Nem tudom, h ez baj-e velem vagy csak ilyen vagyok, de nem tudok sokáig emberek között lenni. Idegesít a sok értelmetlen fecsegés és egyes emberek hangjától is a falra mászom. Ez természetes?
20.51-es vagyok
Én is szívesen beszélgetnék veled:)
Én nem tudok neked írni privit sajna, mert nem írja ki, de te ha gondolod írj nekem.:-)
18l
szerintem ez részben normális dolog. nem mindenkinek ugyanaz az érdeklődési köre. de ha olyan téma kerül szóba, ami téged is nagyon érdekel, akkor gondolom te is hegyezed a füled :)
Az a baj , hogyha az ember más emberek társaságában szeretne lenni , akkor el kell beszélgetnie néha olyan témárol is , ami őt egyáltalán nem érdekli , de a beszélgetőpartnert viszont annál inkább . hát igen , néha engem is idegesít , de néha el szoktam visitani magamban a sok értelmetlenségen , amit mások összehordanak.
Ha akarod én is szívesen dumálok veled :) csak írj privátba és megadom msn címem vagy valami :D
22/F
14:25 viszont egy csomó szarságtól meg is kímélem magam
Az lehet, de mennyi szarságot okoz neked, hogy a jóból is kimaradsz. Így meg a biztos rosszat választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!