Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Képes lennél gyilkolni?

Képes lennél gyilkolni?

Figyelt kérdés

Bővebben arra lennék kiváncsi,hogy képesek lennétek-e megölni egy embert,ha igen milyen szituációban? Vagy milyen módszerrel? Természetesen indoklással és ha lehet kort és nemet is írjatok!

u.i.: Nem vagyok elmebeteg vagy pszichopata,csak érdekel a téma és mások véleménye!

2011. szept. 22. 14:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg önvédelemből, ha megijedek, és csak utólag fognám fel, mit tettem. Szánt szándékkal semmiképp.

20L

2011. szept. 22. 14:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja.. és szerinted majd itt fogom részletezni... Te normális vagy?
2011. szept. 22. 14:59
 3/19 anonim ***** válasza:
nem,maxumum véletlenül pl. ha az utcán megtámadnak
2011. szept. 22. 15:01
 4/19 anonim ***** válasza:
maximum , bocs
2011. szept. 22. 15:01
 5/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a legegyszerűbb úgy kideríteni, ha azt képzeljük, hogy katonaként parancsot kapunk rá mert itt nincs a törvény korlátozása jár a fejünkben csak tisztán a tett. Én tudnám teljesíteni. De nem lennék tőle boldogabb.

Olyan esetben viszont amikor törvénybe ütköző, minden erőmmel elkerülném.

2011. szept. 22. 15:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem normális ember csak akkor gyilkolna embert ha az élete a tét önvédelemből. Amúgy nem hiszem hogy bárki is azt írná azért mert a boltba elvitték előle az utolsó zsemlét
2011. szept. 22. 15:24
 7/19 anonim ***** válasza:
"...NEM a törvény korlátozása..."
2011. szept. 22. 15:24
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem,legfeljebb önvédelemből a legvégső esetbe!
2011. szept. 22. 16:25
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem is tudom... Vannak emberek, akiket szívesen tudnék a földben, de nem hiszem, hogy képes lennk ölni. Vagy azért, mert alapvetően tisztelem az életet, vagy mert az erkölcseim az utolsó pillanatban úgyis visszarántanának. Meg különben is, ha jobban belegondol az ember, akkor hülyeség ez az egész, mert utána ott lesz a sarkában a rendőrség. Szóval még csak meg sem érné.
2011. szept. 22. 16:32
 10/19 anonim ***** válasza:
Van pár tanárom, akit bármikor szívesen kinyírnék!:D
2011. szept. 22. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!