Képes lennél embert ölni?
Figyelt kérdés
Milyen ok kellene hozzá? Szexuális zaklatás, vagy, ha kiakarna rabolni valaki? Esetleg elég lenne, ha valamelyik szeretteddel történne hasonló? Vagy más?
Őszintén válaszolj, és kort, nemet is írj!
2010. aug. 12. 11:44
61/100 anonim válasza:
Honvédségtöl? Nekem egy lepusztult sz*r nem kell. Vagy abrams vagy t-90. :D Pusztitani sok mindenel lehet, de kevésel élvezetes.
62/100 anonim válasza:
azt se nehéz szerezni . Ha kel csak írj
63/100 A kérdező kommentje:
Forradalom: ;)
Engem se hagyjatok ki. De én válogatósvagyok..., nem nyírok ki akárkit. :D :D
2010. aug. 12. 17:12
64/100 anonim válasza:
40 %-os válaszoló. Miért érdekel tégedennnyire ez a téma?
Nyugodtan legyél öszinte, névtelen ez a weblap. :D
65/100 anonim válasza:
utolsó válaszoló . MER VALAKI MONDTA HOGY Ő PESTEN SZÍVESEN LÖVÖLDÖZNE EGY TANKAL . T-90 VAGY ABREMS SEL . ÉN BETUDOM SZEREZNI . DE NEMLESZ NEKI OLCSÓ. AKINEK KEL VALAMI ÍRJON.
67/100 anonim válasza:
Akit érdekel valami írja le az oldalra hogy mi és én elintézem neki a dolgokat és megbeszélem vele .
68/100 anonim válasza:
Hát nem kenyerem nem alacsonyodnék le olyan szintre.De vannak olyan emberek akiket állatnak se neveznének.Viszont a halálnál van rosszabb büntetés is nem megoldás többnyire.
69/100 anonim válasza:
menyiér aok , Ez nemugyvan öcsi. Azt mi haverokkal csináljuk meg az ügyfélel ugyhogy ha érdekel megbeszéljük . de ez nemeladás kérdése . Mer az ügyfélel szerezük meg.
70/100 anonim válasza:
Nah, mennyiért adsz egy abramst? Ha nem publikus az ár küld el emailbe. A hozzá szolásomnál jobbra lent, kékel van irva hogy "privát email...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!