Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az idióta osztályt...

Mit kezdjek az idióta osztálytársammal?

Figyelt kérdés

3.-as vagyok gimibe. És úgy érzem egyre kevésbé vagyok jóba az osztállyal, és ennek nagy részben ő is az oka (de persze ezen én tudnék változtatni, csak nem tudom hogy, ezért is kérek most tőletek segítséget).

Ő egy elég furcsa lány. Barátnők vagyunk, de én nem érzem őt annak, mert nagyon nem bírom elviselni, de mindig velem van. Ha én megyek valahova ő is jön. Iskola után persze nem találkozunk. Sokan azt hiszik én is olyan lehetek, mint ő mivel vele vagyok, de már sokan tudják, hogy nem, mert beszéltem velük. Mondták is hogy "meneküljek" tőle minél hamarabb. Általános óta ismerem, akkor még nem egészen volt ilyen, de most gimibe is egy osztályba járunk és mellettem ül. Órán mindig beszél, nem hiszem hogy nekem, mert én nem értek belőle semmit, és állandóan nevetgél, mint egy idióta. És már rohadtul idegesít, hogy nem lehet vele beszélni se, mert vagy csak néz rám és nem válaszol, vagy elhülyüli az egészet. Mindig egy csoportba vagyunk különböző feladatoknál, és nem csinál semmi, hanem tőlem várja el hogy megoldjam a feladatot stb.-t, ha nem jól sikerül, akkor az meg az én hibám. Lyukas órán is mennek hozzá más osztályokból, és szivatják, de ő szerintem fel sem fogja, mert tiszta hülyeségeket beszél, és csak még jobban hülyének nézik ez miatt. Otthon állandóan csak tanul, de kb. 4-es tanuló csak. Átveri a tanárokat, nem adja be a dolgozatait, ha rákérdeznek akkor meg csak néz. Tőlem kér kölcsön mindenre pénzt, mert "holnapra hozza", de még egyszer se adta vissza. Ha meg nem adok neki, nem hívom meg év végén fagyizni, akkor meg azt mondja, hogy nem fogok attól csődbe menni, meg ilyen csóró vagyok. Ma utolsó órán is teljesen kikészített, mert csak sétálgatott és hülyült, "vicceit" mondta, én meg csinálhattam megint egyedül mindent. Nem tudom hogyan vesszek össze vele, hogy utána hozzám se szóljon. Kérdezték tőle, hogy ki a legjobb barátnője, erre rám mutatott. Én kínomban csak nevetem. Az osztálytársaimmal úgy vagyok, hogy sehogy. Ha odamegyek hozzájuk beszélnek vele, de maguktól nem érdeklem őket. Kérlek segítsetek, mert már elegem van belőle!!!

2010. szept. 30. 14:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
fúúú mérges lettem ahogy elolvastam ezt a sok hülyeséget...:D én biztos h szarrá oltanám ha már nagyon idegesítene. Azmeg a pofátlanság csúcsa h pénzt kér kölcsön és sose adja vissza. Nehogy adj neki többször!
2010. szept. 30. 14:53
 12/30 anonim ***** válasza:

haha, ez durva tényleg:D sajnállak picit mert félig meddig tudom milyen érzés (inkább tudom) hogy ha rád tapadnak.

de szerintem a legjobb megoldás ha egyenesen, HIGGADTAN megmondod neki hogy nem szeretnék veled barátkozni, nem vagy szimpatikus.

ez eddig egyszerű is lenne, de most jön a neheze!!a legtöbb ilyen nem fogja fel! mint ahogy te is írtad. erre viszont már nem tudok mit javasolni, fogyatékos balfäsz

2010. szept. 30. 15:06
 13/30 anonim ***** válasza:

Amikor legkozelebb penz ker, uvolts ra jo hangosan (lehetoleg ugy hogy mindenki hallja) "Neked is csak a penzem kell, te hulye ribanc!" Es dobj le vagy 100ft-ot 5 forintosokban "Nessze, akkor szedd ossze te lejmolo allat!"

Es maris el van intezve egy eletre.

Nezd, elmondom neked az igazsagot, azert log veled, mert adsz neki penzt. Ennyi.

2010. szept. 30. 15:06
 14/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:06

xDDDDDDD

2010. szept. 30. 15:26
 15/30 A kérdező kommentje:

Azért nem kell olyan sokszor pénz. Csak ő lassan 18 éves létére nem hord magával semennyit se, és ha szednek be valamire, akkor mindig én adok neki, és kettőnkét fizetem.

Ezek csak 100-200 Ft-os tételek, de zavar, hogy még egyszer sem adta meg. Ha figyelmeztetem, akkor mondja hogy majd hozza. De legközelebb tényleg még 20 Ft-ot se adok neki.

2010. szept. 30. 15:36
 16/30 anonim ***** válasza:
Hat, nemtudom, engem a sokszor 100ft-os tetelek is zavarnanak... Es nem azert, mert nem birnam fizetni, hanem mert... Mert zavar. Nem azert van nalam penz, hogy masnal ne legyen. -_-!
2010. szept. 30. 15:39
 17/30 anonim ***** válasza:
kis csöves ez a csaj
2010. szept. 30. 15:48
 18/30 A kérdező kommentje:

"Nem azert van nalam penz, hogy masnal ne legyen."

Ez teljesen igaz, de valamiért mindig mégis adok neki, pedig egyáltalán nem szegények.

Na de most, hogy kibeszéltük megoldás is kellene. Ha másokkal jobbam jóba lennék, akkor talán könnyebben ráznám le, de így meg mások nem akarnak velem barátkozni.

Ez a 2 összefügg.

2010. szept. 30. 15:48
 19/30 A kérdező kommentje:

És csodálom, hogy engem nem szekálnak a többiek.

Volt hogy próbálkozott valaki tavaly, de én nem csináltam hülyét magamból, ezért leszálltak róla. Én nem vagyok az a buliba járós, nagy dumás, mint nálunk a többség, ezért nincs velük miről beszélni.

Mióta meglátták, hogy azért én is értek valamihez valamelyest, azóta nem gondolnak annyira senkinek.

Valaki szerint még híres is leszek. :-) Az azért nem, de szeretek rajzolni, merthogy ezt csinálom, és ez most fontosabb nekem, minthogy buliba járjak, iskola után a városba mászkáljak, ezért elszigetelődök az emberektől. Bár ez engem nem annyira zavar, de mégis jó lenne ha az iskolába lennének rendes barátaim.

Ha valakit érdekel megnézheti a rajzaimat:

[link]

2010. szept. 30. 15:59
 20/30 anonim ***** válasza:

Azta, igazán tehetséges vagy.

Szerintem, ha most összeveszel vele, eléggé feszült lesz a hangulat egész évben, mivel melletted ül.(én is vesztem össze olyannal, aki mellettem ült, nem valami jó, egész évben beszólogattunk egymásnak, volt, hogy hangosan az órán is.)

Nem muszáj összeveszni ahhoz, hogy a rossz szokásaitól megszabadítsd.Okos lánynak tűnsz, próbálj vele értelmesen beszélni, hogy min változtasson, különben köszönöd szépen, még ilyen ellenségre se lenne szükséged, nemhogy barátnőre.

Hidd el, ha azt értelem kis szikrája is megvan benne, változtatni fog.Ha nem, utána küldd el a francba.:D

2010. szept. 30. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!