Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Féltél az első napodon, mikor...

Féltél az első napodon, mikor középsuliba mentél?

Figyelt kérdés
Mit éreztél amikor -buszra szálltál- és beléptél az iskolába? Én nagyon fogok félni rettentően. És volt kivel bemenned? Mi van azzal, akinek nincs barátja, és nem találják meg a termeket stb.? Az első nappp---> nagyon féltél? örültél? szorongtál? izgultál? minden érdekel!!! És a szecska? Első nap már szecskáztatnak? Milyen sztorid van az első napról a középsuliból?
2009. dec. 28. 21:52
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nekem is csak egy gólyatábor lenne a védjegyem! De a honlapon nem említik meg. Köszi a válaszokat, várom a továbbit!!
2009. dec. 28. 22:36
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

Erre való a gólyatábor, nagyon sok évfolyan/osztálytársaddal nagyon jóba lehetsz.

mondjuk én alapból nem vagy félős tipus, de gólyatábor utolsó 3 napjában ismertem meg egy csajt, akivel a mai napig jóba vagyok és éjjel nappal együttvagyunk pedig van köztünk jó 40-50 km távolság :)

Amúgy első nap alatt az évnyitót vagy az első tanítási napot kérdezed?

Nálam mondjuk mind 2 nagyon laza volt :)

egyre jobban kiismertünk a tanárokat, hogy melyikkel miben lehet szórakozni, de vigyázz! Ha az elején "elbújsz" a társaságban ez így fog maradni még egy jó ideig. Mindenképp beszélgess és a fő hogy NEVESS. :)

hidd el semmi rossz nem lesz (:

2009. dec. 28. 22:37
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Én bementem,egyedül:D Akkoriban még nem sminkeltem,semmi ilyesmi...és egyből odajöttek hozzám hogy én kivagyok hova fogok járni...szóval velük lettem nagyon jóba,egymáshoz ültünk:DD Aztán aki bejött bemutatkoztunk:D Ennyi..:D

Nem kell félni,ők is félnek és pont ez a jó:)Menni fog:)

2009. dec. 28. 22:45
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

hát én nagyon fogok félni az tuti

de szerencsére nekem a tesóm pont akkor lesz 12-es és talán akkor nem fognak majd szivatni :)

2009. dec. 28. 22:54
 15/26 A kérdező kommentje:
Végülis az első tanítási napot, amikor már mindenki sürög forog a dolga után.
2009. dec. 28. 23:03
 16/26 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon. Olyan gyomorideggel száltam fel a buszra. Mikor beértem, akkor megálltam az iskolaudvaron és láttam egy vörös hajú nőt, aki ordítozik, hogy "a 9/A jööjön utánam". Nyilván én is mentem, mert 9/A-s voltam, aztán beértünk a terembe. Senkit nem ismeretem, de mostanára kiderült, hogy ez a legjobb osztály.
2009. dec. 28. 23:20
 17/26 anonim ***** válasza:
70%

ennyi válaszoló közt nem tudom mit érek.. de leírom..

fiu vagyok, 9-es énis..

első nap nem féltem, mert egy nálam 2 évvel idősebb haverommal mentem.. és volt gólyatábor, így aztán úgy gondoltam, össze haverkodtam azzal, akivel kellet...

de később kiderült hogy nem.. már az évnyitó után nem találtam helyet olyan mellet, aki mellé szerettem volna..

aztán rájöttem kb a 2. héten, hogy én csak 8 ból 5 fiúval haverkodtam össze.. és csaj 1-2 csajjal, akikkel nem vagyok azóta semmien viszonyba..

nah és hát.. azóta sem változott túl sokat a helyzet.. akikkel haverkodnék gáznak tartanak, a többiek meg nem érdekelnek..

nem félek vagy ilyesmi bemenni, de szar érzés, hogy nem érzem jól magam

2009. dec. 28. 23:30
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
Én eléggé bevoltam szrva:S Sőt!:D vettem is be nyugtatot.
2009. dec. 28. 23:45
 19/26 anonim ***** válasza:
86%
Én féltem,nem volt kivel bemennem,és a termet se találtam,kb 3x végigjártam az iskolát,aztán nagynehezen meglett a terem.Izgultam és féltem,de akkor még nem voltam ennyire gátlásos,mint most,úgyhogy annyira azért nem volt beparázva.Leültem egy csaj mellé,és beszélgettem vele,aztán történt még 1-2 dolog,amikre nem emléxek:D Az első nap volt a szivatás,de osztályonként csak 4-5 embert hívtak ki,és csak azokat,akikről láccott,hogy "menők",vagy akiket ismertek is a felsőbbévesek.Szóval akin látták,hogy nagyon nem szeretné,vagy fél,azt békén hagyták.Nálunk így volt.Aztán volt ilyen első osztályfőnöki óra,hát arra se emléxek már sajnos :D Nem hagyott mély nyomokat.Még arra emléxek,h mindenki kérdezgette egymástól,hogy "és téged hogy hívnak?":D Az vicces volt.Meg még arra emléxek,h 2 fiú kitúrt minket a helyünkről,átrakták a táskánkat máshova.Hát ennyi,már voltak is nálunk könyvek,ha jól emléxek,mert évnyitón elmondták az órarendet,meg hogy miket kell vinni.Egyébként az első egyetemi napomra már most nem emléxek,pedig az most volt szept-benXD
2009. dec. 29. 01:35
 20/26 anonim ***** válasza:
69%

Én most vagyok 9-es...

Volt gólyatábor... de nem ismertem senkit...

Ennek valamennyire örültem is, mert nem volt olyan aki befolyásolja a rólam kialakult képet...

de azért jó lett volna egy támaszték...

Nos... az oda vezető úton egyedül mentem...de mindenki annyira be volt fosva, hogy a buszra se mertek felszállni aztán én a sor végéről előrementem és elindultam...XD

Összehaverkodtam párfiúval...

A suliban az egyik "haver" mellé ültem...

Aztán kezdtek kibontakozni, hogy milyenek és mostanában azt hiszem h. falnak tudok menni tőlük...

főleg az egyiktől...VÁÁÁÁÁ

De őt az egész osztály utálja csak a személy nem veszi észrre...

Aztán a suliban már lányokkal is haverkodtam...

És most inkább azon az oldalon vagyok...

4-5 lány és 1-2 fiú...

Velük megvagyok...

de én nem sok reményt látok arra, hogy életfogytiglan barátság legyen...

Ezek a barátságok olyan felszínesek...

Ott bent puszi-puszi amikor meg valami lenne vagy segítség kellene vagy akármi szarnak rád... de neked ugorni kell amikor csettintenek...

De már megtanultam általánosban hogy nem szabad bedölni ezeknek...

nah ennyi lett volna a mondókám...

2009. dec. 29. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!