Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Osztan segíjek Kendasszonynak...

Osztan segíjek Kendasszonynak föszedni a veteményt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
Böhaltam könd, a köndörmagos csirkéjétől. A fene a jó dógát már itt szaladgál a dunyhán. Innye vigyö mán ki tojni, mert itt kotkodácsol. (letettem a szemüvegemet,mert annyira nevetek) Nu mán öz a pápaszöm is csak zavar engöm. Bezzög amiko fiatal koromban köndöt mögláttam majd kiugrott ám a szömöm, úy megíjedtöm biz ám!!!Mört ugyö úgy közdött nekem udvarolni hogy az orgonacsokrot úgy túta a szömem elé, azt hittöm beakar neköm egyet húzni vele. Akkor is mán látszott milyen rafinált könd. Na dö én söm vótam ám röst, megmutattam az utat, mörre van dél - kölet, oszt abba az irányba paráznákodjon kigyelmed. El is mönt, mert magának csak ollyan lyány kellett, aki kapható vót ám mindönre. Hallottam ott az almásban nöm csak a szép piros ómákat szödegette, hanem a lyányok bugyogólyát is. Na dö nem baj ködves csak az enyém lött végül, öz a hötyke nyakas lögény, így télvíz idején. Amikor a viharsarokban a suba alatt megbúlyik ám a szél. Na könd meddig bírja alvás nélkü. mört én ám nem a tyikokkal fekszem, hanem a baglyokkal lesekszem.
2010. jan. 11. 23:01
 22/80 A kérdező kommentje:
Íppen volt egy kis dolgom, gyütt a szomszéd hogy elapadt a riska teje, jött elsírta nékem bánatát. Bezony emlékszem ama szép időkre mikor még kerülgettem a házukat. Hejj mikor a szénakazal mögött, aztán meg az ídösapja kergetett a vavillával én mög belestem a pöcegödörbe. Hejj azok a szépidők bezony. Jajj mikor előszőr kapáltuk együtt a veteményöst azok voltak a szépidők. Minha az óperencijás tengeren is túl éltünk volna. De azé mostan is ugyan jó magával az élet, há bodóg vagyok vagy mi a fene. :). De hát nem votam éppen szent, de hát maga is leállt eccer kéccer azzzal a lókupec istókkal pedig már akkor is monták hogy nagy csibész, De h hál Istennek csakugyan jól megvagyunk. Ugyan már mit gondol a szemüvegről, ugyan jóll áll hát én amondó vagyok hogy kiemeli arca szépség, gyönyűrű szemejit. Ömlékszik még arra mikor bélátgatunk a nagyvárosba?
2010. jan. 11. 23:36
 23/80 anonim ***** válasza:
Én mög mán azt hittem ellik a riska, tudja az a förde hátúlyú tehén,amékbe első ölléskor megfodúlt a borja.( már a saját hülyeségemtől hülyülök meg)Osztán gyütt Józska, az mög azt monta, inkább fordítsuk meg a riskát a bejárattal szömbe, akko a bornya is megfodul bönne. Hej neki möntem ám a fejőszékkel, micsoda ögy szomszíd vót az. De vót annak ám egy györeke is, valami Tóni, az mög hozta a kötelet. Az apja mög azt mondottá nökije, vidd vissza anyádnak, mert már az is várandús vót. Még szüksége lehet rája. Na!!No könd maga nöm szokott növetni, nincs visszajelzés e térön. Ja nézzön bö még a spájzba, mert a macska bészökött, bár hagytam hátha talál ögeret. Na ugyö mégmondtam bent vót a macska, megrágta a kóbászt, mög a szalonnát. És a kisgömböccel mi van? kippukkadt mán. Persze hogy kipukkadt, mert oly részögök voltak a disznyóöléskor, hogy túltöltötték. Na mögyek már mögyök segítek. Jaj a téfelem, a köpült vajam, a kefírem, meg a sült tököm!!?? Embör mit csináltál, pörsze megint meghúztad a butykost, oszt levörtél mindönt, nem megmondtam gyújtsd meg azt a petróleum lámpát. Ne sunnyogjál itt nököm. mars az ágyba, mögyökén is! Most már valóban megyek holnapra meg kell tanulnom normálisan beszélni, nem mondhatom az interjúalanyomnak, hogy jó napot kívánok ténsasszony gyüttem ögy kis gyulai pályinkáért.Jó éjszakát!!!!!!
2010. jan. 11. 23:55
 24/80 A kérdező kommentje:
Nohát azér mielőtt kendasszonnyal ölmennék hálni! Azé bökjön oldalba reggől hogy el ne alugyak mán. Azé ígéri holnap lesz ennek folytatása? Jó éjszakát :):):):)
2010. jan. 12. 00:08
 25/80 anonim ***** válasza:
Hát pörsze!!!!!!
2010. jan. 12. 00:09
 26/80 A kérdező kommentje:
Hahó köndasszony . Hahó, merrö van-é?
2010. jan. 12. 18:36
 27/80 anonim ***** válasza:
Nem látja könd hogy most értöm haza.Itt vagyok, itt vagyok! Na fa föne a jódógát, könd hamarabb hazaört, oszt sö a tyikkeknek, se a disznyóknak nöm adott még önni. Én mög eláztam a hóösésbe, nem hogy lösegítené a bundámat. Van má vacsora, pörsze hogy nincs, mölög tea, az sincs. Na akkor fogjon nöki ötetni, de ölőtte töát kérek. Ha már ily röst vót, főzök ögy kis puliszkát, töpörtyű lössz a tötején. Na gyün völöm holnap a városba? köll 10 kiló liszt, 10 kiló só, 20 kiló cukor, 1 mázsa kutyakaja, 1 mázsa tojótáp. Még ma öste fogja bö a lovakat, oszt röggel hajts!!! De vögye ám fel azt a díszös zsinóros kabátját is, mög azt kozák sapkát, mert lössz mit pakolnia.
2010. jan. 12. 19:09
 28/80 anonim ***** válasza:
Úgy látom hamar föladta kögyelmed!!!!!?????
2010. jan. 12. 21:49
 29/80 A kérdező kommentje:

No itt vok csak hát künn voltam a határba két birka elkalandozott a pulisuka jó lészön. Meg a ló is megellett.

Pulszka az jó lészen.Rittyentök én mgának olyan teját hogy no. Holnap a vársoba no a hétökrös szekírrel. az biza jó lészön, dö köszönöm kozák sapka nem köl ölég lészen a kucsma is. Há bocsánat hugy nem vártam sömmkivel , mire hazatért, de az csakugyan nem haragszik rám köndaszon ugyie?

2010. jan. 12. 22:17
 30/80 anonim ***** válasza:
Neköm is dógom vót na! Kimostam az öngit, gatyáját. Aztán mög mosogattam, de a föne a jó dógát nem mondta neköm, hogy kiscsikó született. Na vótam ám Gyulán, akkora hóesésbe, gondoltam is köndre, jöhetne utánam szánkóval. Oszt hazafölé mögszánkóztatna. Dö nem jöhetett vóna bé, mert a puli kutyám böleragadt vóna ám könd gatyájába. Mögmásztam az asztalt is hogy jó képet csináljak a polgármesterasszonyrul. Ott röhögtünk mindkötten, majdnöm elszóltam magamat, na ténysasszony, akkor most a rúzst ne könje úgy fölre. Na oszt ködvös uram hiányoztam köndnek?
2010. jan. 12. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!