Nem tudom, h ez baj-e velem vagy csak ilyen vagyok, de nem tudok sokáig emberek között lenni. Idegesít a sok értelmetlen fecsegés és egyes emberek hangjától is a falra mászom. Ez természetes?
Szerintem nem kötelező beilleszkedni a "korszellembe". Fiatalon nehéz dolog kívülállónak lenni, de ahogy telik az idő, fölismered magadat, megtudod, milyen ember vagy, ki vagy, milyen életet kell magadnak fölépítened, és nem baj, ha ez el fog térni a szokásostól.
Nagyon értelek, mert engem is untat az "értelmetlen fecsegés", és én is keresem a magam útját, meg a hozzám hasonlók társaságát. Nekem volt már sok időm tapasztalatokat szerezni.
Mintha csak én írtam volna:-)
Velem is ugyan ez van...Én huzamosabb ideig nem is nagyon tudok koncentrálni, ha valaki túl sokat beszél ( egyáltalán nem is szeretem ezt, ha vki sokat beszél:S ) Az a baj ezzel, hogy tudom,hogy ha felnőtt leszek akkor ezzel nem tudok majd érvényesülni :S Változnom kéne valahogy, de nehezen megy.
Szerintem Veled is az a helyzet, hogy jobban szereted ,ha a kis világodban vagy, ha nem zavar senki téged, és befelé fordulhatsz.Szóval olyan magadnak való vagy:) Én gyerekkorom óta ilyen vagyok. Barátom az nekem sem volt még.
18l
köszönöm a válaszokat
20:51
3-szor is elolvastam a kommentedet, mert nem akartam hinni a szememnek. Tényleg így van. Én sem nagyon tudok sokáig odafigyelni vkire. Pl.: anya minden nap lehord, mert elmond egy csomó feladatot, h ezt csináljam meg és azt és én úgy érzem figyelek is, de aztán mégis elfelejtem, vagy akár órán is ez van. Nekem is kiskoromtól kezdve vannak ezek a dolgaim, és egyébként engem annyira nem is zavar, csak mostmár kezd nagyon szembetűnő lenni, h csak én vagyok ilyen. Legalább is a környezetemben. A tanáraim szerint néha olyan, mintha nem is a földön járnék... am ha gondolodpriviben is kivesézhetjük ezt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!