Miktől félsz? Kérlek kort és nemet is írj!
attól hogy látnak meghalni
hogy látnak betegen
rovaroktó(az összestől)
mások irántam táplált ragaszkodásától
16/L
Az emberi gonoszságtól, de inkább az őrültektől. Éjszaka az ágyamban minden alkalommal sírok, annyira félek, hogy elrabol valami pedofil kéjgyilkos, megkínoz, megerőszakol, stb. Attól meg még inkább rettegek, hogyha túlélem, mégis miféle életet élnék? Senkiben nem bíznék, és ez szörnyű. Mindenkiről azt gondolnám, hogy a pedofil "követője", és be szeretné fejezni a munkáját. :S Még félni is rossz tőle, milyen lenne átélni..? Soha nem akarom megtudni.
15L
Sya' 18éves csajszi vagyok...Félek a bizonytalanságtól, a magánytól...és hogy egyszer valaki élve eltemet...
Asszem, ennyi:)
Attól félek, hogy 10 éves korom előtt az a 4 pszichológus úgy elnyomta bennem az agresszivitást és olyan zárkózott lettem, hogy megint megtörténik az ami 13 évesen, annyira cukkoltak már mert mindig egyedül voltam magamnak való, hogy kitört belőlem az agresszívitás szét vertem a gyereket és kiharaptam egy darabot a karjából és elborult az agyam, és a következő hónapok rosszak voltak szülők tanár, osztálytársak, hogy milyen vagyok és sajnos azóta 20 lettem ugyanilyen vagyok és sokszor képzelem el tök mind1 hol vagyok még ha tök ismeretlen ember is, hogy milyen lenne szétverni meg egyéb véres dolgok.
Röviden attól félek, hogy megint elborul az agyam.
20/srác
11.02-Komolyan kiharaptad a karjából??:-o
Szerintem amit az utolsó írt. Ha ideges vagy töltsd ki a dühödet valami tárgyon. Nem szabad mindent felhalmozni, mert ha így teszel a végén odáig fajul az egész, hogy felhalmozódik minden düh és egyszerre robbansz ki. Lehet egy kicsit hülyén fogalmaztam , de azért érted?:-):-D
Az,hogy zárkózott vagy ,szerintem nem baj. Én is ilyen vagyok. Engem nem vittek pszichológushoz emiatt, pedig gyerekként is ilyen voltam.
Szerintem most csak túl sok minden kavarog a fejedben, tisztítsd ki a gondolataid. Tegyél rendet magadban...
18-L
11:02 vagyok
Pszihológushoz engem akkor vittek először mikor 6 éves koromban a szomszéd gyerek fejét a betonba vertem valami kis autó miatt, nem emlékszem már rá. :) Am néha mikor ilyen érzés van bennem olyan jó lenne ha kitörne mert tudom, hogy élvezném és ez az ijesztő, hogy még élvezem is. Sokszor van suliban mikor azt kívánom, ha cukkolnak nah még egy kicsit nah még egy kicsit és meghalsz. De mindig közbe jön valami vagy már meguntam a várakozást és olyan lenne mintha elaludnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!