Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Osztan segíjek Kendasszonynak...

Osztan segíjek Kendasszonynak föszedni a veteményt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
Böszarás, ahogy könd énvölem bánik! Pödörje mán mög a bajszát, mert ott a hegyén kóbász zsíros Na!!Ocsú, hát azt meg hát könd honnan szödte, hogy majd én mögyök ocsúzni. Inkább a töheneket megyek föjni, mert gyünnek ám a kontósok, oszt elmondom nekik, könd még nem ganyézott ki a töhenek alól.Most az öggyik a szaros farkával belecsapott a szömömbe. Hát pörsze, hogy nem gyün segíteni, addig is valamölyik kontóssal ott hetyög az asztalnál. Töszi neki s zípöt.A kutyafáját kigyölmödnek.Pörsze a Mariska szoknyája biztosan ződebb, na mög a körtje is, hogy tavasszal odamönjön kaszálni. Mit nö mán!!!Na júl van embör most az egyször megbocsájtok, mert azért én is föhérnép vagyok,osztán kell neköm is az embör néha mán. Érdökös lenne ha teljesen normálisan írnánk ögymásnak, bözonyára nem lönnénk önnyire dilisek, hé ömbör örti ezt?
2010. jan. 11. 21:00
 12/80 A kérdező kommentje:

DE körökre sikerült a válasza, he.

Értöm én, drága asszonkám. Há mimáccsak efféle népsíg vagyunk-e. De azé jó hogy mögbocsjt néköm. Reggöl mék kiganéjzom az istáálot, reggel ugy is friss a trágya, még föstöl. Há dilisek lönnék-e jó kérdés, jó ideö tanyára, nem köl nékünk a városi népség,jól megvagyunk mi kettőn ide künn a tanyán? Mit gondol erről kedves arám?

