Osztan segíjek Kendasszonynak föszedni a veteményt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:37
61/80 anonim válasza:
Jó van könd nem okartam én mögbántani kigyelmedet. Adja Istön hogy lögyönek györekei. És mit csinál ögy bejológus? A bizony ám nagyon távul áll a lókupecséghöz. Nagyon elálmosodtam könd. Ha nem válaszolok az azt jelenti bealmoztam oszt csicsis!! Remélöm hónap jelentkezik kigyelmöd, egy bekkuantásra.
62/80 A kérdező kommentje:
No majdan holnap ölmagyarázom mit csinál a bejolóhus én is löfekvéshöz készülödöm. Adjon Isten jó éj szakát kögyednek.Begubozom én is a szlmába, mör hát engöm is ölkapott az álomkórság :)
2010. jan. 15. 00:41
63/80 anonim válasza:
Csak bökukk egy üdvözlégy Máriára!!!!Oszt söhol sönki?!
64/80 anonim válasza:
Ténsuram! Jól eltűnt kigyelmöd, tán rossz fát töttem a tűzre?
65/80 A kérdező kommentje:
No ölnézést kögyednek há nem voltam itten internyet közelébő:
Ölnézést kívánok, sej osztán itten van mostan?
2010. jan. 17. 23:26
66/80 anonim válasza:
Hej könd! Ittön vagyok mög ögy nögyedóráig, aztán csicsis.Tudja könd úgy fáj a kőt lábum majd löszakad! Hiányoltam köndöt, képzölje már éppön menni akartam osztán csuklottam ögy nagyot, na möndom löhet könd emlöget. Özt úgy híják tölepátia. Ön hiszök bönne.
67/80 A kérdező kommentje:
Nó hát már akkor gondolom már kögyed húzza lóbőrt. Kicsit későn jöttem idő. Dő hát vigyázon kögyed a lábára, könegesse kenőcsel, nem jól van az hogy fájdogál. Há innent kívánok jobbulást a lábának. Há léhőt vagyon az a tölepátija. Pntan mostan olvastam ittön a döcemberi IPMöt abban is van szó telekinézsrű meg hát egyébekrű is. Osztán kbéhozram má a tik alol a tojásokat, bözony. Majdan csinálok má rántottát, röggelre. Osztán pihönje ki kögyed amagát mög a lábfádalmát, könegesse, mög hát borogassa. Aztán ha mög nem lenne má itten, akkor jó éccakát kivánok mán. Mög hát mostan héten köveset lészek fön , maximum nyoc előtt mer n9m lészek itthon, ő kőll utaznom pár napra. Osztán ittőn csak délután tudok főlgynni erre a világhálóra-e. Römélem nöm hatagszik majdan délután irok könd asszonkának, aztán ha csakugyan estö tud válaszoni akkor majdan másnap válaszol mán rá :)
2010. jan. 18. 00:40
68/80 anonim válasza:
Á könduram, micsoda röndös embör ön, előre szúl, hogy mögyön vöteményezni, oszt oda lösz egy pár nöpig.Tudja é kigyelmöd A jó csüdör is vagy lö sántul, vagy a föne mögeszi.Nu ön a lábúmra gondultam öszt a hasúnlatot.Hiányúltam könd uramat úgy öltünt, mint pulimba a búlha. Na dö könd ön söm vútam a toppon. Jól föhúztak ma kura röggöl, hogy az összes böztosítót rágja szét egy csomó köselyű,na dö ön bömentöm, oszt hölyre töttem az ügyintézőt.Még röm okurta fogni, hogy nöm fizettöm be 2 havi élötbiztosítást, oszt én mög mögmutattam a csökkeket. Oszt agyő a mígosz!!Mög azt is elmundtam neki hogy siötnöm köll, mert otthon bőg a riska. Várnak a nyulak, fácánok, őzök, meg az a kis vakond is a körtünkbe hajja!!De könd tartozik még neköm, hogy mit csinál ögy biológus. Azt tudom ön is nöm lókupöcködik, hanöm inkább völömi kísörleti növéntörmésztössel foglalkozik. Én mással foglalkozum, de öz ittön nöm publikus. Írok ögy könyvet, omi folyamutban van, a témája nem mindennapi törtínet. Na majd írjon könd uram, ha lösz ögy kis idöje.
69/80 anonim válasza:
Azírt hogy nöncs ittön könd uram nőha bönézök az ablakon. ::))
70/80 anonim válasza:
Ejnyö mán ténsuram, ha nöm fog jölöntközni, böadom a válöpört!::)))XD!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!