Osztan segíjek Kendasszonynak föszedni a veteményt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:37
31/80 A kérdező kommentje:
bözony ám, nagyonis hiányzott, ösgész nap csak kend asszonyra gonoltam. Bözony, kün mikor morzsoltam a kukorict még ölis pittyeredtöem, féltem hogy az én kis asszonkám öm jön vissza. Ha már járt gyulán hozzhatott vóna ösgy kis gyulait, de söbaj van házzi. Osztán milyön volt a polgármestör asszonal böszélni? Mé nöm szólt vihettet vona abból a jó kis friss töpörtőből. Aztán jó aludt az íccaka?
2010. jan. 12. 22:36
32/80 anonim válasza:
Nagyon röndös asszony úgy föl virágoztatta azt a várost hogy csak nö! Lössz február 5-6-án röneszánsz karnevál, ami világhírűvé vált.Úgy röm ijösztött az a hülye biztonsági őr, én nem vöttem észre az odujába, oszt utánam szaladt a marhája, hogy takarodjak onnan. Hé mondtam is ám ögy tekervínyöset, hogy jön mán az én jó uram a szánkóval, majd az ölrendezi. Bolond ömbör az hogy a hélyák karmolják ki a szömit. Nem vittöm én a ténsasszonynak csak egy kis ajándékot, szöröncsemalacot. A föjén egy lóhöre, a közibe meg ögy gomba vót. Na dö ködvös uram azírt írhatna kigelmöd is úgy burkoltan egy pár szót, mi fönével is tölnek napjai a birka ötetésen, meg a lú elletésen kivül.Tán macska fialtatással?
33/80 A kérdező kommentje:
Há pörsző, megvédőmé az aszonkámat. Há macskát éppen nem fialtatok. Dö hát könd asszon mellik újságnál írja örükbecsüit? Hej azannyát nem lejtöttem a poharat, a nevetésbön, hinnye az Áldóját. Há reggöl nem csókolt mög mikor elmönt, de a röggeli, kása az finom volt amint készítött. Há dő mellik újságnál is van?
2010. jan. 12. 22:59
34/80 anonim válasza:
Hát még mit nöm kívánna mán kigyelmed. Nem árulom öl, inkább beszéljünk a hüvelygombárul. Itt nögy részt úgyis illyen kördések vannak. Valami nagy ivó löhet könd. Tögnap is kétször berúgott!!!Azírt mindönt nöm köll magának tudni, hiszen már szönte együtt élünk, oszt nemtom kigyelmöd macskfialtató, lóellető, töhén ellető vagy birkapásztor? Tögnap előtt halálra röhögtem magam itten: Beírt az ögyik lány hogy ő napközben gésa golyót visöl. Na aztán vót aki beírt nökije, hogy ő azt a nagy láncos golyót ajánlaná nökije, amit az öpéítkezésnél használnak, vagy ágyugolyót. Na kigyölmed mit szól öhöz, láncosgolyó,ágyúgolyó. Na ne növessen mán, mört kiborul az itókája, drága a pályinka.
35/80 A kérdező kommentje:
Há bezony vannak ámittön érdökös ömberek, azmán eccer biztos.
Há parasztlögénynek birnija is köll a pályinkát, Há ez kis mértékben orvosság nagy mértékbönn gyógyszer. Dö hát tuggya könd asszony, nöm vagyok én mindig részög. Mög hát én részegen még a legkisebb bogarat is mög védem a széltől nem hogy kötözködnék, biza. Aztán jó ez ha derűs vagyok. De hát maga is olyan, derűs jeány volt ögész életébön miójáta ismőrőm. Mosás, főzés közben is csak danonászik :). Há ez biza jó. Hinnye most nézőm, föl köll még apritani a a gyujtoste. Biza addig csinája mög a pujiszkát,. Aztán hallgatunk, ögy kis muzsikát, azt táncra perdítem kegyedet. Jó lesz ugyi?
2010. jan. 12. 23:18
36/80 anonim válasza:
Na de kigyölmöd söm kutya hogy ilyön vöteményessel indított, én meg kos létömre beökleltem öbbe a témába.Látom ám az írásán fölöntött a garatra, ölválnak utjaink, ha könd így folytatja. Lögalább azt írja már mög kigyölmöd melyik táján él böcsös országunknak. Ögyször úgy jártam ám könd, hogy beírt neköm egy förfi, a Női Lapozóba, de ő nem tudta én ki vagyok. Nagyon szeretett von velem találkozni, möglátni az irásaim alapján. Vissza írtam azt nö adja nöki a jó isten mört infarktust kapott vóna, ugyanis egy faluban laktunk 27 évig. Ha jóba akar völöm lenni nem igaz hogy önnyi hülyeség után legalább tudjam melyik égtáj föle nézzek estyínkint.
37/80 A kérdező kommentje:
Há békés mögyei származású vagyok, de szögedébe mostan nem régóta?
Há kegyed merre fölé lakik?
2010. jan. 12. 23:30
38/80 anonim válasza:
Szögedébe, nu kigyelmöd szögedébe lakik, én mög Béköscsabán.Szögedébe szültem a lányomat 25 éve. Imádtam ott lönni, még a Dómba is kimöntem imátkozni. Dö igazi parasztszármazásu vagyok ám. Tanyán növelkedtem, az vót az igazi élöt. A havas táj télön, zúzmarával, a lovas szánnal vittek a buszhoz. Szörintem onnan szorúlt bölém hogy mindön hájjal mögvagyok kenve, dö nö értsen félrö öngöm, nem vagyok hájas, csak az öszjárásom. Zönére táncolni. Imádom például Enyát, Cris Reát, Jan Michael Jear-t, Omegától a Hajnali Óceánt.
39/80 A kérdező kommentje:
Há béköscsaba az nagyon jó hely, ama híres kolbász fösztivál, hínnye azannyát de szöretem a kolbászt. Dö hát hiányzik a faluból a jókis disznyótor. Nincs is annál jobb jó kis disznotors, töltött káposzte, hejj. Hát szögedébe is szeretek lakin. Én bizza szeretöm a magyar zönét, A Demjént, möghát a piarmist, de a Omega is jó, Sőt én a Kispál és a borzot is szeressem, mög hát Kalapácstól a Az Angyalt.Hallgasa meg kögyed a a youtubon a a Kalapács Angyal című nótáját. No hogy tetszik kend aszonynak? Ez volt sokáig a kedvenc számom :D. Möghát a bluest éppúgy kedvelem min a rock zönét? A volt asszony szerette mög velem a zönét. Énekelt :D
2010. jan. 13. 00:02
40/80 A kérdező kommentje:
Dö hát jól elkanyarodtunk, nem , hirtelenjébe ölfelejtettem hogy becsuktam e a rucákat. hiinye, maga nem tudja asszonkám?
2010. jan. 13. 00:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!