Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/847 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig én nem vagyok valami erős, egészséges ember de mégsem szeretnek annyira az emberek."

És szerinted miért nem szeretnek??

Elárulom: a beteges felszínességed és gyűlöletességed miatt.

Hatalmas nagy zárójel: én is gyakran utazok tömött buszon, és nem tűnt fel, hogy a szőkéknek gyakrabban adnák át a helyet. Akikről sugárzik az undokság, na, nekik tényleg nem fogják átadni.

Még hatalmasabb zárójel: a történetedben a csajt is azért engedték oda, mert volt mersze kinyitni a száját, és megkérdezni, hogy odaülhet-e. Ez nem a szemszínen múlott, hanem azon, hogy ő meg mert szólalni, te meg nem.

És tudod, az a csaj értelmes lelkületű volt, és nem ilyen undok, mint te.

2022. aug. 2. 12:58
 222/847 anonim ***** válasza:
100%
Dettolka, csak úgy nagyságrendileg tippeld már meg, hogy szerinted hány embert üldöztél el magad mellől ezzel a kékszemű debilségeddel! Úgy összesen! Hány olyan embert üldöztél el, aki szívesen lett volna a barátod? És hány olyat, aki szívesen lett volna a pasid?
2022. aug. 2. 12:59
 223/847 anonim ***** válasza:
100%

Dettancs!

Egyszer tényleg érdemes lenne lemenni csak úgy sétálni, és sasolni, mert lehet, hogy rájössz, barna hajú nőknek is van párjuk. Ja de te ezt nem veszed észre, mert csak a szőkéket figyeled irigykedve, ahogy korábban a színészes gyakorlatra is szartál, amivel objektíven cáfolhattad volna a baromságodat.

De tudod mit, Dettancs!

Ha boldogtalan akarsz lenni, akkor legyél az! Cseppet sem sajnállak.

2022. aug. 3. 01:10
 224/847 anonim ***** válasza:
100%

Leírhatnánk többszázadjára is ugyanazt, te akkor sem fogsz belőle felfogni semmit.

De azért megjegyezném: szánalmas, hogy mennyire pszichotikus módon rá vagy kattanva a kékszeműekre. Semmi más nem számít, a reakcióid alapján még az sem, ha egy erőszakos tolvaj az illető, csak kék legyen a szeme. Igazából nem tudom, hogy ezt simán csak ostobának és szánalmasnak, vagy inkább betegesnek gondoljam-e, de a lényeg: nem normális dolog.

Az oké, hogy az embernek van egy zsánere. De az, hogy mindent ennek rendeljen alá, hogy ez felülbíráljon minden emberi tulajdonságot, az nincs rendben. Hogy ez gyűlölködéshez vezessen, az meg nem csak, hogy nincs rendben, de kifejezetten beteg dolog.

Nekem is megvan az ideálom. Sötétbarna hosszú haj, barna szem, kb. 160 centi magasság, közepes, vagy kisebb mellek, nagy combok, nagy, lapos fenék, stb. A valóság meg az, hogy volt már szőke, kék szemű, nagy mellű barátnőm is, volt szőke, barna szemű, szinte már anorexiásan sovány, volt barna hajú, kék szemű kis soványka is, meg barna hajú, barna szemű, nálam 15 centivel magasabb, 100 kilós nő is. Most pedig egy sötétbarna hajú, barna szemű, nálam 2 centivel magasabb barátnőm van. Hogy nem pontosan olyan, mint az ideálom? Nabumm, rohadt nagy dolog... Mi van akkor? Most attól, mert némileg kisebb a feneke, mint amilyet megálmodtam, meg kicsivel magasabb, már el kéne őt dobnom? Vagy kevésbé kellene szeretnem? Hát rohadtul nem. Ettől még ő gyönyörű. És így önmaga. Amiben eltér az ideálomtól, egyik sem olyan dolog, amitől ő ronda lenne, vagy taszító. Nem csak egy adott jellemző tud szép lenni. Ami pedig a lényeg, hogy szeretjük egymást. Hogy igazi társak vagyunk. Nem trükközésekkel, meg kamu ájulásokkal, meg irigykedésekkel, és egyéb beteges dolgokkal. Hanem őszinteséggel. Tudunk egymással jókat beszélgetni, ha valami probléma van, akkor azt megbeszéljük, és próbálunk egymásnak segíteni. Ilyen egy igazi kapcsolat. Nem pedig olyan, amit te felvázoltál. Most mondanám azt, hogy gondolkozz el ezen, de úgysem fogsz. Te inkább tovább mélyíted a szakadékot közted, és a többi ember között a beteges mániáiddal. Meg nyálcsorgatva epekedsz bárki után, akinek kék a szeme és szőke, akkor is, ha utána megerőszakol és feldarabol.

