Szereted a keresztneved? Megváltoztatnád ha nem tetszik?
Figyelt kérdés
Leírnád, hogy mi a neved és hogy tetszik e, illetve ha nem, akkor megváltoztatnád e és ha igen, akkor melyik névre?2022. szept. 26. 04:04
11/14 anonim válasza:
Lili vagyok. Nem kifejezetten a nevemmel van a baj, szeretem igazából. A baj ott kezdődik, hogy a korosztályomban rengeteg embert hívnak így és sokszor ez zavar. Nem fogom megváltoztatni, mert nem tudnék már hozzá szokni, hogy máshogy szólítsanak. De ha magamnak választhattam volna meg a nevem, akkor Gerda, vagy Kinga lennék.
12/14 anonim válasza:
Erzsébet vagyok és semmi pénzért nem változtatnám meg. Ez a név teljes mértékben én vagyok.
23/L
13/14 anonim válasza:
Hildegárd vagyok hivatalosan, de a Hildát szoktam használni. Sváb családból származó és a nagymamám emlékére kaptam ezt a keresztnevet. Iskolában sokat csúfolták érte, de a tanáraimnak nagyon tetszett, mindig megjegyezték, hogy milyen különleges és szép név. Ahogy nőttem fel egyre kevesebb emberrel találkoztam aki piszkálna érte. Ha fiatalon adtak volna lehetőséget, hogy megváltoztassam, biztos megtettem volna, de mostmár nem.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon király név a Hilda! Igen gyerekként értem, hogy nehezebben viselhető, de felnőttként szerintem igazi jackpot.
2022. okt. 4. 07:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!