Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/847 A kérdező kommentje:

Ha apáca lennek soha nem talalnám meg a szerelmet :(

Bocsánatot kérek akkor a 142es től ❤.

Szerintem a szerelem csodálatos erdemes rá várni.

Megfogalmazódott bennem még egy rettenetes remisztő gondolat. Ha szőke kékszemű fiúval alapitanék családot akkor gyakorlatilag csökkenne a szőke kékszemű emberek száma. Hiszen a gyerekünk már barnas hajú lenne bár esetleg lehetne kek szemű. Ha két szőke kékszemű ember vállal gyereket akkor a gyerek is tuti olyan lesz. Tehát egy jövőbeli embert fosztanék meg attól hogy olyan gyönyörü szőke kekszemű párja legyen mint nekem. Önzőség lenne. Hiszen ha velem leéli az eletét boldogságban, meghalunk aztán ő mint szőke kékszemü eltünik és a gyerekünk marad aki már nem az. Tehát el pazaroltam egy szép embert a vilagról a saját önzőségem miatt. Ha minden hozzám hasonló lány így gondolkodna mint én már eltűntek volna a szőkék a vilagról. Már rájöttem miért nem akart a strandon a szőke fiú velem lenni. Fenn akarta tartani a genetikáját. Habar ez lehet ő felőle volt önzőség.

De én ha sikerülne ilyen fiut találnom mindent megtennék hogy megtartsam. Mindig ölelgetném, főznék rá. Még pénzt is adnák neki kölcsön, fölajánlanám hogy éljünk közös kasszából. Mindig egészségileg ellenörizném hogy nincs e semmi baja. Elintézném a főnökénél hogy ne kelljen mennie dolgozni ha egy kicsit is meg van fázva. Persze szeretetet is adnék neki ❤.

Még az elveimet is feladnám erte. Ha kapitalista akkor én is az leszek. Legalább tudnánk témákról vitatkozni. Ha cigizne az gond lenne, de megpróbálnám az ő egészsége érdekeben leszoktatni róla. Szerintem ha ezeket megteszem neki akkor ő is viszonozni fogja❤

Próbalok akkor inkább arra hajtani hogy független erős nő legyek hogy tudjak róla gondoskodni, sok pénzt gyűjteni hogy mindent megadhassak neki, gondjaimra bizhassa magát.

Pontosabban egymás segitő társai legyünk.

A kommentek ráébresztettek arra hogy a párkapcsolatban a gondoskodásnak kölcsönösnek kell lenniük.❤

2022. júl. 19. 13:08
 152/847 anonim ***** válasza:
77%
Tuti, hogy a Detti nem egy profi troll? Tudom, hogy többen írták, hogy ismerik, stb. de simán lehet, hogy több felhasználói profilt használ, és magáról ilyesmit, hogy eloszlassa a gyanút.
2022. júl. 19. 14:16
 153/847 anonim ***** válasza:
69%

Dettike!

Ha barna hajú, barna szemű nők nem kellenének senkinek, akkor nem lehetne gyerekük, vagyis elég rövid idő alatt kihalnának a barna hajú barna szemű emberek, nem gondodod?

Hogy-hogy vannak még?

Bár neked jobb, ha nem lesz senkid.

Egy nagy lépés, hogy eljutottál oda, hogy a gondoskodásnak kölcsönösnek kell lenni, az is egy nagy lépés, hogy rájöttél, hogy önző vagy, de még mindig jössz ezzel az idióta szőke-kékszem hülyeségeddel.

És kétlem, hogy a megvilágosodásod hosszútávú lenne, szóval továbbra se érdekelsz, belső tulajdonságaid miatt csúsztál le egy szőke, kékszeműről.

2022. júl. 19. 14:40
 154/847 anonim ***** válasza:
34%

Nem gondolnám azért trollnak. Ha tudnátok nekem mit lenyomott hogy kijusson a pszichiátriáról :D

Meg akkor nem menne bele ilyen privátozásokba. Ami egyébként k*rvára veszélyes egy ilyen naiv kislány esetében. Sz*r lehetett neki ott de szüksége van a kezelésre.Jellemzően túlgondol, túlreagál sok mindent. Kapcsolatra egyértelműen éretlen.

Egyébként kedves lány meg szokta mutogatni a rajzait.

2022. júl. 19. 15:45
 155/847 anonim ***** válasza:
51%

Nem Detti, te semmit nem változtál.

És nem is fogsz.

Mindig ugyanaz a felszínes buta leszel, akiről - ha nem tudnám, hogy nem az vagy - simán az hinné bárki, hogy egy árja "fajvédő".

2022. júl. 19. 21:08
 156/847 anonim ***** válasza:
87%

#156 Kedves lány lenne, ha nem minden második üzenetében titulálna minden hozzám hasonlót genetikai selejtnek.

Igen, igen... "azt leszámítva" kedves.

Ha nagypapám meg csilingelt volna, akkor villamos lett volna. Ez ilyen...

Komolyan mondom, Hitler beszédei nem irritálnak ennyire, mint Dettike szőke-kék szemű mániája. De ez szerintem még számukra is komoly lejáratás.

Szóval Detti: megkérünk minden ember nevében, hogy ne szaporodj! És ne is akarj szerelmet! Mindenki jobban jár.

2022. júl. 19. 21:17
 157/847 A kérdező kommentje:

Macskás néniként öregedjek meg? Hát meg előttem az élet szerelem ügyileg is. Ha valakik szakitanak azt szolták mondani hogy rengeteg hal van még a tengerben.

A magány az egészsegre is káros. Ha férfi lennék el tudnék menni egy bordélyba és választani magamnak párt. Nőként meg csak várhatom a jószerencsét.

Szaporodni meg egyébként sem ajanlatos ilyen klímaváltozás közepette.

2022. júl. 19. 22:16
 158/847 anonim ***** válasza:
92%

"...el tudnék menni egy bordélyba és választani magamnak párt."

Hogy miiiii? xDD

2022. júl. 19. 23:43
 159/847 anonim ***** válasza:
91%
Menj már el egy nyamvadt pszichológushoz!
2022. júl. 20. 03:18
 160/847 anonim ***** válasza:
92%

Dettike, szerinted a bordélyba az emberek azért mennek, hogy párt válasszanak? :D

Ennyire nem lehetsz butus. :D

2022. júl. 20. 05:23
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!