Képes lennél embert ölni?
Milyen ok kellene hozzá? Szexuális zaklatás, vagy, ha kiakarna rabolni valaki? Esetleg elég lenne, ha valamelyik szeretteddel történne hasonló? Vagy más?
Őszintén válaszolj, és kort, nemet is írj!
Nem, nem tudnám megtenni. Nem kell ahhoz ok, mert nincsen jó, és elfogadható magyarázat, hogy "azért tettem meg, mert...". Az meg, hogy életveszélyben vagy, és meg kell ölnöd a támadódat, hogy te túlélhesd, már más dolog, nem?
13/L
Képes lennék.
Ha például megöl valakit, aki hozzám nagyon közel áll, akkor gondolkodás nélkül megölném.
Te kértél őszinte választ :)
Jó kérdés. Ha bántaná valamelyik szerettemet (megölné, megkínozná), akkor esetleg elborulna annyira az agyam, hogy megtenném.
Egyszer voltam olyan állapotban, hogy ha az illető a közelemben van éppen, akkor lehet 8 napon túlival úszta volna csak meg.
28/N
Hát én ölni nem,de megsebesíteni tudnák...önvédelem.
ha a családomat bántaná valaki,biztos hogy megkeresném.Ha baja van verje bele a fejét a falba,de ne igy töltse ki a dühét.
14/L
Igen,képes lennék ölni ha az illető a fiamat és a lányomat kínozná,ölné meg vagy komoly kárt tenne benne..
Szerintem lelkiismeret furdalás nélkül nyírnám ki,és inkább leülném azt a pár évet,de legalább megszabadítottam a többieket egy pedofil gyilkostól..
Képes lennék rá. Elég agresszív típus vagyok, köszönöm szépen amúgy anyámnak de most nem ez a kérdés. Nincs kizárva, hogy egyszer végleg elszakad a cérna és agyonverek valakit. Ha egyszer elindul valaki a leejtőn nincs megállás, így van ez nálam is. Ha kellő mértékben felidegesítenek, elsőnek kiabálok majd török zúzok, ha kell nem csak tárgyat hanem embert is. Most nem akarom magam fényezni de nem szeretnék magam ellen verekedni.
A másik dolog, ha valaki a szeretteim bántja, persze nem anyámat, hanem mondjuk nővéremet. Szép kiadós verést kapna, bár lehet nem halna bele. Szó mi szó tudnék embert ölni de csakis hirtelen felindulásból, előre eltervezett módon nem.
Én is, ha lenne rá okom, pl. amiket az előzőek írtak. De ilyen előre tervezett dologra nem lennék képes.
30/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!