Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/847 anonim ***** válasza:
89%

Dettike, igen, neked a macska (vagy esetleg a kutya) való, kész, ennyi, ezt a lapot osztották neked ebben az életben, feltéve, hogy nem gyógyulsz ki a rögeszméidből, a személyiségzavarodból, és még ki tudja milyen bajaidból, amire nulla százalék esélyt látok.

Felvilágosítás sokadik rész:

A bordélyházban prostituáltak vannak, a férfiak csak szexért mennek oda, amiért fizetnek. Nem társat választanak. (De juj, egy 16 éves lánynak... lénynek nem illik ilyet írni, mert elpirul.)

Persze ha te másként gondolod, akkor menj el egy bordélyházba, hátha kiválasztanak. Ja, de szexelni nem akarsz. :D

2022. júl. 20. 08:10
 162/847 anonim ***** válasza:
43%

Én azárt valamilyen szinten sajnálom szegényt.

Gondoljatok bele, mennyivel könnyebb egy értelmes, ép érzelmi világú, komplexusoktól és gyűlölettől mentes embernek ismerkedni. Eddig egyetlen párkapcsolatom sem jött volna össze, ha felszínes szempontok alapján válogatnék felszínes embereket. De még barátaim sem lennének.

Mennyivel könnyebb már nekem? Nem dobok senkit el azért, mert fekete, barna, vagy vörös a haja, nem dobok el senkit, ha barna, zöld, vagy fekete a szeme, és ezektől függetlenül képes vagyok őt megismerni, elbeszélgetni vele, esélyt adva így annak, hogy kialakuljon a vonzalom.

Ettől persze Dettike nem lesz jobb ember, csak úgy elgondolkoztam, hogy tényleg mennyivel könnyebb dolga lenne egy ép értékrendű nőként.

2022. júl. 20. 09:29
 163/847 anonim ***** válasza:
50%

ma 09:29

Ebben tökéletesen igazad van, de Dettike nem abban látja a problémáját, hogy ilyen-olyan zavaros, hogy beteg, és beteges értékrendje van, hanem abban, hogy nem szőke és kékszemű, de ő mindenben tökéleteset akar.

Vajon még ma is emlékszik arra a felismerésére, hogy a kapcsolatban kölcsönösség alapvető dolog? Pardon, még csak nem is ez volt, csak az, hogy egymást ápolják, egymás hibáinak tolerálására nem terjedt ki a dolog: az ő vélt hibáit fogadják el, mert ha nem, akkor felszínes szemét a másik, de a másik csak legyen tökéletes, mert Dettike jól akarja érezni magát. :D

Szóval én is sajnálom azon túl, hogy szánalmasnak tartom, de a sajnálat konkrétan nem segít rajta semmit se.

Ha valakinek tüdőgyulladása van, akkor sem a sajnálat segít, hanem a terápia.

2022. júl. 20. 10:18
 164/847 anonim ***** válasza:
34%

A Vril társaságot is ilyen b*szatlan, komplexusos nők hozták létre.

"A társaság magját egy női médiumcsoport képezte, vezetőjük egy Thule társasági tag, a zágrábi Maria Orsitsch (Orsic) médium, aki állítása szerint kapcsolatban állt az Alfa Taurin élő árja földönkívüliekkel, az Aldebaran rendszerben"

[link]

2022. júl. 20. 11:49
 165/847 A kérdező kommentje:

Olvastam olyat ha valak sokáig szűz marad akkor meddővé válik. Ez igaz?

Jó persze ennyi idősen még az a normalis ha szűz valaki.

Meg félek attól hogy egy fiú ha túl késő lesz mire párt találok arra következtet hogy selejtes vagyok ha már ilyen sok évesen is szingli vagyok (momdjuk 30 evesen). És emiatt elutasitana.

2022. júl. 20. 14:14
 166/847 anonim ***** válasza:
92%

Igen... 80 éves korodra biztos meddővé válsz.

Na meg ha sokáig nem szexelsz, akkor bepókhálósodik a puncid.

2022. júl. 20. 14:41
 167/847 anonim ***** válasza:
69%
Hidd el, téged nem a korod miatt fognak elutasítani, hanem a felszínességed, és a gyűlöletes hozzáállásod miatt.
2022. júl. 21. 01:49
 168/847 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem akarsz gyereket, és szexelni sem akarsz, akkor miért érdekel, hogy meddő leszel-e, vagy sem?
2022. júl. 21. 07:59
 169/847 anonim ***** válasza:
87%
#170: Mert ő Detti.
2022. júl. 21. 13:01
 170/847 A kérdező kommentje:
Szerintem egy ilyen fiú hamarabb elfogadná a kepessegeimet is. Mármint egy szuperegészseges félisten férfi nem nézne rossz szemmel a különleges testi elkorcsosulásaimra sem. Nem mondom hogy beteg vagyok csak nem normális.
2022. júl. 21. 14:33
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!