Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az idióta osztályt...

Mit kezdjek az idióta osztálytársammal?

Figyelt kérdés

3.-as vagyok gimibe. És úgy érzem egyre kevésbé vagyok jóba az osztállyal, és ennek nagy részben ő is az oka (de persze ezen én tudnék változtatni, csak nem tudom hogy, ezért is kérek most tőletek segítséget).

Ő egy elég furcsa lány. Barátnők vagyunk, de én nem érzem őt annak, mert nagyon nem bírom elviselni, de mindig velem van. Ha én megyek valahova ő is jön. Iskola után persze nem találkozunk. Sokan azt hiszik én is olyan lehetek, mint ő mivel vele vagyok, de már sokan tudják, hogy nem, mert beszéltem velük. Mondták is hogy "meneküljek" tőle minél hamarabb. Általános óta ismerem, akkor még nem egészen volt ilyen, de most gimibe is egy osztályba járunk és mellettem ül. Órán mindig beszél, nem hiszem hogy nekem, mert én nem értek belőle semmit, és állandóan nevetgél, mint egy idióta. És már rohadtul idegesít, hogy nem lehet vele beszélni se, mert vagy csak néz rám és nem válaszol, vagy elhülyüli az egészet. Mindig egy csoportba vagyunk különböző feladatoknál, és nem csinál semmi, hanem tőlem várja el hogy megoldjam a feladatot stb.-t, ha nem jól sikerül, akkor az meg az én hibám. Lyukas órán is mennek hozzá más osztályokból, és szivatják, de ő szerintem fel sem fogja, mert tiszta hülyeségeket beszél, és csak még jobban hülyének nézik ez miatt. Otthon állandóan csak tanul, de kb. 4-es tanuló csak. Átveri a tanárokat, nem adja be a dolgozatait, ha rákérdeznek akkor meg csak néz. Tőlem kér kölcsön mindenre pénzt, mert "holnapra hozza", de még egyszer se adta vissza. Ha meg nem adok neki, nem hívom meg év végén fagyizni, akkor meg azt mondja, hogy nem fogok attól csődbe menni, meg ilyen csóró vagyok. Ma utolsó órán is teljesen kikészített, mert csak sétálgatott és hülyült, "vicceit" mondta, én meg csinálhattam megint egyedül mindent. Nem tudom hogyan vesszek össze vele, hogy utána hozzám se szóljon. Kérdezték tőle, hogy ki a legjobb barátnője, erre rám mutatott. Én kínomban csak nevetem. Az osztálytársaimmal úgy vagyok, hogy sehogy. Ha odamegyek hozzájuk beszélnek vele, de maguktól nem érdeklem őket. Kérlek segítsetek, mert már elegem van belőle!!!

2010. szept. 30. 14:00
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
51%
küld el pi.csábaa
2010. szept. 30. 14:13
 2/30 anonim ***** válasza:
nekemis van 1oszt társam aki 1igénytelen állat és gyökéris de öis mindig jön utánam meg másik 2haverom után már csomó bunkot be szoltunk de hát azsem segitet még:S
2010. szept. 30. 14:14
 3/30 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is volt egy ilyen!Csak ő állandóan utánozott!Ha lehajtottam a fejem a padra ő is,ha szünetben hallgattam zenét ő is,ha ettem ő is,ha ittam ő is...Az idegeimet kiszedte,mindent a szívére vett utána meg állandóan nekem nyafogott.De amúgy rendes,hatalmas szívű ember...De már nem tudtam elviselni!És mellettem is ült.Aztán a következő évben is oda akart ülni mellém én meg közöltem vele,h. ne üljön oda,mert másé lesz a hely.Innentől kezdve alig-alig beszéltünk.Észrevette magát...
2010. szept. 30. 14:27
 4/30 A kérdező kommentje:

Ő is olyan, hogy hiába mondok neki bármit is nem hallja meg, nem fogja fel, csak röhög rajt.

