Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Féltél az első napodon, mikor...

Féltél az első napodon, mikor középsuliba mentél?

Figyelt kérdés
Mit éreztél amikor -buszra szálltál- és beléptél az iskolába? Én nagyon fogok félni rettentően. És volt kivel bemenned? Mi van azzal, akinek nincs barátja, és nem találják meg a termeket stb.? Az első nappp---> nagyon féltél? örültél? szorongtál? izgultál? minden érdekel!!! És a szecska? Első nap már szecskáztatnak? Milyen sztorid van az első napról a középsuliból?
2009. dec. 28. 21:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Midenki nagyon kedves volt meg miden, de én iszonyatosan féltem! azóta is minden nap rettegek suliba menni, meg már előtte rettegtem emberek közé menni. Szóval semmi extra a sok félelem között:S
2009. dec. 28. 22:02
 2/26 anonim ***** válasza:
89%

nagyon izgultam :D

de a mi sulinkban van porta és ott megkérdeztem hogy a 9.D-sek melyik teremben vannak, és megmondták, hogy hol, hanyadik emelet. és megkerestem. és odaült mellém egy lány és jóban lettünk és k*rvajóvolt:D

és nekünk csak szeptember végén volt a tücsökavató. de az is jó volt nagyon :)

2009. dec. 28. 22:02
 3/26 anonim ***** válasza:
89%
Én nem mert a fél osztályt ismertem így nagyon király volt :)
2009. dec. 28. 22:07
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

Idén kezdtem a középsulit, én szerencsére egy barátnőmmel mentem (aki csak évfolyamtársam) így eleinte még féltem, hogy milesz ha nem találom meg a többieket, de végül útközben összefutottam a leendő osztálytásaimmal, akikkel még előző év végén összeismerkedhettünk a leendő középsuliban.

Így már oldódott a feszültség, örültem, hogy nem egyedül kell bénáznom első nap. :D

Aztán beértünk a suliba megkerestük az udvaron az oszt.társakat lezajlott az évnyitó aztá bevezettek a termekbe.

Ekkor viszont újra előtört belőlem a szorongás, hogy ki mellé üljek, hiszen már szinte alig volt szabad hely és úgy tűnt mindenki egész jól összehaverkodott a másikkal.

Aztán meglátam egy helyet pont amelett akit igazán szimptaikusnak tartottam és mellé ültem.

Az első napokban még eléggé egyedül éreztem magam, (megaztán nem is vagyok egy szószátyár típus :D), de aztán szépe kialakultak a barátságok.

Gólyabál nekünk csak szept. végén volt de semmi extra nem volt benne, végigröhögtük azt a délutánt.

Ne félj hidd el jó lesz, sok új barát...stb! :)

Sok szerencsét!

2009. dec. 28. 22:13
 5/26 anonim ***** válasza:
80%
régi szép idők :D, mindig az első év a legjobb, a többi már csak romlik, én mentem gólyatáborba, úgyhogy már ismertem jópár emberkét, meg ott azért megismerkedtünk egymással, de jó volt :)
2009. dec. 28. 22:30
 6/26 anonim ***** válasza:
86%

Jaaaj rettentően féltem. Szerencsém volt, mert mikor bementem a terembe akkor még csak 2 lány volt bent. Szóval választottam egy jó helyet és vártam, vártam... Aztán bejött egy másik lány aki először mögém ült és elkezdett kérdezősködni, hogy voltunk -e gólyatáborban? A másik 2 lány volt (ők azért ültek együtt mert ismerték egymást) de én mondtam, hogy nem. Erre mondta a lány, hogy ő sem, és senkit sem ismer. Aztán mondtam, hogy én sem, szóval üljön mellém.

