Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Képes lennél embert ölni?

Képes lennél embert ölni?

Figyelt kérdés

Milyen ok kellene hozzá? Szexuális zaklatás, vagy, ha kiakarna rabolni valaki? Esetleg elég lenne, ha valamelyik szeretteddel történne hasonló? Vagy más?

Őszintén válaszolj, és kort, nemet is írj!

2010. aug. 12. 11:44
 11/100 anonim ***** válasza:
100%
ha lenne rá nyomós okom akkor biztos,
2010. aug. 12. 11:55
 12/100 anonim ***** válasza:
100%
Énis képes lennék ölni . Akkor ha : nemhagynak zaklatnak engem vagy családomat . Megölnek a csládbol valakit meg ilyen dolgokér. És nemlene lelkiismeret furdalásom mer a családomon kívül nemnagyon szeretem az embereket az álatok többet érnek mint idegen ember
2010. aug. 12. 11:56
 13/100 anonim ***** válasza:
100%
ha látom, hogy veszélyben van valamelyik szerettem, akkor lehet, hogy megtenném, de örök életemben nyomasztana a dolog. magam miatt is megtenném..
2010. aug. 12. 11:59
 14/100 anonim válasza:
100%
ha a szeretteimet megölné valaki akkor biztos felkeresném az elkövetőt, de nem ölném meg mert akkor nem lennék különb a gyilkosnál. csupán valami igazán fájót okoznék neki
2010. aug. 12. 12:00
 15/100 A kérdező kommentje:

Jaj, de sokan írtatok egy pár persc alatt.

ma 11:51! Semmi gond a válaszoddal! Én ugyanilyen vagyok!

Persze az önvédelem is ide tartozik.., azlért írtam, ha kirabolnának... Az is érdekel.

De az utóbbiakat pedig azért, hogy van-e, aki hírtelen felindulásból képes lenne rá, ha olyat tesznek ellene. Erre írt a 11:51, és aki írta, hogy agresszív típus.

Én ezen gondolkoztam, és én is képes lennék indulatból ölni. Persze, ha megvan rá az ok. Engem is képes elvakítani a düh.

Előre megtervezett "gyilkosságról" nincs szó!

2010. aug. 12. 12:02
 16/100 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogy mit éreznék utána... Írjátok, valaki bűntudatot, valaki nem. Gőzöm nincs.
2010. aug. 12. 12:04
 17/100 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen felindulásból valószínű képes lennék rá.Ha bedurran az agyam azt sem tudom mit csinálok.

22/L

2010. aug. 12. 12:05
 18/100 anonim ***** válasza:
94%
Én ha megölnék valakit neméreznék bűntudatot se semmilyen érzelmet . de a család tagjai iránt igen . De más iránt semmi érzelmem nincs
2010. aug. 12. 12:13
 19/100 Beatrix17 ***** válasza:
100%
Bármikor képes lennék rá,ha valaki a családom bármely tagját bántaná!!
2010. aug. 12. 12:26
 20/100 rebel174 ***** válasza:
Szerintem ez legkonnyebb dolog amit 1 ember bir tenni persze hogy olnek ha adnanak fegyvert es menj valahova lovoldozni megolni barkit siman menne meg elveznem is wohoo.Az egyetlen ok hogy ne oljek az-az hogy nem akarom az egesz nyomorult eletemet bortonbe tolteni.Tudom eleg betegesnek irodik ez az egesz de en mar csak ilyen vagyok.
2010. aug. 12. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!