Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szorongok? Antiszociális...

Szorongok? Antiszociális vagyok? Tömegiszony? Vagy természetes (bárkivel megeshető) reakció? (katt. Bővebben)

Figyelt kérdés
Emberektől zsúfolt bevásárlóközpontban rosszullét jött rám. Úgy éreztem, hogy rögvest ki kell valahogyan jutnom az épületből, különben rosszul leszek, "megfulladok" ha nem jutok ki. Akik velem tartottak, nem értették mi a frász érhetett. Én sem értettem magam. Tipp?
2010. dec. 28. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Én eléggé antiszociális vagyok, hála a szüleimnek, és emberek között kellemetlenül érzem magam, szorongok. De ilyen szintű rosszullét még nem volt velem. Ha ez mindig előfordul veled, akkor szerintem valami problémád van, de ha csak egyszer fordult elő, akkor nem hiszem, hogy komoly a dolog.
2010. dec. 29. 01:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Te nem inkább klausztrofóbiás vagy?
2010. dec. 29. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Tömegiszonyod van. Többé-kevésbé mindenkinek, mert zsúfolt helyen vagyunk, ahol idegen emberek lének be minden pillanatba a privát szféránkba. Csak van, akit ez kevésbé zavar, de teljesen nyugodt embert ritkán látni tömegben :)
2010. dec. 30. 08:44
 4/5 AnonymusAnonymus ***** válasza:
Az előttem válaszolók tippje is jó, de szerintem (jó, persze lehet, hogy kicsit túlzás) csupán kevés volt a levegő. Álmosnak érezted magad? Olyan "mindjártelalszom" hangulatban voltál? Mert ha igen, akkor csupán oxigénhiányod volt.
2010. dec. 30. 18:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Meglehet, hogy "oxigénhiányom" volt, konkrétan úgy éreztem, hogy megfulladok, ha nem jutok ki. Igazságszerint ahogy a rohanó tömeget néztem a rosszullétem fokozódott. Sírni lett volna kedvem. Mégegyszer köszönöm a válaszokat és várom a további véleményeket, javaslatokat. :)
2011. jan. 5. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!