Normális ha valaki ilyen lelkületü?
Én nagyon szeretek másoknak öromet okozni,és mindig
ahol tudok segitek,nekem ez jó érzés,és boldoggá tessz..
Én nem kérek,csak adni szeretnék tiszta szivböl mindent,
ami csak töllem telik.Tudom,h manapság az emberek zömét az
érdekek vezerlik,és kegyetlenul átgázolnak másokon,de én
mindig szeretettel válaszolok.Mert szerintem harag nem old
fel haragot,viszont a szeretet mindent felold.A rosszat is
jóval viszonzom.Aki igazán tudd szeretni az nem ússza meg
sebek nélkül,és akit már megsebeztek az óvatos..Az ember
mindig tanul a hibáiból,és csiszolódik,ez mind része a
szemelyiségfejlödésnek.Át kell jutnunk bizonyos helyzeteken,
meg kell tapasztalnunk dolgokat ahhoz,h olyanok legyünk,
amilyenek most vagyunk.Az tény,hogy manapság iszonyatosan
nagy nyomás nehezedik az emberekre:teljesitménykényszer,
megfelelni akarás,konvenciók,ami (amennyiben az ember
enged ezen nyomásnak)zavart szül az emberek fejében,
és szivében.Kérdes az,h az ember harcol,vagy menekül.?
Már nagyon régen fogadtam meg,hogy mindig mindenben és
mindenkiben csak a jót fogom keresni,igy kialakitottam
egy "kis világot" magamban - ezt most úgy képzeld el
mint valamiféle saját utópiát,ahol nem létezik rosszindulat,
ezt a "kivülállók" azt hiszem naivságnak nevezik,pedig ez
csak természetes védekezés - imunnitás a rossz ellen.
Nem értem,miért van ennyi árny a világban???Erőszak,és
gyilkosság,terrorizmus a világban??? Mire jó mindez???
32\F
Szerintem meg kéne ismerkedned kismajom74-gyel. MEgtalálod a kamaszok és a nők egészsége témakörben. Nekem ő egy kicsit gyanús...
On: Egy kicsit érzékeny lelkű vagy, de nem tudhatsz mindenkit üvegburokban.
Jó lenne, ha többen gondolkodnának így, de az ilyen emgereket a legkönnyebb megsebezni, ezért aki így is gondolkodik, felhúz maga köré egy védőpajzsot, amin szinte lehetetlen áttörni.
Hibákat mindenki követ el, és a hibáink általában fájdlaommal járnak. Viszont a a hibáinkból tanulunk... A fájdalomból tanulunk...
hello.
A te szavaidat használom, ha nem haragszol meg.
"Nem értem,miért van ennyi árny a világban???Erőszak,és
gyilkosság,terrorizmus a világban??? Mire jó mindez???"
"Az ember
mindig tanul a hibáiból,és csiszolódik,ez mind része a
szemelyiségfejlődésnek.Át kell jutnunk bizonyos helyzeteken,
meg kell tapasztalnunk dolgokat ahhoz,h olyanok legyünk,
amilyenek most vagyunk.Az tény,hogy manapság iszonyatosan
nagy nyomás nehezedik az emberekre:teljesitménykényszer,
megfelelni akarás,konvenciók,ami (amennyiben az ember
enged ezen nyomásnak)zavart szül az emberek fejében,
és szívében."
az emberek tehát még mindig tanulnak, mert van egy bizonyos dolog, amit be kell lássanak ahhoz, hogy kikerüljenek a mókuskerékből. szóval azt mondom, hogy harcolnak, saját magukkal, minden egyes pillanatban, de ezt a harcot egy szempillantás alatt el lehet dönteni, ha az egyén nyitott a valóság felé, és hajlandó belátni azt, amiről e bekezdésem elején írtam. :)
Az egész élet egy nagy iskola, és egymást kéne segítsük a fejlődésben ahogyan te is teszed. Ennek különben nagyon mély háttere van, filozófikus, a létezéssel kapcsolatban...ha érdekel a leírás odaadom, és saját magadból kinyerheted a válaszokat. jelezz ha érdekel.
ui.: egyébként egy darab árny nincsen, ha úgy vesszük...minden olyan, amilyennek gondoljuk...mivel itt az elmének van hatalma, a hitnek, mintsem a fizikai világnak. az ember oly tökéletes, hogy képes magával elhitetni, hogy tökéletlen és van bűn meg szenvedés. no ezeket a tévedéseket lehet elűzni. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Két féle dolog van a HIT és a TUDÁS. Amit tudok, abban többé nem kell hinnem hiszen már tudom. Amiben hiszek, azt viszont még nem tudom. A hitre addig van szükség, amig az bizonyossággá erősödik. A fizikai energiát azért tudjuk látszólag könnyebben kiaknázni, mivel tudjuk hogyan működik, ezt a tudást a szüleinktől és a külvilágtól kaptuk kicsi gyerek korunkban.
