Képes lennél embert ölni?
Milyen ok kellene hozzá? Szexuális zaklatás, vagy, ha kiakarna rabolni valaki? Esetleg elég lenne, ha valamelyik szeretteddel történne hasonló? Vagy más?
Őszintén válaszolj, és kort, nemet is írj!
Látom a fő ok, ha a családban valkivel történne valami.
Kedves utolsó. Másnak is vannak ilyen gondolatai, még betegesnek nem mondanám. Normálisnak sem épp, de konkrét elképzelésed van affelől, hogy kiket ölnél, vagy csak úgy bumm, aki épp arra jár. (gondolok itt a rasszizmusra is, de nem csak erre, szóval senkit nem szeretnék ezzel provokálni!)
Egyébként én nem írtam a korom... 22/L
rebel174
te kipróbálnád milyen embert ölni ? Megis kóstolnád ?
Na, ezt most kicsit olyan, minta megváltósdi, és a bosszú. Nekem is tettek rosszat emberek, de azért mindent nem ölném meg. Így már azért kicsit azt gondolom nem teljesen egészséges ez a gondolat, de addig nem baj, míg csak gondolat.
Azt hiszem itt az is gond lehet, hogy több embert utálsz, mint szeretsz, ha valaki tesz ellened valamit, akkor úgy érzedösszeesküdött ellened a világ. Engedd el a füled mellett az ilyen sértéseket, bántásokat, ha én mind megjegyezném, még azt is amit idegenek tesznek, akkor ez a megye, nagyon megfogyatkozna.
Remélem tudjátok melyik komm kinek ment.
Még a sorozatgyilkososnak mondanám, hogy de, igenis van ma Magyarországon ilyen, méghozzá pl akik a romákat ölték. Akiknek ugye most volt a tárgyalása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!