Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szereted a keresztneved?...

Szereted a keresztneved? Megváltoztatnád ha nem tetszik?

Figyelt kérdés
Leírnád, hogy mi a neved és hogy tetszik e, illetve ha nem, akkor megváltoztatnád e és ha igen, akkor melyik névre?

2022. szept. 26. 04:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Norbert vagyok és Jézus szeretnék lenni.
2022. szept. 26. 08:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Réka vagyok, de inkább lennék Tamara vagy Bianka. A nevemmel az a bajom, hogy nem illik hozzám és külföldön nem ismerik. Meg a nevem története se tetszik, hogy miért lettem az.

Az egyetlen oka, hogy nem változtatom meg az a túl sok papírmunka.

2022. szept. 26. 08:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Mi a neved története? :)
2022. szept. 26. 09:11
 4/14 anonim válasza:
100%
László vagyok és szeretnék Réka lenni.
2022. szept. 26. 09:13
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Én Dóra voltam, de megváltoztattam 14 éves korban. Nem tetszett, hogy gyakori, de főleg az, hogy Dórinak becézi alapból mindenki.

Azóta Dália a nevem, a Dóra pedig csak a második keresztnevem. Azóta is jó döntésnek tartom, hogy megváltoztattam, igazán magaménak érzem ezt a nevet és senki nem becéz le alapból, aki pedig közelebb ál hozzám és igen, ők Liának becézek, az is kifejezetten tetszik. :)

28/N

2022. szept. 26. 12:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szép a Dália! Igazán különleges és mégis jól használható. Ráadásul megtartottad a D betűt és az eredeti nevet is. Látszik, hogy nagyon jól átgondoltad!
2022. szept. 26. 12:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Kornélia volt a nevem, de nagyon utáltam, ezért megváltoztattam, most már Eliza a nevem.
2022. szept. 26. 14:40
 8/14 Hans Pötterman válasza:
100%
Gábor vagyok,nem tetszik,mert mindenki a Gabriellára asszociáciál egyből, ebből adódóan nem is becézhető. Utálom,hogy az asszony is képes Gábornak hívni mint valami hivatalban
2022. szept. 26. 19:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kata vagyok és egyetlen aspektusból nem tetszik a nevem, méghozzá, hogy a többség azt hiszi, hogy Katalin vagyok, holott ez egy önálló név. Nevet nem változtatnék, de a Hédi és a Hedvig nevek nagyon tetszenek.
2022. szept. 27. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

5-ös válaszoló vagyok.

Köszönöm kérdező, nagyon kedves vagy. :)

Aki pedig csak engem pontozott le azt nem értem miért tette? Ugyanis a kérdésre normálisan válaszoltam.

2022. szept. 28. 01:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!