Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Téged nem zavarna, ha egy...

Téged nem zavarna, ha egy csoportban te lennél a legjobb, mégsem kapnál soha a tanártól pozitív visszajelzést?

Figyelt kérdés
Tánctanfolyamra járok, ahol szemmel láthatóan én vagyok az egyetlen, aki elsőre meg tud mindent normálisan csinálni (korábban is táncoltam már elég sokat). A tanár mégsem képes egy "ügyes vagy" vagy valami hasonlót kinyögni, mindig csak olyanokat magyaráz, hogy van, akinek elsőre mennek a dolgok, van akinek nem, de otthon gyakorolni kell, és őt az eredmény érdekli, az, hogy azt elsőre csinálta valaki vagy a sok gyakorlás után, ő azt nem is látja, blablabla. Ezt minden órán elmondja háromszor. Tudom, hogy ezzel a többieket akarja bátorítani, de nekem akkor is pocsékul esik, hogy soha nem dicsér. Vagy manapság a botláb az etalon, és azért kell szégyellnie magát az embernek, ha tehetségesebb az átlagnál?
2011. márc. 24. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok, csak ez matekon szokott így menni. Én vagyok az egyik legjobb matekos az osztályban (nem egoból mondom, a jegyeim ezt mutatják), mégis azt veszem észre, hogy lenéz a tanár és egy s*gghülye trógernek tart. Persze mindenki mást is.
2011. márc. 24. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, ha úgyis tudnám, hogy jó vagyok. Vagy versenyekre neveznék be, ha arra lenne szükségem, hogy agyondicsérjék a képességeimet.
2011. márc. 25. 01:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Mások előtt nem fog feltétlenül agyondicsérni ha láthatóan sokkal jobb vagy mint a többiek.

Ha valóban olyan jó vagy, majd úgyis gyorsan átkerülsz középhaladó vagy haladó csoportba :)

2011. márc. 25. 01:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Jah előző vagyok, én táncban nem vagyok annyira jó, de pl. suliban nem kellett mondaniuk hogy jajj milyen jó vagyok... másoktól úgyis mindig visszajött hogy dicsérnek, hogy a tanárok/diákok tudják hogy én ott vagyok a toppon. - persze ezért sokan irigyeltek is.

Viszont tényleg jól esett ha órán megdicsértek - de ez sztem mindenkinek jól esik :)

2011. márc. 25. 01:35
 5/7 anonim ***** válasza:

"Vagy manapság a botláb az etalon, és azért kell szégyellnie magát az embernek, ha tehetségesebb az átlagnál?"

Ez most annyira felbaaszott:D

Nemár baazdmeg, most ténleg....áhh úristen, nem vagy te normális:DDDDDDDDDDDDDD nyomorult

2011. márc. 25. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással én egy szóval sem dicsérnélek. Így is el vagy szállva magadtól.
2011. márc. 25. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállva magamtól, csak rosszul esik, amikor a tanár majdnem hogy bocsánatot kér a többiektől, hogy akadnak olyan "hülyék" is a csoportban, akik hosszadalmas gyakorlás nélkül is meg tudnak csinálni mindent, de ez semmiféle előnyt nem jelent. Anno a suliban, majd az egyetemen azt szoktam meg, hogy aki jó volt valamiből, azt elismerték. Örültem mindig a más sikerének is, nem csak a sajátomnak. Én ilyet még életemben nem pipáltam, hogy egy csoportot folyton arról győzködnek, hogy nem jelent semmit, ha valaki jól csinálja.
2011. márc. 25. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!