Mit kezdjek az idióta osztálytársammal?
3.-as vagyok gimibe. És úgy érzem egyre kevésbé vagyok jóba az osztállyal, és ennek nagy részben ő is az oka (de persze ezen én tudnék változtatni, csak nem tudom hogy, ezért is kérek most tőletek segítséget).
Ő egy elég furcsa lány. Barátnők vagyunk, de én nem érzem őt annak, mert nagyon nem bírom elviselni, de mindig velem van. Ha én megyek valahova ő is jön. Iskola után persze nem találkozunk. Sokan azt hiszik én is olyan lehetek, mint ő mivel vele vagyok, de már sokan tudják, hogy nem, mert beszéltem velük. Mondták is hogy "meneküljek" tőle minél hamarabb. Általános óta ismerem, akkor még nem egészen volt ilyen, de most gimibe is egy osztályba járunk és mellettem ül. Órán mindig beszél, nem hiszem hogy nekem, mert én nem értek belőle semmit, és állandóan nevetgél, mint egy idióta. És már rohadtul idegesít, hogy nem lehet vele beszélni se, mert vagy csak néz rám és nem válaszol, vagy elhülyüli az egészet. Mindig egy csoportba vagyunk különböző feladatoknál, és nem csinál semmi, hanem tőlem várja el hogy megoldjam a feladatot stb.-t, ha nem jól sikerül, akkor az meg az én hibám. Lyukas órán is mennek hozzá más osztályokból, és szivatják, de ő szerintem fel sem fogja, mert tiszta hülyeségeket beszél, és csak még jobban hülyének nézik ez miatt. Otthon állandóan csak tanul, de kb. 4-es tanuló csak. Átveri a tanárokat, nem adja be a dolgozatait, ha rákérdeznek akkor meg csak néz. Tőlem kér kölcsön mindenre pénzt, mert "holnapra hozza", de még egyszer se adta vissza. Ha meg nem adok neki, nem hívom meg év végén fagyizni, akkor meg azt mondja, hogy nem fogok attól csődbe menni, meg ilyen csóró vagyok. Ma utolsó órán is teljesen kikészített, mert csak sétálgatott és hülyült, "vicceit" mondta, én meg csinálhattam megint egyedül mindent. Nem tudom hogyan vesszek össze vele, hogy utána hozzám se szóljon. Kérdezték tőle, hogy ki a legjobb barátnője, erre rám mutatott. Én kínomban csak nevetem. Az osztálytársaimmal úgy vagyok, hogy sehogy. Ha odamegyek hozzájuk beszélnek vele, de maguktól nem érdeklem őket. Kérlek segítsetek, mert már elegem van belőle!!!
Hát ha már nem tudod elviselni, mondd meg a szemébe.
Én biztos nem tűrném. Főleg hogy folyton röhög. Kábé eltudom képzelni milyen idegesítő lehet.
Én tuti nem szépen mondanám meg neki.
Nyugi, ha rendesen ordibálva, b@zmegolva mondod neki, tuti megérti. ha meg nem, akkor fogyatékos vagy nemtudom.
vessed be nála az építö kritikát
ha valami olyant csinál amit nemkéne krizizáld és mondd el neki, hogy mit is kéne vagy hogyan kéne.
Ez eltarthat akár egy évig is de tuti módszer.
Tudasd vele ezt a kérdést, olvassa végig. Már ha tud olvasni. xD
Egyébként elég idióta lehet. Vagyis fogyatékos inkább.
Amúgy most nézem a rajzaidat és olyan jók. *-*
Olyan ismerős ez az óvoda, hol van pontosan?:O
Meg azt hiszem ezt a kutyust is láttam már. Nem tettél föl ezzel kapcsolatosan már kérdést? Meg mintha az "igazi" képet is láttam volna róla, amiről lerajzoltad.
Na elmondom a tutit.. fogsz néhány barátnőt , egyszer mikor veled van vagy veletek, akkor szarrá szívatjátok had égjen be a p.csába. Ha nem segít marad az hogy jól elvered.. mást nem tudok mondani, segíthet még esetleg a kloroform úgy óvatosan reggel beadod neki mire felkel nem is vagy ott, ja és így idővel megbukik órán nem tud odafigyelni: D
Kitartást szia!!! 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!