Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/847 A kérdező kommentje:

De ne kerlek ne! Ne utaljatok meg! Nem vagyok felszínes buta ribi! Tudom hogy nem szoktak spontán elájulni. De egy atlagos ember el szokott csak nem spontán. És nem vagyok együtt senkivel csak azert mondtam hogy szerelmem mert én úgy érzem.

Miért van az hogy ha egy férfinak vannak elvárásai akkor az teljesen normális, es el van fogadva, de ha egy nőnek vannak elvárásai akkor az megvetendő, r*banc?

És nincs rá garancia hogy ezzel a fiúval lennék együtt, szóval teljesülhet a válaszolok vágya és egy barna hajú fiút is választhatok akár ha úgyhozza az élet.

Felfogtam amit irtatok. Csak gondoltam elmesélem hogy tettszik egy fiú, de attól még nem vetem meg a sötét hajú fiúkat és megfogadom a tanácsaitokat.

2022. júl. 26. 18:37
 202/847 anonim ***** válasza:
88%

"Ne utaljatok meg!"

Késő. Legalábbis részemről. Nagyon sok lehetőséged lett volna elkerülnöd, hogy megutáljunk. De amikor egy hónap és 20 nap, na, meg 200 hozzászólás eltetltével is ott tartasz, hogy "jáááj, szőke hajú, kék szemű, elájulok", és minden, amit papoltunk itt érzelmekről, emberi értékekről, szerelemről, az annyit ért, mint szаrnak egy pofon, és továbbra is lököd ez ta "csak a szem és a haj számít" baromságot, akkor bocs, de fenntartom a jogot, hogy megutáljanak.

És még én akartam barátkozni veled, én marha...

"Tudom hogy nem szoktak spontán elájulni."

Mégis ezt hajszolod egyfolytában.

"De egy atlagos ember el szokott csak nem spontán."

Nem.

Akkor szokott, ha valami nagyon komoly baj van. És nem, nem vonzó az, ha valaki elájul.

"És nem vagyok együtt senkivel csak azert mondtam hogy szerelmem mert én úgy érzem."

Aha. Mitől is érzed úgy? Attól, hogy mennyire tartalmasan beszélgettetek, és mennyire megnyerő a jelleme? Jaj, dehogy, attól lett a "szerelmed", mert szőke, és kék szemű.

"Miért van az hogy ha egy férfinak vannak elvárásai akkor az teljesen normális, es el van fogadva, de ha egy nőnek vannak elvárásai akkor az megvetendő, r*banc?"

Ne ferdíts, Dettolka! Bár ezek szerint már az olvasás és a szövegértés sem megy, hiszen erre a választ pont ma írtam meg, alaposan részletezve. De te csak azt fogod fel, ami neked tetszik belőle.

Nem fogom még egyszer részletesen elmondani, mert úgysem fogsz fel belőle semmit. Ahhoz nem vagy elég értelmes és érzelmes. Nem az elvárásokkal van a baj. Kellenek is elvárások. Csak nem mindegy, hogy ezek emberi elvárások, vagy ostoba felszínes hülyeségek, mint nálad. Az meg, hogy látsz egy random idegent, és már a "szerelmed" lesz, pusztán szem- és hajszín alapján, és visongsz utána, mint valami agyatlan r-betűs... na, ezért vagy egy buta ribi.

"és egy barna hajú fiút is választhatok akár ha úgyhozza az élet."

Nem fogsz. Ismerlek.

Ha netán mégis, sajnálni fogom szegény srácot. Milyen pocsék lehet majd egy olyan mellett lenni, aki csak azért van veled, mert nem talált szőke kék szeműt, és aki a büdös életbe' nem fog rólad úgy áradozni, mint egy vadidegenről...

"attól még nem vetem meg a sötét hajú fiúkat és megfogadom a tanácsaitokat"

Na, kíváncsi leszek, mikor fogsz így áradozni egy barna hajú, barna szemű srácról. (Soha, tudjuk jól.)

De mi a fenéért koptatom én a billentyűzetet? Azért, hogy megint semmit ne fogj fel belőle?

2022. júl. 26. 20:14
 203/847 anonim ***** válasza:
1%
45-ös válaszadó kivételével lepontoztam mindenkit. Milyen jogon alázzátok meg a kérdezőt ha troll, ha nem és ha Betti, ha nem?
2022. júl. 26. 20:39
 204/847 anonim ***** válasza:
92%
És ő milyen jogon tart alsóbbrendűnek bárkit a külseje miatt?
2022. júl. 26. 20:47
 205/847 anonim ***** válasza:
3%
Lehet csak rosszul fogalmaz vagy nem tudom. A dolgok sokszor máshogy néznek ki a valóságban. Sok ember furcsa itt. De innentől kezdve nem írok kommentet ide, max privátba, mert nem szeretném a százalékomat nagyon lerontani.
2022. júl. 26. 20:52
 206/847 anonim ***** válasza:
100%

"Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl"

Magadra lennél féltékeny? Azta...

"De akkor engem is miért utasítanak el a külsőm vegett?"

Végett biztos nem.

2022. júl. 29. 18:46
 207/847 anonim ***** válasza:
100%

"Azt akarod mondani hogy a szőke kékszemű fiúk valami felsöbb hatalom, elit?"

Persze, minden politikus szőke és kékszemű.

"Hogy lehet az hogy valaki feljebb van társadalmi szinten a hajszinének köszönhetően? Ez elkeserítő."

Te írtad, hogy a sötét hajad miatt vagy boszorkány.

2022. júl. 29. 18:55
 208/847 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a személyiségem taszító egy férfi számára akkor szeressen bele a külsömbe."

Például én nem lennék együtt egy belülről taszító lánnyal.

"A külsőmön tudok alakítani a belsőmön nem."

Ezt mondd magadnak, aki csak szőke fiúkat akar. Szeress bele személyiségükbe, nem a szemükbe.

2022. júl. 29. 19:00
 209/847 anonim ***** válasza:
32%
Lehet hogy felszínes és butuska a csaj, de a kapitalizmusról nagyon igazakat ír a másik kérdésében. Számomra gyanús is hogy azt a kérdést egyáltalán ő irta e. Dettike szerintem nem ismer olyan szavakat mint a tőkeérdek és nem tud ilyen jól érvelni.
2022. júl. 30. 15:40
 210/847 anonim ***** válasza:
91%

Dettolka tárgyi tudását tekintve nem lenne buta. Kicsit inkább autisztikusnak tűnik. A memóriája nagyon jó, és sok téren a nyers logikája magas szintű.

Csak más (rész)képességei és jellemzői viszont hiányoznak, vagy nagyon alacsony szintűek. Szociális érzéke például alig van. Az empátiája és az érzelmi világa nagyon sekélyes. És amiben már érzelmek vannak, ott képtelen az összefüggéseket átlátni.

Mondjuk kár érte, mert aranyos, és sok mindenbn tehetséges lány lett volna. És még szimpatikus is lett volna, ha nincs ez a szőkefétissel egybekötött gyűlölködése.

2022. júl. 30. 15:51
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!