Ezen kéne dolgozni a pszichológusoddal... ha egyáltalán szeretnél valaha az életben párkapcsolatot, vagy akár barátokat.

2022. aug. 3. 10:25
 225/847 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ezt linkeltem-e már, és tudom, annyit ér, mint halottnak a beöntés... de azért nézd végig, és próbáld meg felfogni! https://www.youtube.com/watch?v=9OTkXx8Db6A

Sok reményt nem fűzök hozzád, de hááátha..

2022. aug. 3. 10:27
 226/847 A kérdező kommentje:

Na pont ez az. Nem kamu ájulást akarok hanem igazit. És elájulni tinédzser szokás ezek szerint nekem nem volt tinédzser korom.

Egyebként láttam a videót és pont ez az hogy szomorú igazság. Ott van pl hogy az elvárásaimat rávetitem a páromra és előbb utóbb kipukkad a lufi. Nos én voltam már így sajnos de ilyenkor azt kell tenni hogy rá fogom erőltetni a páromra azokat az elvárásokat amiket én akarok. Ha szeret megteszi.

A videóban egyébként sokmindent igaznak tartok pl én sem tartom a párkapcsolatot a boldogsag forrásának. Viszont sajnos én mégis abban keresem a boldogságot. De hiába keresek magamnak más "boldogságforrást" mindig ott lyukadok ki hogy egyedül unalmas. És mivel en mindenben segítsegre szorulok mert egy eletképtelen senki vagyok ezért kéne mindenhez egy fiú.

Abban viszont a videónak igaza van hogy én valójában nem társat hanem egy ápolót keresek és ez rossz. Csak én sok olyan véleményt olvastam férfiak részéről amiben azt irtak hogy a nőnek csak a szépségét és a testét kell bevetni a kapcsolatban meg hogy a férfiak nem szeretik az erős nőket. Hogy a nőről gondoskodni kell egy kapcsolatban. És én feministának tartom magam és láttam a szolgálólány meséjét. És sok férfi véleményét elolvastam más oldalakon és arra lyukadtam ki hogy a férfiak útálják ha egy nő egészseges és folyton azt akarják hogy terhes legyen. Hiszen a fogamzásgátlást se szeretik a férfiak. Ebből az következik hogy a férfiak azt szeretik hogyha egy nő hányik, elájul, fájdalmai vannak, kiszolgáltatott, kövér. Illetve a férfiak többsége utálja a női nemet és a monogámiát. Nem szeretik a női testek látványát ezért akarják hogy el takarják magukat a nők. Meg a férfiak nem akarnak a munkahelyükön nőket látni. Sok ilyen kommentet olvastam meg cikket.

Sajnos sok főleg férfiak által használt portalon kaptam már ezért mert nem vagyok szőke kékszemű.

