Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Képes lennél gyilkolni?

Képes lennél gyilkolni?

Figyelt kérdés

Bővebben arra lennék kiváncsi,hogy képesek lennétek-e megölni egy embert,ha igen milyen szituációban? Vagy milyen módszerrel? Természetesen indoklással és ha lehet kort és nemet is írjatok!

u.i.: Nem vagyok elmebeteg vagy pszichopata,csak érdekel a téma és mások véleménye!

2011. szept. 22. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én is max önvédelemből

15/F

2011. szept. 22. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Gyilkosokat, v akik más módon felelősek emberek életéért, képes lennék, de csak ha tudnám, h nem kapok érte semmilyen büntetést.
2011. szept. 22. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Én olyan típus vagyok, hogy, ha elkezdenek piszkálni fizikailag, akkor eldurran az agyam és olyankor elképzelem, hogy mit tennék az illetővel. Lehet hirtelen felindulásból durva dolgot csinálnék, de hálistennek eddig még nem fordult velem elő.

21/F

2011. szept. 22. 19:12
 14/19 Bozótlakó válasza:
Ki tudja? Vannak jo pillanataim...
2011. szept. 22. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha megcsalnak akkor simán kinyírnám a pasimat is illetve a csajt is nem gondolva arra hogy milyen következményei lesznek. Azon kívül meg magyar ország lakosságának gondolok itt a fiatalokra főként (f@szparasztok és ribikre) 75%ának a föld alatt lenne a helye amilyen sok agyi sérült elmebeteg van az úton és tudom miket beszélek mert épp a napokba lettünk áldozatai ezeknek a barmoknak...
2011. szept. 23. 19:58
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem jó indokkal a többség képes lenne rá.

csak az aktuális hatalmi rend bünteti, mert nincs rá erkölcsi háttér, ezért félnek.

ha az egyéni erkölcsi oldalra vagy kíváncsi, úgy érzem képes lennék olyan embert megölni, aki árt másoknak, de mivel nem érzem magam rátermettnek az ítélkezésben, ezért nem teszem.

természetesen ott van az is, hogy egy gazdaságilag és szellemileg stabil államban kevesebb a bűnözők száma. meg aztán a bűn fogalma is relatív, mint az ártásé.

legtávolabb: mindenki öl, aki eszik, tehát a bevezető kérdés hiányos.

2011. szept. 24. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
még egy gondolat: némely törzsnél háborúban a másik fél legyőzése után megeszik a legyőzöttet. ugyanúgy, ahogy mi is képesek vagyunk megenni egy olyan állatot/növényt, ami számunkra jelentéktelen/ellenszenves
2011. szept. 24. 10:38
 18/19 anonim ***** válasza:

én simán megtenném, se szó, se beszéd elvágni a torkát, vagy fejbe lőni.

nekem8

19f

2011. szept. 24. 12:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Én az állatkínzókat fejbe lőném, ha nem lenne következménye.
2011. szept. 24. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!