Mi van velem? :S Vagy ez természetes?
Ne aggódj, ez velem is így volt. Ennek sok minden állhat a hátterében. Először is, szerintem azért lehet, mert 14, éves vagy, most léptél a tinédzser korba, kezd megváltozni a felfogásod, a nézeted a világról stb, mégha nem is veszed észre, emiatt bezárkózol egy picit. Velem pont ugyanez volt, állandóan változott a hangulatom, egyik pillanatban boldog voltam, a másikban meg legszivesebben fölvágtam vna az ereimet XD Ez így van ebben a korban :) Hidd el, idővel elmúlik, lehet, hogy nem most, egy év, két év, három év múlva. Én történetesen most érzem azt, hogy ezt a korszakomat kinőttem, és 18 éves vagyok.:) sokkal kiegyensúlyozottabb lettem lelkileg, és biztos vagyok abban, hogy veled is ez a helyzet :) És persze a többi tizenévessel is:) tehát ne aggódj!
Egyébként, hogyha rossz kedved van, mindig csináld azt amit szeretsz... hallgass zenét, nézz meg egy vígjátékot..:) mindez segít abban, hogy ezt a labilis időszakot átvészeld:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!