Máaik dolog a videóból. A videó emliti hogyha nagyon kergetem az ideálomat akkor elszalasztom azokat a lehetőségeket amiket az élet kínál a boldogságra. Nos igen ez igaz és sokat felek ettől. De mivan ha összejövök egy férfival aki nem egészen tökéletes és akkor meg elszalasztottam egy jobbat. Egész párkapcsolatban az járna a fejemben hogy van jobb is ezt ott kell hagyni, te jobbat érdemelsz. Boldogtalan lennék mert ez járna a fejemben. De lehet hogy inkább arra kéne fókuszálnom hogy van rosszabb is igyekezzek ezt megtartani. De akkor meg mindenki másban csak a rosszat látnám.

Csak amikor látok egy szép nöt szep pasival mindig magamat kezdem szidni hogy nekem miért nem jutott olyan, mit csinálok rosszul. És elkezdem magamat az alá a nő alá pozicionálni hogy ő többet ér mint én mert neki szebb a pasija. De ez egy téves meglátás hiszen egy ember értékét nem a párja teszi. De ezek szerint amelyik nővel szép pasi van annak kifinomult értékrendje van. Vagyis nekem rosszabb az ízlesem.

2022. aug. 4. 13:07
 227/847 anonim ***** válasza:
100%

"És elájulni tinédzser szokás ezek szerint nekem nem volt tinédzser korom."

Nem tudom, hogy te honnan vetted ezt az ájulós baromságot. KONKRÉTAN hány osztálytársadat láttad elájulni, és hányszor összesen? Én egy iskolatársamról se tudok, aki elájult volna.

De ahogy ez megfogalmazódott bennem, leesett valami. Dettike látott a tévében, "elájult" tiniket, de ezek nem szimplán elájultak, hanem totál berúgtak az alkoholtól, vagy kiütötték magukat a drogtól. Nos, mindkettő iszonyatosan visszataszító. Ha ilyesmit látok, lehet, hogy kihívom a mentőt, de csak undort éreznék irántuk. Ha ég egy ház, annál is kihívnám a tűzoltókat, de nem vágyakoznék arra, hogy beköltözzek.

"Nos én voltam már így sajnos de ilyenkor azt kell tenni hogy rá fogom erőltetni a páromra azokat az elvárásokat amiket én akarok. Ha szeret megteszi."

- Ezt a hozzáállást hívják érzelmi zsarolásnak, hatalmi játszma egyik része. Passzív agresszió. Menekülni kell abból a kapcsolatból, amiben így gondolkoznak.

Tehát eleve nincs is párod, de ha lesz, minimum három dologgal fogod tönkretenni:

1. hiszti

2. féltékenység

3. elvárások másikra erőszakolása, érzelmi zsarolás (ha szeretsz, megteszed) - nos, ha szeretsz valakit, akkor nem zsarolod. De te szeretni se tudsz, se magad, se mást, és ez a fő gond.

"én sem tartom a párkapcsolatot a boldogsag forrásának. Viszont sajnos én mégis abban keresem a boldogságot."

Ezért van az, hogy valamin változtatni kéne.

Egyedül unalmas... Nem feltétlenül, de a semmittevés otthon ezerszer unalmasabb egy mérgező környezetben, nem?!

Mi lenne, ha esetleg mondjuk elmennél a Duna-partra, vagy akárhová, és ott festenél tájképet pl. Vagy akármi? Miért lenne ez unalmasabb, mint otthon csinálni ugyanezt?

Egyébként hajtogathatod, hogy életképtelen vagy, és vágyakozhatsz a fehér paripás hercegre, aki egyszer csak kopogtat az ajtódon, de ez a mese, a valóság meg más.

A valóságban te is és a szüleid is öregszenek. Ha te nem fejlődsz, nem gyógyulsz, mert nem akarsz, stb. akkor nem is lesz egészséges kapcsolatod. Ha lesz, akkor olyan lesz, aki zsarnokoskodni fog feletted, de egyáltalán nem fog szeretni, és tovább mélyíti csak az önbizalomhiányodat.

"és arra lyukadtam ki hogy a férfiak útálják ha egy nő egészseges és folyton azt akarják hogy terhes legyen."

