Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 9. -esek:Hogy tetszett az...

9. -esek:Hogy tetszett az első nap a középsuliba?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon jól:P jó a közösség,kedves az osztályfőnök...sokat nevetgéltünk:P csak azt a k.rva matek felmérőt ne írtuk volna meg:D de szerencsére nem kapunk rá jegyet,csak megnézik,hogy milyen szinten vagyunk:P

Na és nektek hogy telt az első nap?Tetszett?

:D

14/L

2009. szept. 1. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem nagyon :S A "nagyok" olyan furcsák..az osztály viszonylag jóó..az osztályfőnök aranyos! Én nem érzem jól magam:S
2009. szept. 1. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:

:( az nem jó:(

hát a nagyok nálunk is furán néztek ránk:D de nem zavart,csak poénkodtunk rajta:P jövőre mi is nagyok leszünk:P

köszi a válszt!

2009. szept. 1. 17:17
 3/8 A kérdező kommentje:

bocsi elírtam:

választ*

2009. szept. 1. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Én most mentem 10.-be, de visszaemlékezve kicsit paráztam az első napon tavaly. De végülis semmi különös nem volt, utána meg 3 napos gólyatáborban voltunk.
2009. szept. 1. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
ja ne is mond a matekot nekünk még angolból is kellett írni és még le is osztályozzák... hnap már megtudom az angolt de a matekot csak hnap után... izgulok...
2009. szept. 1. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:

angolból a szintfelmérőre gondolsz? én szintfelmérőt németből írtam már nyár elején...de akkor nem izgatott és elb.sztamXD most meg parázok miatta:(

köszi a választ!

2009. szept. 1. 18:17
 7/8 anonim válasza:
6%
Nekem jó volt,haveral 6. óra után elmentunk kocsmába cigizni meg billiárdozni,meg jó fejek az oszt.társak csak a sziszegést nem várom.:SAmugy meg adod az msn számodat privibe?
2009. szept. 1. 20:22
 8/8 anonim válasza:
70%

Én nem mentem első nap suliba... :S Itthon betegeskedem :S

De amúgy már 2 éve ebbe a suliba járok, szal nem fognak rám furán nézni, de nekem is furcsa votl az első nap, amikor ide kerültem.. :D

2009. szept. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!