4 évig mindig egymás mellett ültünk és barátnők lettünk. Sőt, most a fősulin is már második éve ül mellettem -> Már 6. éve a együtt ültünk végig minden sulis órát. Nagyon durva így belegondolva, hogy hány száz órát töltöttünk már el együtt :))

De ne félj, nem olyan szörnyű mint amilyennek gondolod. Viszont nagy segítség, ha előtte elmész gólyatáborba! Ott már kialakulnak barátságok és később már nehezebb közéjük bekerülni. Viszont ha nincs rá lehetőség akkor nézz ki magadnak vki szimpatikusat és csapódj hozzá. :)

2009. dec. 28. 22:32
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
hát én jövőre félni fogok
2009. dec. 28. 22:32
 8/26 A kérdező kommentje:
Talán velem is ez lesz, hogy évfolyamtársam lesz az osztálytársam,mármint nagyon szeretném. Lehet, hogy még egy osztálytársam is jön, de bármi megtörténhet. Mivan,ha nem veszik fel őket? VAGY HA ENGEM NEM VESZNEK FEL? nagyon félek, mert vagy ez a suli, vagy dagaszthatom a kenyeret-.-" :S:( annyit tudok, hogy ha lesz ismerős oszt.t akkor mellette fogok ülni. Csak még attól tartok, hogy lehet, hogy két évfolyamtársam is abba megy, hogy ők ellesznek ketten, én meg ott maradok egyedül.
2009. dec. 28. 22:33
 9/26 anonim ***** válasza:
86%

Mivel voltam gólyatáborban, nem voltam berezelve. Tudtam, hogy ki mellé fogok ülni, a táborban 1 hétig egymáshoz voltunk tapadva. Aztán meglepődtem a terembe érve, mert már más ült mellette (első héten nem tudtam suliba menni, mert nyaralni voltam). De hamar összebarátkoztam egy másik csajjal, és 4 évig nagyon jó barátnők voltunk. Másképp alakult a dolog, mint ahogy elgondoltam, de így jobb is volt, a táboros csaj elég kattant lett, nem szerettük egymást a suliban :)

Mondjuk én azért sem féltem, mert akkor már a 4. sulimba mentem. Általánosban megfordultam 3 suliban is, középsuliba bekerülni már nem volt olyan para :) Ne izgulj, mindenkinek új lesz a szituáció, nincs mitől félned, ők is csak emberek! Amikor OKJ-ra bekerültem, akkor is féltem kicsit, de nem volt miért, jófejek nagyon az osztálytársaim. Uh, felvettem minden márkás cuccomat, tetőtől talpig fehérbe öltöztem, gucci karkötő, minden játszott, aztán nem lettem tőle menőbb, nem is volt értelme. Meg is játszottam magam kicsit, nahát annak sem volt értelme, csak tiszta dilinek tűntem :D No para! :D

20/L

2009. dec. 28. 22:34
 10/26 Sexylady ***** válasza:
86%

Hááát én ezt kétszer is átéltem. Az elsőnél nem féltem, csak kicsit izgultam. aztán minden tök jól történt, ki volt minden írva. A másodiknál, amikor sulit váltottam, szünet előtt kb másfél héttel, akkor nagyon izgultam, mert azt mondták, hogy a leendő osztályom a legrosszabb az egész iskolában, és onnan mindenkit kinéznek, és tele van pic$ákkal, én meg rocker vagyok, és biztos utálni fognak. Utolsó napon egész nap remegtem, hisztérikus rohamaim voltak, meg minden, azt hittem megbolondulok. Aztán bementem, senki nem volt tájékoztatva hogy megyek, csak a tagintézmény igazgatója, az osztályfőnök tőlem hallotta először hogy jön új diák, stb... Bevezetett a terembe, ahol pont lyukasóra volt, aztán először nem igazán foglalkoztak velem, de idővel sokan odajöttek bemutatkozni, meg megnézni hogy ki/mi vagyok. Mint kiderült, pont sikerült az osztály feketebáránya mellé ülnöm, akit mindenki utált, és rá is jöttem kb két nap alatt h miért, úgyhogy elültem onnan, és most már jóban vagyok majdnem mindenkivel, meg minden tök jó lett, szóval felesleges volt idegeskedni:)Kíváncsi leszek, hogy szünet után mi lesz:)

16/L

2009. dec. 28. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!