Én nem nagyon olvastam el a hozzászólásokat, így nem tudom, hogy miről van szó. Baromság, hogy a férfiak beteg nőkre vágynának, és folyton azt akarnák, hogy terhes legyen. Mondjuk én is be szoktam kommentekbe dobni ilyen szövegeket, hogy "ellettél-e ma már?", de ez nem arról szól, hogy kíváncsi vagyok, hogy szült-e ma már a nő, ill. azt akarnám, vagy hogy terhes-e... hanem egy szarkazmus a fideszes hülye propagandájukkal kapcsolatosan. De te nem vagy képes felismerni a szarkazmust, a viccet és az iróniát, amit nagyon sajnálok, és ami egyébként rettentő unalmassá is tesz téged, így hatalmas jópontokkal kéne tudnod ellensúlyozni, de nem nagyon tudod, akarod, csak te jössz az elvárásaiddal, amit másokra tervezel erőltetni (különben nem szeret alapon, miközben te meg is teszel mindent akarva, akaratlanul, hogy ne szeressenek).

"Hiszen a fogamzásgátlást se szeretik a férfiak."

Mit hordasz már megint össze?! Először is felejtsd el "a férfiak", "mindenki", stb. kifejezéseket, mert nincs általánosítás: vannak ilyen emberek, vannak olyan emberek, vannak amolyan emberek.

Vannak, akik egy párkapcsolatban vagy házasságban élnek, és éppen gyerekre vágynak, ők nyilván nem szeretnének fogamzásgátlást.

Vannak férfiak, akik a gumi óvszert nem szeretik, mert bajlódni kell vele szex előtt, és az élvezet sem ugyanolyan vele. De nyilván vannak, akik meg abban bíznak. De attól még, hogy a gumi óvszert nem szereti valaki, az nem azt jelenti, hogy nem akar védekezést, hanem azt várja el, hogy a másik védekezzen.

Nagyon kevés, és csak rövid távon, szexkapcsolatra elég az, hogy egy nő a testét beveti, és kész. Azon kívül a nőnek még számtalan dolgot kell beletenni egy kapcsolatba, ahogy a férfinek is. KÖLCSÖNÖSEN! És ha az egyik semmit nem tud, nem akar betenni, nos, abból a kapcsolatból nem lesz semmi, csak egy pofáraesés.

"Ebből az következik hogy a férfiak azt szeretik hogyha egy nő hányik, elájul, fájdalmai vannak, kiszolgáltatott, kövér."

Baromság.

"Illetve a férfiak többsége utálja a női nemet és a monogámiát."

Szintén baromság, hogy a férfiak többsége utálja a nőket. Az viszont tény, hogy vannak poliamor, és poligám férfiak, nők (nézz utána a wikipédián a szavak jelentésének). És vannak monogám férfiak (és nők) is, akik idővel kisértésbe esnek, félrelépnek, mert a kapcsolatuk nem működik pl.

"Sajnos sok főleg férfiak által használt portalon kaptam már ezért mert nem vagyok szőke kékszemű."

Szerintem nem azért kaptál, hanem azért, mert hibbant vagy, és max. ugratnak téged, ahogy itt is teszik veled, de ezt te provokálod ki. És nem a barna hajaddal, barna szemeddel, hanem a hülyeségeddel.

"De mivan ha összejövök egy férfival aki nem egészen tökéletes és akkor meg elszalasztottam egy jobbat."

Elárulom: tökéletes ember nincs. És semmire sincs garancia. Eljátszhatod, hogy vársz a tökéletesre egy életen át, és egy megsavanyodott vénlány leszel a bogaraiddal.

De itt is azt mondom, hogy még egyáltalán nem állsz készen egy párkapcsolatra, előbb magadon kell dolgoznod, gyógyulnod kell, és nem azért mert szórakoztató, hanem azért, hogy mentálisan egészséges legyél. Mert egy ilyen beteg ember - legyen az férfi vagy nő csak beteg kapcsolatot tud teremteni, abból meg nem lesz se neked, se a másiknak köszönet.

