Első éves egyetemista vagyok, és eddig még nem tanultam semmit. Ha hétfőtől elkezdek tanulni, még sikerülhetnek a vizsgáim?
Ez attól függ mire jársz. Szerintem jogon meg orvosin évközben sem árt tanulni a sok "magolnivaló" (ne értsetek félre) miatt. Gondolom nem mérnökin vagy, mert ott ha meg eddig nem tanultál semmit, akkor a tárgyaid felét már alapvetően buktad a sok házi, mérés, meg gyakorlat miatt.
Mindenesetre tényleg jo neked hogy az a gondod hogy vizsgaidőszakra akarsz tanulni...én évközben örülök ha minden felvett tárgyamból eljutok a vizsgákig, aztán akkor még gyakorlatilag sehol sem vagyok, karácsonykor szépen a fa alatt kezdhetek neki ténylegesen a vizsgára készülni. Na mindegy nem panaszkodok.
Attól függ, hogy érted a "vizsga" szót. Köznapi vagy hivatalos értelemben. Mert ha konkrétan azokra a vizsgákra gondolsz, amik a vizsgaidőszakban vannak, akkor egyáltalán nem vagy elkésve. A többség decemberben kezd tanulni. (Persze ennek ellenére érdemes lépést tartani az előadással, nagyban megkönnyíti a dolgokat.)
Ha úgy érted, teljesíteni tudod-e még a tárgyaidat... Hát az más kérdés. Mert ugye biztos vagy olyan tárgyad, ami csak ZH-s, meg biztos van olyan, amiből csak akkor vizsgázhatsz, ha megütöttél valamilyen szintet a ZH-kon. És a ZH-k időszaka már kezdődik, szóval ha most nem vágsz semmit, akkor könnyen elbukhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!