Képes lennél embert ölni, szükség esetén?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 15:06
2/19 anonim válasza:
Hát attól függ, ha mondjuk valaki engem akarna megölni (mondjuk egy pszichopata)vagy valami nagyon elmebeteg ember üldözne egy sikátorban akkor igen..vagy legalább is megpróbálnám megsebesíteni..
3/19 anonim válasza:
igen. ha bántanának engem vagy az lenne az egyetlen esély igen. ölnék. viszont ha rokon,ismerős akit meg kéne ölnöm akkor nem hinném hogy megteszem
4/19 anonim válasza:
Olyan szukség nincs mikor megolnék egy embert...
Soha nem olnék meg sem állatot, sem embert! Akkor inkább már saját magamat! Nem tudnám magamnak megbocsájtani, az elveimnek teljesen ellent mondana, ahogy a vallásomnak is.
A Békét kovetem és nem az eroszakot!
Plusz a becsuletemet SOHA nem tudnám már visszaszerezni. Hiszek benne, hogy mindent meg lehet oldani egy mosollyal is.
5/19 anonim válasza:
ő... utolsó! mondd! szerinted ha rád fognak egy pisztolyt megenyhülnek a mosolyodtól?
7/19 anonim válasza:
Erre csak az tudja a választ, aki már ölt embert. Pont.
10/19 anonim válasza:
Ha ezt büntetlenül megtehetném akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!