Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
#139-140-t kiegészíteném pár gondolattal.
"nem az a baj veled, hogy hogy nézel ki, hanem az, hogy ilyen felszínes ostoba irigy, megkeseredett, elviselhetetlen, hisztis, gyerekes... vagy."
És mindezt 16 évesen.
Nem kisgyerek már... oké, ha egy 5 éves így vélekedik... az sem jó, de még kis infantilis, éretlen gyerkőc. (Bár exem kishúgára emlékszem, amikor tizenegykét évesen "szerelmes" lett, és megkértem, hogy meésljen a "kiszemeltjéről", nem azt kezdte el mondani, hogy milyen a szeme meg a haja, hanem azt, hogy milyen kedves vele, mindig megkínálja édességben, meg segít neki, ha nem ért valamit. Szóval még a fiatal kor sem ok arra, hogy valaki felszínes és sekélyes legyen.) És nem is egy befásult középkorú emberről beszélünk, aki már lehet, hogy túl van száz csalódáson, és már tényleg elege van. Bár normális körülmények között itt sem ok az életkor arra, hogy ilyen legyen az ember. De itt egy 16, lassan 17 éves fiatalról beszélünk. Akinek a legérzelmesebb korban kéne lennie. Erre ő milyen? Befásult és felszínes.
Ami a szülőket illeti: ha ebből indulok ki, akkor én most biztos, hogy habzó szájjal köpködnék mindenkire, aki nem fizikai munkából él, sőt, azokra is, akik leérettségiztek. Mert apai ágon MINDENKI ilyen nálunk. Én meg lediplomáztam, van emellett két szakképesítésem, meg két nyelvvizsgám. Ja, hogy voltak, akik szemében én voltam a semmirekellő sz..r alak? Igen. De akkor sem akartam olyan életet, mint az övék.
"De te hiszel a mesékben, hiszel a filmeknek, hiszel a sok baromságokban, főleg, ha azok a te elképzeléseiddel megegyeznek."
CSAK akkor, ha az ő elképzeléseit támasztják alá. Mennyi olyan mese és film van, ahol nem a külsőségek alapján alakul ki a szerelem! Azokkal miért nem hozakodik elő soha? Mondjuk a Szépség és a Szörnyeteg sztorija miért nem került elő? Oké, hogy a végén a szörnyeteg egy jóképű pasivá változik... de a lány úgy szeret bele, hogy a pasi egy otromba szörnyeteg. És így talál rá az igaz szerelem. És ez csak egy kiragadott példa. Vagy animék között ott van a Lovely Complex. Milyen is a srác haja és szeme? És ráadásul még egy fejjel alacsonyabb is.
De felhozhatnánk ezer példát, Dettike akkor is azt fogja csinálni, hogy keres egy ellenpéldát, és bumm, meg is van cáfolva minden példánk és érvünk. Legalábbis szerinte.
142es én elkéstem volna a párkereséssel? Mert az életkorom alapján kicsúszok az időből? Nekem életkorom ellenére még sohasem volt párkapcsolatom, sőt csók se semmi még fiú baratom se. Öregebben pedig méginkább nem fogok kelleni senkinek. :( Említetted hogy ebben a korban kéne a legérzelmesebbnek lenni, de én még nagyon szerelmet sem ereztem. De volt hogy tettszett már fiú. Én a szerelem érzését így tudnám definiálni az alapján amit én éreztem olyankor: föleg irigységet, féltékenyseget, folyamatos alá vagy fölé rendelést
(cuki fiú gondoskodnék róla / igazi férfi ő gondoskodna rólam ). Illetve azt a lelki szomorúsagot hogy a kiszemelt fiu miert nem velem van. Valahányszor csak egy pillantásra is megtettszett egy fiú,az összes nőt eltöröltem volna a föld színéről. Iskolában is jártam ugy hogy a kiszemelt fiú köszönt nekem, én repestem az örömtől erre a következő pillanatban már meg is haragudtam mert más lánynak is köszönt és el ástam volna magam szégyenemben. Illetve az a baj hogy sok férfiban apámat látom ezert szeretnék szőke kékszemű, kiegyensúlyozott, fiatal fiút hogy ne hasonlítson az apukámra.