"az járna a fejemben hogy van jobb is ezt ott kell hagyni, te jobbat érdemelsz."

Igen, mindenkinél vannak jobbak, és lehet kísértés is, hogy váltson az egyik fél, de ilyenkor érdemes elgondolkozni azon is, hogy mi a jó a jelenlegi kapcsolatban, és érdemes-e kockáztatni egy semmiért. (már ha tartós párkapcsolatváltásról van szó, amiben csak azt látod, hogy a másik jobban néz ki.)

Azon túl meg már miért is érdemelnél többet, ha te magad értéktelennek stb. vallod magad? Nem látsz ebben némi ellentmondást?!

Ha netán találsz valakit, aki elviseli az összes bogaradat, stb. azt, hogy nulla humorérzéked van, és még sorolhatnám, akkor tedd össze a két kezedet, és adj hálát az égnek, és tegyél meg mindent (ésszerű keretek közöttÖ, hogy boldog legyen. Mert lehet, hogy jön egy másik, aztán három szex után, miután dobtad a párod, az új is dob téged, mert nem bírja elviselni a hülyeségeidet.

"Csak amikor látok egy szép nöt szep pasival mindig magamat kezdem szidni hogy nekem miért nem jutott olyan, mit csinálok rosszul."

Rosszul gondolkozol, rossz következtetéseket vonsz le rossz kiindulási pontokból, és rossz rögeszméid vannak.

Ez a problémád 70%-a, amiért nincs társad. Ezen kívül is van még jelentős, de ez alap.

2022. aug. 4. 14:26
 228/847 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nem olvasná végig a 226-ost, akkor szösszenetek belőle:

"Nem kamu ájulást akarok hanem igazit"

"elájulni tinédzser szokás"

"a férfiak azt szeretik hogyha egy nő hányik, elájul, fájdalmai vannak, kiszolgáltatott, kövér."

"Nem szeretik a női testek látványát"

2022. aug. 5. 08:02
 229/847 anonim ***** válasza:
100%
Látod, erről beszéltem. SEMMIT nem fogsz fel abból, amit írunk.
2022. aug. 5. 08:04
 230/847 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a hülye, hogy még mindig írok, de azért megpróbálom, talán van egy lottóötösnyi esély arra, hogy sokadjára ESETLEG egy kis részét megérted annak, amit mondunk. Több esély nincs rá, de TALÁN képes leszel felfogni olyasmit is, ami a beteg, elképzelt világodon kívül esik.

"Nem kamu ájulást akarok hanem igazit."

Oszt' miért is? Mert szeretnél a sürgősségin kikötni? Szeretnél újabb két hetet tölteni a pszichón? Múltkor még meg akartál szökni, most meg újra oda akarsz kerülni??

"És elájulni tinédzser szokás ezek szerint"

Nem. Elájulni beteg "szokás".

Komolyan, ennyire ostoba buta vagy? (Bocsánat, de finomabb szó erre már nincs.) Hányszor kell még leírni, hogy normális körülmények között az ember nem ájul el. Az ájulás mindig valamilyen kisebb-nagyobb rendellenesség következménye. Jobb esetben csak ideiglenes dolog, rosszabb esetben valamilyen tartós probléma tünete.

És nem, az ájulás nem kelt vonzalmat, nem lesz egy nő attól szerelmileg, vagy szexuálisan vonzó, hogy elájul. Sőt, pont, hogy lesznek, akiket ez el is fog ijeszteni. Mert ha annyit látnak belőled elsőre, hogy te elájulsz, akkor inkább be sem próbálkoznak, mondván: nem egy beteg nőt akarnak, akinek ki tudja, milyen komoly baja van.

A videónak meg láthatóan nem sikerült a lényegét felfognod. Mondjuk nem csodálkoztam. Az lett volna a csoda, ha sikerül felfognod.

