Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek? Kérlek...

Mi a véleményetek? Kérlek olvassátok el!

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 11. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Olyan nagyon sokat még nem írtál, hogy legyen véleményem, de várom a folytatást. :)
2011. jún. 11. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
ebben az a legjobb,hogy leirod ami bánt,ami benned van.Olyan mint egy jó kibeszélés.Csak igy tovább. Folytasd az irást:)
2011. jún. 11. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Te írtad?
2011. jún. 11. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó lesz, csak írd tovább. :) Amugy én is hasonló helyzetben voltam gyerekkoromban ( a szülökre gondolok most itt elsősorban ) ha gondolod akkor írj nyugodtan privibe.
2011. jún. 11. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:

eddig tetszett!!folytasd az írást mindenféleképpen!

nekem is ez szokott erőt adni!

2011. jún. 11. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az jó dolog ha ily módon adod ki a benned levő érzelmeket. De azért nem kéne feltenni az internetre. Később még meg is bánhatod...hisz mindenki olvashassa.
2011. jún. 11. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:

de aranyos :)

kivánom hogy hozzon össze a sors egy olyan "vulkánnal" aki fel tudja olvasztani a jéghegyet:)

17l

u.i: irjmég!;)

2011. jún. 11. 20:53
 8/9 A kérdező kommentje:

hát nem gondoltam volna, hogy ennyi pozitív választ fogok kapni :)

a 6. válaszolónak pedig csak annyit akarok "mondani", hogy szerintem nem kell félni! névtelenül elég kicsi az esély a visszaélésre /legalábbis remélem ;)/

2011. jún. 12. 07:31
 9/9 A kérdező kommentje:
megírtam a vulkán-c. cikket ;)
2011. jún. 12. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!