Lennél-e donor, ha csak 1% lenne az esélye, hogy életben maradsz, de 10 embert menthetnél meg a szerveiddel?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 20:43
1/17 anonim válasza:
Miért kéne nekem feláldoznom magam másokért? Utálom az embereket.
2/17 anonim válasza:
Nem. Önzés, de általában a saját érdekeimet nézem, nem vagyok hős, hogy feláldozzam magam. Tíz ember élete, egy haláláért jó üzlet, de vegyük hozzá, hogy én nem ismerem őket és túlnépesedés van.
3/17 anonim válasza:
Sajnálom, nekem nincs 10 létfontosságú szervem.
5/17 anonim válasza:
Elvileg igen. Én csak egy ember vagyok, tíz mégiscsak fontosabb.
6/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki az a tíz ember.
7/17 anonim válasza:
én nagyon szívesen lennék,akár már most vihetnének is:)
elég szar az életem,így legalább egyszerre történik két jó dolog:segítek másokon,és én is tudok találkozni a mennyországba az anyukámmal..:(
8/17 A kérdező kommentje:
Na igen, nem mindegy, hogy ki az a 10 ember.
2009. júl. 14. 22:26
9/17 anonim válasza:
Na, kíváncsi lennék, ki az a 10 ember akikért így feláldoznátok a saját életeteket...
Én úgy gondolom, hogy saját magamnál nincs fontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!