A lényeg: ismerkedni kell, és esélyt adni magadnak is, hogy másokat megismerj, és másoknak is, hogy téged megismerjenek. Akkor is, ha nem 100%-ban egyezik a tinikori megálmodott ideállal. Aztán persze lehet, hogy nem lesz belőle párkapcsolat. Lehet, hogy tényleg nem működne, és tényleg olyan jellemzői vannak, amik miatt nem tudnátok egymásba szerelmesek lenni. De ha esélyt sem adsz, akkor soha nem tudhatod meg. Még ha párkapcsolat nem is lesz belőle, lehet, hogy egy életre szóló barátság alakul ki. Mint nálam. Egy ilyen ismerkedés során ismertem meg a mostani legjobb barátomat. Nem lett belőle párkapcsolat. (Bár megjegyezném, nem azért, mert a szemszíne eltért az ideálomtól.) De egy tök jó barátság igen. És mindketten kevesebbek lennénk, ha ez nem történt volna meg. Ha esélyt sem adok az ismerkedésre, akkor ez a barátság sem alakul ki. Az embernek pedig nem csak párkapcsolatra van szüksége. Néha tök jó, ha vannak barátai is.

És bizony párkapcsolatot is lehet úgy találni, ha az ember nem ragaszkodik görcsösen minden túlzó elvárásához. Tucatszor elmondtuk már (úgysem fogod felfogni), attól, mert valakinek nem olyan a szeme vagy a haja, még lehet gyönyörű, és ami ennél is lényegesebb: lehet jó társ. A videó pont arról szól, hogy esélyt kell adni egymás megismerésének, mert ebből derül ki, hogy jó térs lenne-e az illetőből. Csak le kéne küzdened azt az ostoba, zsigerből jövő gyűlöletet azok iránt, akik nem úgy néznek ki, mint az agresszív, buta apád. (Mondjuk eleve klinikai eset, aki ezek után még pont őt tartja ideálnak...) Annyira meg csak nem vagy értelmileg visszamaradott, hogy tényleg elhidd, hogy génhulladék mindenki, akinek nem szőke haja van, és kék szeme. Milliónyi példát lehetne mondani sokat elért emberekre, akik sötéthajúak és szeműek.

"ilyenkor azt kell tenni hogy rá fogom erőltetni a páromra azokat az elvárásokat amiket én akarok. Ha szeret megteszi."

Na, pont, hogy nem. Egy párkapcsolat a kölcsönösségről szól: egymás kölcsönös tiszteletéről, szeretetéről, és elfogadásáról. Amit te felvázolsz, az egy egyoldalú viszony. Lehet, hogy tényleg éretlen vagy a párkapcsolatra? Ez esetben viszont miért nem kéred meg a pszichológusodat, hogy foglalkozzatok ezzel a problémával is?

" Csak én sok olyan véleményt olvastam férfiak részéről amiben azt irtak hogy a nőnek csak a szépségét és a testét kell bevetni a kapcsolatban meg hogy a férfiak nem szeretik az erős nőket."

Bocsánat-bocsánat.

Én szellemi munkát végzek. A barátnőm fizikait. Nem vagyok benne biztos, hogy én vagyok az erősebb. Jó, azért én sem vagyok gyenge, rendszeresen sportolok, de inkább kitartó vagyok, mint erős. És képzeld, imádom a barátnőmet. Attól, mert vannak izmai, miért ne lehetne szép és szexi? Sőt, szerintem vonzóbb, mint az a Barbie-baba alkat.

Mentálisan sem gond, ha valaki erős. Sőt... én nem is szeretem, ha egy nő gyámoltalan, és akaratgyenge. Ő a társam legyen, és ne az alárendeltem.

"azt irtak hogy a nőnek csak a szépségét és a testét kell bevetni a kapcsolatban"

És ezt hol oldastad? Ott, ahol azt is írják, hogy a Föld lapos, meg a Balaton nem létezik?

