Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Képes lennél embert ölni?

Képes lennél embert ölni?

Figyelt kérdés

Milyen ok kellene hozzá? Szexuális zaklatás, vagy, ha kiakarna rabolni valaki? Esetleg elég lenne, ha valamelyik szeretteddel történne hasonló? Vagy más?

Őszintén válaszolj, és kort, nemet is írj!

2010. aug. 12. 11:44
 21/100 A kérdező kommentje:

Látom a fő ok, ha a családban valkivel történne valami.

Kedves utolsó. Másnak is vannak ilyen gondolatai, még betegesnek nem mondanám. Normálisnak sem épp, de konkrét elképzelésed van affelől, hogy kiket ölnél, vagy csak úgy bumm, aki épp arra jár. (gondolok itt a rasszizmusra is, de nem csak erre, szóval senkit nem szeretnék ezzel provokálni!)

Egyébként én nem írtam a korom... 22/L

2010. aug. 12. 12:52
 22/100 anonim ***** válasza:
Magyarországon nincsenek gyilkosok vagyis sorozatyilkosok meg kannibálok nincsenek .
2010. aug. 12. 13:00
 23/100 rebel174 ***** válasza:
Hogy kiket olnek?Nagyon sok ember csinalt nekem rosszat kezdve a rokonsagtol,idegenek,hamis baratok.Ugy erzem hogy a vilag ellenem van en miert ne lehetnek ellene.Sok ember ugy keszul megolni valakit v. valakiket hogy a lelket kesziti hogy ne erezen lelki ismeret furdalast nalam nem igy lenne tobben is mondtak hogy nincs erzeseim.Ha az ember megol valakit eloszor az elso gondolata az lesz hogy mi lesz most hogy tovabb ilyenkor nem lassa a kiutat es vagy ongyilkos lesz vagy tovabb oldoklik amig le nem lovik.
2010. aug. 12. 13:04
 24/100 A kérdező kommentje:
Aha.., de ezt mire érted? Én sem enném meg, még, ha meg is ölném azt a valakit. :D
2010. aug. 12. 13:05
 25/100 anonim ***** válasza:
Én már van, akit legszívesebben most megölnék. Egy lány, akibe fülig szerelmes voltam 2 éven át, le se szart, és tudja, hogy bejön minden fiúnak, ennek ellenére odamegy minden fiúhoz és ölelgeti őket, szóval kábé játssza az agyát, emellett hihetetlenül képmutató és egoista. Annyi szenvedést okozott már tudattalanul, hogy tényleg megülném legszívesebben. De hasonlót tennék a legtöbb ilyen kis tinip1csával, akik kelletik magukat és azt hiszik, mindent jobban tudnak. Koraérett kis hülyék.
2010. aug. 12. 13:06
 26/100 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló. Te szivesen ölnél embert ?
 27/100 rebel174 ***** válasza:
ja elfelejtetem 17/f
 28/100 anonim ***** válasza:

rebel174

te kipróbálnád milyen embert ölni ? Megis kóstolnád ?

2010. aug. 12. 13:11
 29/100 A kérdező kommentje:

Na, ezt most kicsit olyan, minta megváltósdi, és a bosszú. Nekem is tettek rosszat emberek, de azért mindent nem ölném meg. Így már azért kicsit azt gondolom nem teljesen egészséges ez a gondolat, de addig nem baj, míg csak gondolat.

Azt hiszem itt az is gond lehet, hogy több embert utálsz, mint szeretsz, ha valaki tesz ellened valamit, akkor úgy érzedösszeesküdött ellened a világ. Engedd el a füled mellett az ilyen sértéseket, bántásokat, ha én mind megjegyezném, még azt is amit idegenek tesznek, akkor ez a megye, nagyon megfogyatkozna.

2010. aug. 12. 13:11
 30/100 A kérdező kommentje:

Remélem tudjátok melyik komm kinek ment.

Még a sorozatgyilkososnak mondanám, hogy de, igenis van ma Magyarországon ilyen, méghozzá pl akik a romákat ölték. Akiknek ugye most volt a tárgyalása is.

2010. aug. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!