Mivel fejleszthetném a lelki állóképességet?
Mire gondoljak kellemetlen helyzetekben, hogy ne sirjam el magam? Pl:Mikor ártatlanul feljelentenek, és egy rendőr jön a házhoz értem és mások szeme láttára, mondja, hogy legközelebb le kell tartóztatnia ha újra megteszem.
Vagy ha a főnökömmel komfortálodnom kell mások előtt.
Alig bírom ki az ilyen stresszes helyzeteket,hogy ne sírjam el magam.
29/F
Direkt azért tettem fel a kérdést, hogy ne legyek olyan érzékeny streszes helyzetekben.
És nem csináltam semmi rosszat. Tiszta szándékal vagyok, a rossz akarom iránt is.
Nekem sokat segített anno Echart Tolle A most hatalma című könyve. Fenn van a you toub-on is hangoskönyvben, több részben.
Az érzelmek felett vegye át az igazságérzet és magadért való intelligens kiállás, felszólalás.
Tudatos önkezelés, helyzetkezelés és problémamegoldó képesség, kommunikáció fejlesztés.
Több helyzetben, komolyabb szituációktól az apróságokig olyan tekintélyt tudok kialakittani immár, hogy mindegyik korosztály elismeri a kiállásomat, problémamegoldó képességemet.
Gyakorolj kisebb szituációkban a mindennapokban és fejlődj.
Sírással, tűréssel sehol nem lehet előre haladni az életben.
Kivéve, ha az embernek ilyesfajta szerepbe kell lennie. Színészettől az alárendelt szerepig.
Én ezen elég sokat gondolkoztam és azt hiszem, hogy az ember lelki alkatán nem igazán tud változtatni akár mennyi önfejlesztő könyvet olvas el. Mert hoztuk őket a felmenőinktől, genetikai mintákat, amiket szinte lehetetlen felülírni.
Az emberek olyanok természetre mint egy állatfarmon, vannak igazi ragadozók és prédák is. Egy egér sosem lehet oroszlán, lemásolhatja de csak nevetségessé válik, mert nem hiteles.
Szerintem többször kellene kilépni, nem azonosulni az kialakult önképeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!