Oké, biztos vannak olyan felületes alakok, akiknek ez a fontos. Mondjuk a 99,9%-uk nem is akar többet a nőtől, csak hogy legyen kivel dugni, meg esetleg hogy legyen, aki elkészíti a kaját. De szerinted ilyen egy jó kapcsolat? Erre vágysz? Vagy arra, aki a társaként tekint rád, és akivel lelkileg is kötődtök egymáshoz?

Az interneten meg mindenfélét írnak. Annak az ellenkezőjét is, amit te említettél. Csak te megint válogatsz. Amik a beteges képzelgéseidet alátámasztják, azokat észreveszed, azon vélemények ezreit, amik ellentmondanak neked, azoat meg figyelmen kívül hagyod.

"Hogy a nőről gondoskodni kell egy kapcsolatban."

Te kevered a szerelmet az gondozottal.

"És én feministának tartom magam"

Te. Hogy minek? Feministának? Te, aki ájuldozni akar, meg kiszolgáltatni magát? Te akkor vagy feminista, ha én a római pápa.

"És sok férfi véleményét elolvastam más oldalakon és arra lyukadtam ki hogy a férfiak útálják ha egy nő egészseges"

Most nem azért... de linkeld már azt a rengeteg sok véleményt!

Amúgy meg nem érzed, hogy ez nincs így? Ha a betegség annyira vonzó lenne, körülötted férfiak ezrei legyeskednének.

A valóság az, hogy a betegség nem vonzó. Persze, nem arról van szó, hogy ha a barátnőm lebetegedne, akkor elhagynám. Dehogy hagynám, hiszen szeretem. De attól, mert valaki beteg, nem lesz vonzóbb. Sőt, ösztönös dolog, hogy a legtöbben pont, hogy kerülik a betegekkel való ismerkedést. Itt is számtalan olyan kérdés van, hogy X betegségű nővel/férfival járnátok-e. Nézd csak meg a válaszokat! A többség erre nemleges választ ad. A többiek is inkább csak elfogadják, vagy semlegesnek érzik, de olyan nincs, aki azt írná, hogy ez vonzó. Esetleg a válaszolók max. 1%-a, aki valamilyen elborult fétissel rendelkezik.

"és folyton azt akarják hogy terhes legyen"

Dettol, te hülye vagy.

Terhességet akkor szeretnénk, ha családot akarunk alapítani. Azt meg akkor akarunk, ha mindketten készen állunk rá, és jobb esetben az egzisztenciális és anyagi körülmények is adottak hozzá. Tudod, én amikor barátnőmmel szexelek, mindig gumit húzok. Mert nem szeretnénk még pár évig gyereket. Sőt, ameddig "csak" járunk, és nem vagyunk sem házasak, sem élettársak, biztos, hogy nem. És ezzel a döntő többség így van.

"Ebből az következik hogy a férfiak azt szeretik hogyha egy nő hányik, elájul, fájdalmai vannak, kiszolgáltatott, kövér."

Az a baj, hogy te elképzeltél magadnak egy világot, a saját beteges szabályaid szerint, és nem vagy hajlandó felfogni, hogy ez csak a fejedben létezik.

Biztos van pár elvadult, fétises pszichotikus agyament, akinek ez bejönne. Mondjuk a férfiaknak a 0,01%-a. De a maradék 99,99% bizony nem tartja vonzónak egy okádó nő látványát, nem tetszik neki, ha egy nőnek fájdalmai vannak, és azért a többség a szélsőséges testalkatokat sem kedveli.

"Illetve a férfiak többsége utálja a női nemet"

Jah.

Azért akar a férfiak döntő többsége barátnőt, mert utálja a női nemet. Teljesen logikus...

"Nem szeretik a női testek látványát ezért akarják hogy el takarják magukat a nők."

Te most a melegekről beszélsz, Dettol?

Komolyan kérdezem, honnan szeded ezt a rengeteg sok marhaságot??

Ne haragudj, de a többi nőgyűlöletet feltételező baromságodra nem is reagálnék.

