Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Antiszociális vagyok?

Antiszociális vagyok?

Figyelt kérdés

Nem nagyon vagyok képes társalogni az többiekkel. Az a gond hogy soha nincs olyan témám, ami nekik is megfelelne, meg én is tudok róla beszélni. Amikről a korosztályom nagy része beszélni szeret arról meg én nem szeretek, azok a témák engem nem érdekelnek. Ha meg bele kezdek valakivel valami témába arról nagyrészt csak én beszélek ő meg válaszolgat. Antiszociális lehetek hogy nem vagyok képes úgy elbeszélgetni másokkal, ahogy mások szokták, meg nincs egy normális haverom?

Amúgy meg teljesen normálisan viselkedek, nem vagyok idegbeteg, nem vagyok bunkó, érzéseim azok vannak fiú létemre is (na sokaknak ez viszont nem tetszik). 15/F

2011. júl. 21. 20:06
1 2
 11/12 hümi ***** válasza:
Nem vagy antiszoc. csak nem találod az emberekkel a közös hangot, de biztos van olyan akivel meg van az összhang.. Én se vagyok vmi nagydumás, de azért elboldogulok a másféle emberekkel is :D Szeretsz fotózni? én is szeretek, sőt imádok :DD úgy látom már lenne is közös témánk. :D
2011. júl. 22. 20:37
 12/12 anonim ***** válasza:

15:28vagyok

ha nem vagy beszélgetős fajta, nem lesz sok barátod. próbálj olyanokat keresni akik hozzád hasonlók, vagy csak egyáltalán ismerkedni - ami gondolom megint nem működik mert ahhoz is beszélgetni kell. gondolkodj el azon hogy te mennyire tudná összebarátkozni egy olyan emberrel mint te, akiből harapófogóval kell kihúzni mindent, és az élete az időjárás, fényképezés meg játékok körül forog.

ha már "kocka vagy" legalább másokkal játssz a neten, hátha megismersz valakit.

2011. júl. 23. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!