Antiszociális vagyok?
Nem nagyon vagyok képes társalogni az többiekkel. Az a gond hogy soha nincs olyan témám, ami nekik is megfelelne, meg én is tudok róla beszélni. Amikről a korosztályom nagy része beszélni szeret arról meg én nem szeretek, azok a témák engem nem érdekelnek. Ha meg bele kezdek valakivel valami témába arról nagyrészt csak én beszélek ő meg válaszolgat. Antiszociális lehetek hogy nem vagyok képes úgy elbeszélgetni másokkal, ahogy mások szokták, meg nincs egy normális haverom?
Amúgy meg teljesen normálisan viselkedek, nem vagyok idegbeteg, nem vagyok bunkó, érzéseim azok vannak fiú létemre is (na sokaknak ez viszont nem tetszik). 15/F
Szerintem ez nem antiszocialitás, lehet, hogy komolyabb gondolkodású vagy, mint a korosztályod, és nem vagy egy szinten velük.
(Engem, mikor depresszióval kezeltek, nálam előjött az antiszocialitás. Se egy koncertre, se boltba, sehova nem tudtam menni, ahol emberek vannak. Egész nap aludtam, éjszaka éltem, mármint nem úgy, hogy buli, meg ilyenek, semmi... Csak akkor mentem ki az utcára, meg találkoztam 1-2 emberrel, mikor már nincs lent senki, mert nem voltam kíváncsi senkire. Amíg ezt nem érzed, addig ne izgulj...:-))
időjárásról? ezen behaltam:D
végül is kezdésnek ez is jó
nyugi nem mindenki születik nagydumásnak
tök ilyen vagyok mint te. a témáim mások. de nagyon így érzek. hogy sokszor unalmas témákról beszél a korosztályom. és olyankor inkább hallgatok,vagy megbélyegezem hogy igen ez egy ilyen nap.
én is érzékeny típus vagyok. de nekem sikerült találni egy hozzám hasonló barátot akivel nagyon jóba is vagyok
akkor vagy antiszociális ha kifejezetten nem is szeretnél másokkal beszélgetni, de nem ez van. csak nem találsz témát. én is sokszor vagyok így. a divat, buz.i zene, motorok, (és még sorolhatnám a bolond tinik mániáit) engem nem érdekel.
én ilyenkor vmi vicces sztorira terelem a szót, mindig bejön:))
ezeknél a témáknál biztosan több érdekel téged.
időjárás = érdekel a meteorológia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!