Igen, biztos, hogy van ilyen. De fogd már fel a diónyi kis agyaddal, hogy attól, mert valamire látsz egy-két példát, attól még nem lesz mindenki olyan.

Mondjuk talán ha nem csak a négy fal között lennél, és nem csak akkor mozdulnál ki, ha a gyökér apád megsétáltat, mint valami palotapincsit, akkor lehet, hogy lenne némi fogalmad a valódi világról. Csak ahhoz egy kicsit ki kellene nyitnod a szemedet is...

"De mivan ha összejövök egy férfival aki nem egészen tökéletes és akkor meg elszalasztottam egy jobbat."

Mit is értünk tökéletes alatt?

Mert én azt, akit társamnak tudok tekinteni, és akivel szeretjük egymást.

De van egy hatalmas nagy paradoxon a gondolatmenetedben. Nem mersz nyitni valaki felé, mert nehogy elszalassz egy "jobbat". Ehelyett inkább elszalasztasz mindenkit.

Tudod, az, hogy "tökéletes", meg "jobb", ebben a kontextusban értelmetlen fogalmak. Ezt nem objektív paraméterek határozzák meg. Azt, hogy valaki egy kapcsolatban mennyire jó, vagy tökéletes, azt nem csak ő maga, hanem a kapcsolat is meghatározza. Azt pedig ti ketten alakítjátok.

De ha valakivel tényleg nem érzed jól magad, és más az, aki mellett boldog lennél, még akkor is lehetőséged van szakítani.

Tudod Dettolka, van, aki csak agyal, és van, aki meg él. Ha én hozzád hasonlóan gondolkodtam volna, akkor soha nem lett volna barátnőm. De lett. Mert szimpatikus lett valaki, megismerkedtem vele, és idővel a szerelem is kialakult köztünk. Neeem, nem azonnal. Nem egy romantikus mesefilmbe illő volt a találkozásunk. Mert az a mese. A valóság meg más. Megismerkedtünk, jó barátok lettünk, fel sem merült a kapcsolat eleinte. Aztán minél jobban megismertük egymást, annál jobban kötődni kezdtünk egymáshoz. És végül olyan szerelem lett belőle, amilyenről nem is hittem, hogy létezhet. Na, erre varrjál gonbot. ;-)

És nem, nem agyaltunk azon, hogy "de mi van, ha találhatnánk mást is". Mert az érzelmek nem így működnek. Ha meg tényleg "elszalasztok" valakit, aki valamiben jobb, akkor mi van? Hát képzeld, SEMMI. Mert lehet, hogy bizonyos dolgokban jobb, de nem őt szeretem. Hanem a barátnőmet.

"Egész párkapcsolatban az járna a fejemben hogy van jobb is ezt ott kell hagyni"

Akkor meg nem vagy érett hozzá.

Ismét csak azt tudom mondani, hogy: pszichológus!

" De lehet hogy inkább arra kéne fókuszálnom hogy van rosszabb is igyekezzek ezt megtartani."

Nem.

A lényegre kéne fókuszálnod. Arra, hogy jól érezd magad, legyetek boldogok, és szeressétek egymást.

"Csak amikor látok egy szép nöt szep pasival mindig magamat kezdem szidni hogy nekem miért nem jutott olyan, mit csinálok rosszul."

Azt, hogy felszínes vagy, és irigy.

"De ezek szerint amelyik nővel szép pasi van annak kifinomult értékrendje van."

Nem.

Akinek kifinomult értékrendje van, az nem szép pasit keres, hanem olyat, akivel imádják egymást.

Na, de megérkezett a vonatom, örülök, hogy ezt az egy órás utazást azzal tölthettem, hogy pofázzak valakinek, aki ebből semmit nem fog megérteni. :D

Mindenesetre várom a következő bejegyzésedet, de nagy tételben mernék rá fogadni, hogy ebből sem fogtál fel semmit.

2022. aug. 5. 10:34
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!