Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elég gátlásos lány vagyok!...

Elég gátlásos lány vagyok! Hogyan változzak? Tippek, tanácsok? Szeretnék pár hét alatt megváltozni!

Figyelt kérdés
Evészavarbol gyógyulok és még mindig kevés az onbizalmam. Sokszor félek a mai napig, h mi lesz ha meghizok vagy ilyenek. Naponta edzek és látszik is, h jó úton haladok. Már vannak olyan napok mikor elengedem magamat, vagyis néha megengedek magamnak egy szelet sütit, egy pohár bort. Szexuális téren is elég gátlásos vagyok, ami zavarja a páromat. Szeretnék változni. Szeretnék a régi lenni és több önbizalmat! Szerintetek min kéne változtatnom és hogyan?

2020. júl. 6. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
Szülői felügyelet mellett ajánlott logikája. :D
2020. júl. 6. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Na és hány felelősségteljes szülő tartja be? :)

Mellesleg a politika nem rossz... A politikusok rosszak...

A politika mindenhol ott van, nem lehet és nem is szabad ignorálni.

Tudod honnan ered az "idióta" szó? A görögök nevezték így azokat akik nem foglalkoztak a politikával. Ott mindenki politizált.

Csak ezt a 2 vidit nézd meg:

Az első magyar a másodikhoz van magyar felirat is.

https://www.youtube.com/watch?v=KrN5mReyckk

https://www.youtube.com/watch?v=rStL7niR7gs

2020. júl. 6. 23:39
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
A politika az ókortól kezdve mocskos tudomány, csak most épp nem ugrik be az az ókori idézet.
2020. júl. 7. 00:11
 14/14 Puffinlekvár válasza:
Szeresd magad,ez a legfontosabb! :)
2020. júl. 22. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!