A gondolati energiák kiaknázásának lehetőségében viszont sokszor csak hiszünk, nincs bennünk az a bizonyosság, ami ahhoz szükséges, hogy tudatosan használhassuk őket. A gondolati energiát első sorban arra kell használnunk, hogy saját életünket és sorsunkat képesek legyünk tudatosan kezünkbe venni és irányítani. Amig sokszor saját érzelmeink és ösztöneink uralkodnak rajtunk, ők mondják meg mikor mit cselekedjünk, addig nem vagyunk urai saját életünknek. A probléma gyökere nagyon egyszerű nem vagyunk összhangban saját magunkkal, vagyis nem azt mondjuk amit gondolunk és nem azt cselekedjük amit mondunk.
Kérdező.
azért ezt a szabályszerűséget, amit a gondolatokról írsz és a hozzáállásáról az embereknek, is erősítik a "kivételek". ohh és rendbe rakhatja magát az ember, hogy megfelelően szemlélhessen...lehetséges, hogy a fizikai rálátás is változna ekkor, hiszen a tudat megelőzi az anyagi világot.:)
másik meglátásom, hogy vajon ha tudod valamiről, hogy létezik, de képtelen vagy elhinni, akkor az úgy elég e? vagy ha valaminek hiszed a létét, de gőzöd sincs hogy mi az, és miért az? szerintem pont az lehet a "baj", hogy külön jelennek meg ezek az emberekben, pedig a kettőnek szorosan egymáshoz kapcsolva kéne működnie. Einstein szavait hoznám fel, némi neműleg átalakítva. "A tudás hit nélkül sánta, a hit tudás nélkül vak." Egyébként a két szó ugyanazt jelenti, ha úgy vesszük...mindkét esetben van bizonyosságod, csak kérdés, hogy valós e. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Minél közelebb áll a fizikai világhoz, annál nehezebb dolga lesz, és minél közelebb áll az asztrális világhoz, annál könnyebb. Ez a pont egy hatalmas nagy téma, a benne lévő képesség fejlesztése évezredeket is igénybe vehet. Ez az, ami inkarnációk során javulhat, vagy éppen korcsosulhat az ember lelki világában.
Csökkenteni kell a fizikai világhoz, az anyagiassághoz való kötődést és gyengíteni kell az önzést, a beképzeltséget, a rosszindulatot, a haragot, a gyűlölködést és bosszúvágyat, valamint a logikus gondolkozást és a racionalitást. Erősíteni kell viszont a lelki élet, a lelki világ benső egyensúlyát, a tisztelettudást, az alázat és a szeretet képességet, a jóindulatot, a segítőkészséget valamint a megbocsátás képességét.
Előnyben kell részesíteni a romantikát, az álmodozást, az érzelmek és a megérzések ifejlődését. Példákat most nem említek a fenti tulajdonságú emberek megnyilvánulásaira, ilyeneket Te is találhatsz, ha belegondolsz. Ha röviden és egyszerűen-tömören szeretném megfogalmazni, akkor azt írhatnám: "Igyekezz minél inkább hasonlatossá válni Istenhez."
Kérdező. :)
Egyetértek veled abban, amit leírtál erről...az önzés(minden negatív tulajdonság erre vezethető vissza) gátol, az önzetlenség előrevisz. De szerinted Isten érzelmes? Szerinted mi az érzelem? Van pozitív érzelem? Egyáltalán mi a logika? Mi a racionális gondolkodás? Én úgy tudom, hogy ésszel(eszeddel tudsz) és szívvel(szíveddel hiszel) kell döntsünk. Én úgy gondolom, hogy a józan észre is szükség van az álmodozás mellett.
Azt szeretném még kérdezni, hogy mi az az asztrális világ, vagyis mire gondolsz, amikor ezt említed?
üdv és várom válaszod
25/F
LastOne.Left
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!