlók ettöl kiméljenek..van egy tag akit itt ismertem ezen az oldalon,és email-ezünk,eddig ő benne sikerült megbiznom egyedül senki másba,még a saját testvéremben sem,sem a rokonokba,hát még a haverokba barátokba,senkiben sem bizok ezen a téren,szóval nem tudom mi az amitöl megbizom ebben az emberben,v mi olyat adott nekem a leveleivel,és olyan alátámasztásokat amikböl a bizalom átjött..

Ki állította azt, hogy a pszichikus erők engem nem érdekelnek? DE INKÁBB AZ EGYHÁZZ AZ ERÖSSÉGED NEM?

De vajon te tudod, hogy miért is van jelentősége a pszichikus dolgoknak? TERMÉSZETESEN

Tudod azt, hogy hogyan kell keresd?

ERRE MINDIG MAGÁTÓL JÖN RÁ AZ EMBER,UGYANIS EBBEN A DOLOGBAN CSAK MAGUNKRA SZÁMITHATUNK!

Tudod, hogy mi hozza létre a pszichét/tudatot?

ISTEN?

Tudod hogyan terjesztheted ki a pszichéd hatalmát?

SOK GYAKORLÁS?

S mi alapján döntöd te el, hogy én a teljes ellentetted vagyok gondolkodásban? ÉN KEVÉSBÉ BESZÉLEK VALLÁSOS MÓDON,ILLETVE SZÖVÖM BELE ISTENT,STB..

2010. okt. 29. 14:59
 33/41 anonim ***** válasza:

Nos kedves kérdező. :)

köszi a korrekt és egyenes válaszokat.

"Ki állította azt, hogy a pszichikus erők engem nem érdekelnek? DE INKÁBB AZ EGYHÁZZ AZ ERÖSSÉGED NEM?"

Elárulom neked, hogy templomban soha nem jártam, csak kötelező szinten sulival karácsonykor, illetve egyszer, amikor az unokatestvérem megházasodott...soha nem voltam gyónni, nem vagyok megkeresztelve...én az "utcán" nevelkedtem...és pontosan az anyagi világ feletti pszichés uralom vezetett rá erre a dolgokra azzal megspékelve, hogy szentül jó szeretnék lenne(leszek is), totálisan önzetlen, tisztán szerető, vagyis "full" szabad. Az vonzott, amit varázslatnak neveznek köznyelven...És érdekes módon ez a két tétel Jézus Krisztusra passzol rá...aki csodákat tett és nem jutottak benne érvényre a negatívumok. A Bibliát nem olvastam el egyszer sem, csak néhány részletet(rövideket), a többi szentirattal is így vagyok...szóval a megállapításod téves...hiába hozom szóba Isten nevét...de én Elmének vagy Önvalónak hívom, de ha hívőkkel beszélek, akkor az Isten kifejezést használom...ha tudományos körben vagyok, akkor Elmének, Ezotériában pedig Önvalónak általában, bár néha vallás kategóriában is...teljesen mindegy, mert ugyanaz mindhárom kifejezés. Másrészről pedig pont ebben a kérdésedben hoztad fel Istent, pontosabban azt, hogy minél jobban váljunk hasonlatossá Istenhez, és utána pedig azt írtad, hogy "szarok rá Istenre"...Amúgy pedig Isten elve nélkül ugyan hogy adnál magyarázatot? Egyértelmű, hogy bele kell szőni...úgy nyer értelmet, mint minden más...de tudom különben, hogy elriasztó ez a kifejezés, mert annyi szennyet kapott már az századok során...én sem szívesen használom. Vissza is ellenőriztem és e kérdésednél is például te hoztad fel először az Isten kifejezést. Ezt nem bántásból csak szóltam. :)

"De vajon te tudod, hogy miért is van jelentősége a pszichikus dolgoknak? TERMÉSZETESEN"

Légy szíves avass be, érdekelne a meglátásod...veszíteni úgy sem veszthetsz, elvenni nem tudom azt, ami már a tied. :)

"Tudod azt, hogy hogyan kell keresd?

ERRE MINDIG MAGÁTÓL JÖN RÁ AZ EMBER,UGYANIS EBBEN A DOLOGBAN CSAK MAGUNKRA SZÁMITHATUNK!"

"Tudod hogyan terjesztheted ki a pszichéd hatalmát?

SOK GYAKORLÁS?"

Olyanról hallottál már, hogy tudatosan belekerülni egy bizonyos állapotba, ahol tulajdonképpen Istennel időzünk? Hallottál már olyanról, hogy van egy konkrét módszer arra, hogy hogyan nyerjünk ki magunkból erőt, vagyis hogyan tágítsuk saját pszichénket? Vagyis tudod e, mi is ez a gyakorlás?

ui.: egyébként én filozófus módon szoktam beszélni...levezetést és magyarázatokat adva...;)

üdv és várom válaszod

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 29. 15:21
 34/41 A kérdező kommentje:
Hallottál már olyanról, hogy van egy konkrét módszer arra, hogy hogyan nyerjünk ki magunkból erőt, vagyis hogyan tágítsuk saját pszichénket? Vagyis tudod e, mi is ez a gyakorlás? ÚGY LÁTSZIK TE TÖBBET TUDSZ ERRÖL A TÉMÁRÓL,HALLGATLAK!
2010. okt. 29. 15:32
 35/41 anonim ***** válasza:

kérdező.

én nagyon szívesen mesélek neked arról a dologról, amit tudok, de úgy gondolom a korrekt az lenne, ha odaadnám a leírást, mondhatni tanítást...azt, amiből én is kinyertem a tudást, és akkor nem zsákoltam be semmiféle "dicsőséget". ugyanis egy dolog van, amit meg kell értenie az embernek, hogy hitelessé váljon a helyzet, és végső megértésre leljen...és nem biztos, hogy jó ötlet lenne itt kifejtenem saját szavakkal, mert nem egy pár soros mondandó. egyébként arról van szó röviden, amit annál a bizonyos kérdésnél írtam, ahonnan az egyik válaszoló rólam alkotott véleményét vágtad be ide.

A döntés a tied, hogy az én szavaimat, vagy a tanítást választod. Amelyik neked kényelmesebb. :)

üdv és várom válaszod

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 29. 19:25
 36/41 A kérdező kommentje:
küld el akkor priviben
2010. okt. 30. 10:29
 37/41 A kérdező kommentje:
2010. okt. 30. 10:30
 38/41 anonim ***** válasza:

Nincsen beállítva, hogy tudjak küldeni neked privátot. Állítsd át, és már repítem is a művet. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 30. 10:52
 39/41 A kérdező kommentje:
ya bocs
2010. okt. 30. 11:45
 40/41 anonim ***** válasza:

elküldtem a szerzeményt, bízom benne, hogy odaért, ha nem akkor úgy is jelzel. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 30. 19:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!