Most megyek középsuliba, és félek, hogy nem fogadnak be. Ez természetes?
talán páran dohányoznak,de nem jellemző..
felénk elég menő társaság.sokan be akarnak hozzánk kerülni.de ezt amugy nem akartam leirni...
még valami, hogy mitől menők pl ?
meg ne mértem, hogy miért nem fogadnának be a középsuliba ? ez nem így megy mint amerikába :D én inkább csak attól féltem, hogy lesz ilyen "beavatás/szivatás" de nem volt semmi. és most mék 10.be
ajh..ez egy nehéz sztori..összebarátkoztam a társaságból egy sráccal aki bemutatott a többieknek..és ők nem a kis luzert látták bennem na..:D
attól menők,h tök jó kocsijaik vannak aztán gogogo város(H)
nemtudom..általánosba is mielőtt ki nem derült,h ők a barátaim én voltam a kis lúzer..a kis csicska akibe mindig lehet rúgni egyet..aztán megtudták,hogy nagydumás vagyok..de ez is csak úgy derült ,hogy beoltottam az osztálytársamat csúnyán xD
nem dohányzok am én se,sőt a barátaim megmondták,hogy ha meglátják a cigit a kezembe baj lesz,először kiverik a kezemből,szólnak anyámnak aztán tiltás mindentől meg mindenkitől..meg szeretek élni és nem akarom holmi cigivel leröviditeni az életemet :D
és egész nyáron azon kattogott az agyam hogy mivan ha nem fogadnak be,mert nem vagyok csinibaba,vagy épp első nap beégek aztán nincs vissza út..vagy ilyenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!