Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha valaki ilyen...

Normális ha valaki ilyen lelkületü?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek másoknak öromet okozni,és mindig

ahol tudok segitek,nekem ez jó érzés,és boldoggá tessz..

Én nem kérek,csak adni szeretnék tiszta szivböl mindent,

ami csak töllem telik.Tudom,h manapság az emberek zömét az

érdekek vezerlik,és kegyetlenul átgázolnak másokon,de én

mindig szeretettel válaszolok.Mert szerintem harag nem old

fel haragot,viszont a szeretet mindent felold.A rosszat is

jóval viszonzom.Aki igazán tudd szeretni az nem ússza meg

sebek nélkül,és akit már megsebeztek az óvatos..Az ember

mindig tanul a hibáiból,és csiszolódik,ez mind része a

szemelyiségfejlödésnek.Át kell jutnunk bizonyos helyzeteken,

meg kell tapasztalnunk dolgokat ahhoz,h olyanok legyünk,

amilyenek most vagyunk.Az tény,hogy manapság iszonyatosan

nagy nyomás nehezedik az emberekre:teljesitménykényszer,

megfelelni akarás,konvenciók,ami (amennyiben az ember

enged ezen nyomásnak)zavart szül az emberek fejében,

és szivében.Kérdes az,h az ember harcol,vagy menekül.?

Már nagyon régen fogadtam meg,hogy mindig mindenben és

mindenkiben csak a jót fogom keresni,igy kialakitottam

egy "kis világot" magamban - ezt most úgy képzeld el

mint valamiféle saját utópiát,ahol nem létezik rosszindulat,

ezt a "kivülállók" azt hiszem naivságnak nevezik,pedig ez

csak természetes védekezés - imunnitás a rossz ellen.

Nem értem,miért van ennyi árny a világban???Erőszak,és

gyilkosság,terrorizmus a világban??? Mire jó mindez???

32\F

2010. okt. 25. 20:13
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
igen sokaknak nem tettszik a gondolkodásod ezen az oldalon..
2010. okt. 29. 10:47
 22/41 anonim ***** válasza:

az én gondolkodásom? mégis mi a probléma vele? szívesen meghallgatom. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 29. 11:00
 23/41 A kérdező kommentje:
Kedves kérdező, LastOne.Left-tel nem érdemes foglalkozni, van egy idióta saját vallása, aztán azt prédikálja mindenhol. Amíg ki nem vágják és sóval be nem hintik az IP-címét.
2010. okt. 29. 11:04
 24/41 anonim ***** válasza:

Bízom benne, hogy valamennyire megérted, hogy Jézus Krisztus mit "élt" át, amikor hazugnak, együgyűnek és sorolhatnám még minek hordták el. :)

Másrészről pedig az egyetlen ember véleménye...ráadásul értelmetlen dolgokat sem mondok...mindig összefüggő szöveget beszélek el...logikusan felépítve. Vajon annak van igaza, aki a másikat minősíti és bunkó szavakkal illeti, vagy az, aki segíteni próbál? :)

Nos még mindig nem árultad el, mi a gond a gondolkodásommal. Várom válaszod.

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 29. 11:41
 25/41 A kérdező kommentje:
Nekem szimpi vagy,nincs baj a gondolkodásoddal nekem,csak pár embernek nem tettszik..
2010. okt. 29. 11:57
 26/41 anonim ***** válasza:

szerintem azoknak az embereknek sincs konkrét gondjuk velem...az a válaszoló is annál a bizonyos kérdésnél is csak a kérdező miatt írta, hogy ne foglalkozzon velem, mert úgy gondolja, hogy én félrevezetem...de abba nem gondolt bele, hogy ártani nem is tudok ezzel a meglátással, inkább ellenkezőleg. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 29. 12:13
 27/41 anonim ***** válasza:

ohh és örülök, hogy szimpatikusnak találsz. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 29. 12:32
 28/41 A kérdező kommentje:
Mondjuk én másképpen gondolkozok teljesen,a te teljes ellentéted vagyok..engem inkább a pszichikus erök érdekelnek,és felfedezni ezeket magamban..
2010. okt. 29. 12:53
 29/41 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Kedves kérdező, LastOne.Left-tel nem érdemes foglalkozni, van egy idióta saját vallása, aztán azt prédikálja mindenhol. Amíg ki nem vágják és sóval be nem hintik az IP-címét."

Ez mi ez? :D:D Ez egy epic fail? :D:D

Egyébként LastOneLeftet tessék békén hagyni, nagyon is okos dolgokat mond! Ha mindenki megszívlelné egy kicsit amit mond sokkal jobb lenne mindenkinek! Csak a legtöbb ember odáig se jut el, hogy elolvassa, nem hogy még megértse vagy el is gondolkozzon rajta... :(

LastOneLeft a gyakorikérdések szellemi guruja!

Na mindegy ezt csak azért írtam h tudd, nem csak olyanok vannak akiknek nem tetszik a gondolkodásmódod, hanem vannak fanjaid is :D

2010. okt. 29. 12:58
 30/41 anonim ***** válasza:

Azt a beidézett mondatot én írtam. Érdekes módon LastOne.Left barátunkkal csak a tudomány rovatban találkozom, aminek egyik oka az lehet, hogy természettudományos végzettségű emberként majdnem kizárólag ezt a rovatot látogatom. Nem tudom, hogy guruként milyen bölcs és mély meglátásai vannak más rovatokban, ahol a hozzászólásainak - minden irónia nélkül - én is úgy gondolom, hogy nagyon sok helye van. Csak az zavar nagyon, amikor ő, vagy hozzá hasonló váteszek megjelennek tudományos kérdésekben olyan dolgokat mondani, amik nem oda valóak.

Fenti idézetet is a tudomány rovatban írtam meg, mert nagyon azt gondolom, hogy hittéríteni nem illendő (sőt!) a tudomány rovatban. Én se megyek át a vallás rovatba arról beszélni, hogy Jézus nem támaszthatott fel halottakat, vagy hogy Mária nem lehetett szűz. Ezek a dolgok nyilvánvaló ellenállást ébreszthetnének azokban, akik oda azért mennek, hogy egymás közt ebbéli hitükben megerősödjenek, vagy akik az egésznek a spritiális tartalmát keresik a tudomány mai állása helyett.

Én, mint a tudomány rovat egyik relatíve aktív tagja (bár ugye nem írom alá a kommentjeimet, de magamról tudom, hogy az ottani kérdések legalább 25%-ába írok, és szinte mindet elolvasom), nagyon jól látom, hogy amikor a fentebb említett váteszek megjelennek, akkor a tudományos vita ellehetetlenül, és onnantól az alap fogalmakon kezdünk el veszekedni. Ami szerintem senkinek nem jó, csak a hittérítők önös érdekeinek.

2010. okt. 29. 14:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!