Féltél az első napodon, mikor középsuliba mentél?
Erre való a gólyatábor, nagyon sok évfolyan/osztálytársaddal nagyon jóba lehetsz.
mondjuk én alapból nem vagy félős tipus, de gólyatábor utolsó 3 napjában ismertem meg egy csajt, akivel a mai napig jóba vagyok és éjjel nappal együttvagyunk pedig van köztünk jó 40-50 km távolság :)
Amúgy első nap alatt az évnyitót vagy az első tanítási napot kérdezed?
Nálam mondjuk mind 2 nagyon laza volt :)
egyre jobban kiismertünk a tanárokat, hogy melyikkel miben lehet szórakozni, de vigyázz! Ha az elején "elbújsz" a társaságban ez így fog maradni még egy jó ideig. Mindenképp beszélgess és a fő hogy NEVESS. :)
hidd el semmi rossz nem lesz (:
Én bementem,egyedül:D Akkoriban még nem sminkeltem,semmi ilyesmi...és egyből odajöttek hozzám hogy én kivagyok hova fogok járni...szóval velük lettem nagyon jóba,egymáshoz ültünk:DD Aztán aki bejött bemutatkoztunk:D Ennyi..:D
Nem kell félni,ők is félnek és pont ez a jó:)Menni fog:)
hát én nagyon fogok félni az tuti
de szerencsére nekem a tesóm pont akkor lesz 12-es és talán akkor nem fognak majd szivatni :)
ennyi válaszoló közt nem tudom mit érek.. de leírom..
fiu vagyok, 9-es énis..
első nap nem féltem, mert egy nálam 2 évvel idősebb haverommal mentem.. és volt gólyatábor, így aztán úgy gondoltam, össze haverkodtam azzal, akivel kellet...
de később kiderült hogy nem.. már az évnyitó után nem találtam helyet olyan mellet, aki mellé szerettem volna..
aztán rájöttem kb a 2. héten, hogy én csak 8 ból 5 fiúval haverkodtam össze.. és csaj 1-2 csajjal, akikkel nem vagyok azóta semmien viszonyba..
nah és hát.. azóta sem változott túl sokat a helyzet.. akikkel haverkodnék gáznak tartanak, a többiek meg nem érdekelnek..
nem félek vagy ilyesmi bemenni, de szar érzés, hogy nem érzem jól magam
Én most vagyok 9-es...
Volt gólyatábor... de nem ismertem senkit...
Ennek valamennyire örültem is, mert nem volt olyan aki befolyásolja a rólam kialakult képet...
de azért jó lett volna egy támaszték...
Nos... az oda vezető úton egyedül mentem...de mindenki annyira be volt fosva, hogy a buszra se mertek felszállni aztán én a sor végéről előrementem és elindultam...XD
Összehaverkodtam párfiúval...
A suliban az egyik "haver" mellé ültem...
Aztán kezdtek kibontakozni, hogy milyenek és mostanában azt hiszem h. falnak tudok menni tőlük...
főleg az egyiktől...VÁÁÁÁÁ
De őt az egész osztály utálja csak a személy nem veszi észrre...
Aztán a suliban már lányokkal is haverkodtam...
És most inkább azon az oldalon vagyok...
4-5 lány és 1-2 fiú...
Velük megvagyok...
de én nem sok reményt látok arra, hogy életfogytiglan barátság legyen...
Ezek a barátságok olyan felszínesek...
Ott bent puszi-puszi amikor meg valami lenne vagy segítség kellene vagy akármi szarnak rád... de neked ugorni kell amikor csettintenek...
De már megtanultam általánosban hogy nem szabad bedölni ezeknek...
nah ennyi lett volna a mondókám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!