Part keresni sajnos nem tudok elmenni, ugyanis buliba nem mehetek mert a gyógyszereimre nem ihatok alkoholt.
A 139es (aki ugye a 142es valaszt is irta) felkeltette az érdeklődésemet ^^
A szépség és a szörnyeteg arra tanit hogy nem az számit ami a külsőd, hanem ami a belsődben van, kiveve ha nő vagy.
Neked semeddig, hiszen nem vagy semmiféle kapcsolatban senkivel, így nincs jogod senkitől semmit elvárni.
Addig nem is lesz kapcsolatod, ameddig nem gyógyulsz ki a bajaidból, aminek legkisebb része a kóros féltékenység.
Annyi hülyeséget írsz itt össze, hogy ha nem mondják többen, hogy te beteg vagy, és igaz a történeted, én azt hinném, hogy valójában csak egy troll vagy.
"A 139es (aki ugye a 142es valaszt is irta) felkeltette az érdeklődésemet ^^"
Azért megnéztem volna, hogy ha nem írja oda, hogy szőke és kék szemű, akkor is felkeltette volna vajon az érdeklődésedet? (Nem kell válaszolni, tudom, hogy NEM. Menthetetlenül felszínes és kirekesztő vagy.)
Sokat elmond rólad, hogy annak ellenére keltette fel a figyelmedet, hogy igazából elküldött a francba, és lehordott a sárga földig. :D De azért te nyalizol neki, mert hát ugye szőke, meg kék szemű. Más meg ha a csillagokat lehozná a földre, azt is lazán elhajtanád, ha nem szőke és kék szemű. Na, ezért nem lesz soha normális kapcsolatod.
"A szépség és a szörnyeteg arra tanit hogy nem az számit ami a külsőd, hanem ami a belsődben van, kiveve ha nő vagy."
Nem.
A szépség és a szörnyeteg arra tanít hogy nem az számit, ami a külsőd, hanem ami a belsődben van.
Az, hogy a komplexusaid mit költenek még hozzá, az már egy másik kérdés.
Egyébként milyen szemű is a szépség ebben a mesében?
Ja, és mellékesen: #142 nem egyezik meg #139-cel.
#142 én vagyok, és én próbáltam régebben barátkozni veled, csak mint írtam, elegem lett a lenéző, már szabályosan gyűlöletes felszínességedből. De most már késő, nem kérek a "barátságodból", a "szerelmedből" meg pláne nem, már csak azért sem, mert van barátnőm. Friss kapcsolat, de imádjuk egymást. Képzeld, mindketten barna hajúak vagyunk, és ő imádja a szemeimet. Pedig nincs kék szemem. Ő pedig barna szemű. Mindketten 175 centi alatt vagyunk, és láss csodát: ő a magasabb. Mégis egymásba szerettünk. Látod, így is lehet csinálni. Mi boldogok vagyunk. Te nem. Rakd össze, hogy miért...
A 139-es én vagyok, a 149-es más hozzászóló, de nagyon jól látja a helyzetet.
Valóban szőke, kékszemű vagyok, és stimmelnek, amiket korábban leírtam, de történetesen leszarlak, akármennyire felkeltettem az érdeklődésed. Szóba nem állok olyan lelki roncsokkal, mint te, akik lelkileg képtelenek bármit is adni, csak kiszipolyoznának!
Nekem mi örömöm lenne ebből a kapcsolatból? Mit lehet benned szeretni?
Azt már a 139-es hozzászólásomban leírtam. :)
Kell a halálnak egy ilyen... Menjen apácának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!