Miktől félsz? Kérlek kort és nemet is írj!
attól,hogy csalódnak bennem,
attól,hogy csalódni fogok,
attól,hogy ha felnőtt leszek nem lesz munkám,
a pókoktól,
a magánytól,hogy nem lesz senkim és egyedül halok meg,
attól,hogy elveszítem a szeretteimet,
attól,hogy később majd nem tudom letenni az érettségit, a nyelvvizsgát és ,hogy a jogsit se tudom majd megszerezni
asszem ennyi, 14/L
Mennyi ember fél a haláltól. Attól nem kell félni, legfeljebb magától a meghalástól. Két külön dolog.
Én attól félek, hogy anyukám élete végéig szomorú lesz, attól, hogy nem lesz munkám, és attól, hogy ha egyáltalán lesznek gyerekeim és férjem, akkor a gyerekek betegek lesznek, a férjemmel pedig rossz házasságban fogunk élni.
15L
minden este azért imádkozom, hogy csak ma este ne legyen alvásparalizisem. nem félek tőle, már megszoktam, de nem szeretem. haláltól nem félek. attól, hogy nem lesz munkám, attól sem. ha nem lesz, nem lesz. nem vagyok egy előre idegeskedős fajta. attól se félek,hogy megharagszanak rám, aki haragszik, az megbékül... excentrikus állatoktól sem félek... Talán attól, hogy a szeretteimmel történik valami. Igen, attól félek.
21L
hangyák
repülő rovarok
magasság
sötétség
idegen kutyák
éjszaka egyedül erdőben
éjszaka egyedül Budapest belvárosában
elmebetegek
hogy nem tudom megszerezni a diplomám
néha a családom
hogy sose lesz férjem és gyerekem
hogy kirabolnak
hogy megerőszakolnak
tűz
Kicsit félős vagyok :)
26/L
Röviden és tömören összefogalnám.
Félek a szenvedéstöl.
"Az ember fél az ismeretlentöl"
Valójában nem mivel az ember kiváncsi természetü és amíg nemtudja, hogy mi az addig nemtudja eldönteni, hogy félnie kell e töle.
A szenvedés szóba sokminden van pl.
betegség miatt szenved valaki vagy...
...testi szenvedés (pl. kerékbetörés)
...lelki szenvedés (pl. elveszteni egy közeli ismeröst illetve barátot vagy családtagot/szerelemt, kudarcok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!