Nap végén már van hogy teljesen kikészülök tőle, pl. ma, és legszívesebben megütném, de csak én jönnék ki belőle rosszul.

Ma jöttünk ki iskolából, és ott ment el a folyosón egy lány, akinek valami gond lehet a lábával, ezért furcsán megy, erre ő kiröhögi, hogy ennek nem ebbe az iskolába lenne helye, hogy biztos drogozott, fogyatékos stb.

Szerintem pedig neki nem lenne itt a helye. Mindenki mondja, hogy tiszta gyp-s.

2010. szept. 30. 14:29
 5/30 anonim ***** válasza:
53%

amugy nálunk qrva sok"gyps" van szoval hozzá lehet szokni:D

csak idövel elfogja venni az életkedvedet hogy minden nap ienekkel vagy össze zárva

2010. szept. 30. 14:31
 6/30 anonim ***** válasza:
ez a gyerek aki mindig jön utánunk büdös koszos a növérei kinött bluzaiban van néha+tavaly hosszu vasalt vörösre festett haja volt...és amugy fiú és ö mindenkit kritizál meg akkora nagy embernek hiszi magát közbe ö az 1ik legnagyobb söpredék
2010. szept. 30. 14:32
 7/30 A kérdező kommentje:

Hát én nem ülhetek máshova, mert nincs több hely az osztályba, és ugye senki nem akar velem helyet cserélni.

Ma egyik órán amíg feleltek min. 10 percen keresztül vizet ivott. Rohadtul idegesített, meg hülye szokásai. Pl. a pad tetején közlekedik, tehát ott megy ki, a táblára értelmetlen szavakat irkál, engem bámul, ha rá nézek akkor meg röhög, vicceket mesél, majd a végén azt mondja, hogy ez nem volt vicces (tényleg nem), nem válaszol a kérdéseimre (máséra se), Converse cipője van, amikor egyáltalán nem illik hozzá, és az hiszi hogy menő, pofákat vág a tükörbe és még sorolhatnám.

(Csak azért írom le ezeket, mert jó végre kiadni magamból. Tudom hogy nem segít a válaszban.)

2010. szept. 30. 14:37
 8/30 anonim ***** válasza:

velem pont így volt, és így ráztam le:

-csinálj a neten egy blogot

-írd ki msnre, facebookra, iwiwre, mindenhova, vagy csak írd le neki a címét

-írd le a napodat, és közbe írd le, hogy mennyire utálod, de nem mondod a szemébe, stb.

én ezt csináltam, és azóta hozzám se szól. nem vagyunk rosszba, csak gondolom kicsit magába szállt és elgondolkozott hogy igazam volt

2010. szept. 30. 14:40
 9/30 A kérdező kommentje:
Engem nem igazán érdekelnek a külsőségek. Ő is büdös 8szája, lába, nem igazán fürdik), hülye ruhái vannak, amik nagyon nem állnak neki jól, mert púpos, és elég furcsa alakja van, de ezt mind elviselném, ha nem így viselkedne.
2010. szept. 30. 14:40
 10/30 A kérdező kommentje:

Gond, hogy ő nem tud gondolkozni. Megtudná, ledöbbenne és nézne, majd felháborodna, és ugyanúgy csinálná a dolgait.

Valószínűleg tudja, hogy nem bírom, és szerintem be is szólt már nekem párszor, de úgy hogy nem hallom amit mond, mert halkan beszél, és magának mondja, csak szavakat tudok kivenni. Lehet hogy ezért röhög. És nem csak velem csinál így. Múlt héten nem voltam, és mást ültettek mellé, illetve ő ült oda más mellé, és mondta hogy vele is ilyeneket csinált. Ez az egyik dolog ami összehoz engem a többiekkel. Kibeszéljük őt, amíg a többiek szekálják, és röhögünk rajt, amikor csinálja a "dolgait". Sokan mondták ,hogy sajnálnak engem.

2010. szept. 30. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!