2010. jan. 11. 21:11
 13/80 A kérdező kommentje:
Há amugyan én se értem :):):)
2010. jan. 11. 21:13
 14/80 anonim ***** válasza:
Tanyára, tanyára, neköm cifra palota köl mán, nöm tanya, töhéntrágya, disznóganaly. Puccra vágyom ködves, cifra szoknyára, pántlikára, csipkés mölltartóra. Na mit szó öhhöz kigyelmöd. Mög annyi arany húzza le a nyakamat, hogy az leörjén a fődig, mert mán a dörökamat nem bírom magamtúl meghajlítani. Mög olyan autóba szörötnék ülni, ami csak mögyön magátúl, nem kell még kormány se bele, na ha ezeket a kívánságaimat tudná könd biztosítani arájának, akkor irány a tömplom!!
2010. jan. 11. 21:16
 15/80 A kérdező kommentje:
úgyalegyen! kifogtam az aranyhalat bezonyám, nem tréfa. Möglösz minden köndasszonynak, De hun vannak má ama szép idők mikor régön mögfelelt, magunknak a pajta, aztán a kis viskó, a kisvánkos, a kukoricakása, kendörmagoslevős, szörette ötetni a tikot. Mikorfránya nagy viharokban kettősben vmegbujtunk a sparhelt mellet és buja csokjaival kényezette agrárférfiuji lölkemet, míg öl nem állt az eső. De ha kend asszony eztet akarja há legyen...De mit gondol nöm lenne szép kötteskében üldegélni, miközben reszölném a tormát nézném ahogyan maga a rakott szoknyában, hímzi ama gyenyerűségős teritőcskéjét. Erről mit gondol szívem választottja?
2010. jan. 11. 21:31
 16/80 anonim ***** válasza:
Szígyölje el magát, amíg én tollforgatóként kerösöm a könyeröm, addig kend az agrárdisznyóival foglalkozik. Vagy elértöttem agárdisznyóival? Mert nem biztos hogy ért ahhoz amit csinyál, és inkább agarakat tönyészt, bár abból is jó pénznyt löhet csinálni. De az söm mindeggy, hogy agarászok, vagy ögerészek. Nya ott a pajtában mög a színyakazalban alíg láttam ki a porból, mert ugyö színanáthás is vagyok, majd meg fulladtam. Ugyhogy könd ne vigyön öngöm a pajtába, inkább egy baldachinos ágyba.Ja és a szalmakazalba söm, mert agyonnyomnánk pár tikktojást, aztán süthetném köndnek a ránytottát. Én nem hímeznék, én inkább fösteni szoktam, tájképeket, virágokat, na azírt a tanyánkat is emlékbe lefösteném, a sudár nyárfa árnyékában könd ott furulyázna, a birkanyáj meg lögelészne, ha mán könd agrárszakembör.
2010. jan. 11. 21:44
 17/80 anonim ***** válasza:
Inkább menjik fel kend a padra oszt hozzik le egy kaska tengerit.
2010. jan. 11. 22:06
 18/80 A kérdező kommentje:
Há én aztat nem uttm hogy maga emigyen nem bírja a szénátszamát, há bocsáson meg nkem, drága aszonkám. De hát én ama parasti eccerűsgemben, nem tutam, hogy kenaszonkának ílyen művészi vénája van. Há eztet tudom fölhagyok béreslegényi mivoltommal, de hát szeretem mikor kiviszem a nyájat a pusztába azt hallgatom ahogy bégetnek a birkák és lesem eme gyönyörűsgéges tájat. Kifogom én mégeccer aztat az arany halat. Nem lesz kend aszony egy se baja, mindene meglesz. És majdan a szikrázó napsütésben a dijófa alatt megpihenve lesem ahogy kendasszony festeget. Amikor meg versikéket reggöl pipával a szájamba a kút kévéjére ülve hallgatom, gyönyörűséges ajkát ahugyan kiejti a kecses rímös szavakat. Mit gondola asszonkám eltude, képzelni nagyobb boldogságot min ledőlni este a pipacsokkal tűzdelt réten nézni a cahugyan léjemegyen a nap és felgyűnneké a csillagok ?
2010. jan. 11. 22:10
 19/80 anonim ***** válasza:
Hé azt hittem mán alszik kend! Vagy tömi a pipáját,mört ugye a juhászok pipázni szoktak, ott a pusztán, a hortobágyi 9. lyikú hídnál. Na oszt a csizmájából kihúzta mán a kapcát téns uram, mert ugyi abba az időben nem vót még fuszekli, csak kapca, amikor maga lögény vót!!Hej azok a szíp idők, mikor a legínyek, a lyányok szoknyája alját lösték, azokon mög nem vót ám bugyi, csak valami felkötő madzag.Hiányotam ám, hogy hova a fönébe tűnt, azt hittem bezárja a tyikkeket, na meg mögnézi a pulit az udvarba, tudja azt a feketét, ami alyuhászok körül dorbézolnak. Vagy netán titokban meghúzza még a butykost lefökvés előtt. Mert ám ködves magátul mindön kitellik ám. Nagy játékos könd, de én is!!!Mindön hájjal mögvagyunk könve, azért írogatunk illyen szípön ögymásnak. Én már annyira bölejöttem öbbe a hülyösígbe félek, hónap nem tudok már röndösen böszélni söm. Dö majd maga könd segít.Majd ha nyugovóra tér, azért, adhat ögy búcsú üzenetet. (Mellesleg megjegyzem lehet egy tinivel ökörködök itt meglett nő létemre)
2010. jan. 11. 22:23
 20/80 A kérdező kommentje:
Hát azért íppen nem mondanám hogy vénkecske vagyok, de nem is ama tiniférfiju valahun a kettő közte. Há azé voltam távol mer kappan elveszőtt mög kellet keresni.Há megg némi dugi pjinka csak köl azé estére hogy legyön egy kicsit melegebb ha már a kemencö csak pislákol, minyá rakok én a tüzre. Ettöl a böszédtől meg nö féljen hisz, én is emígyen szolottam a telegráncsba midőn megcserren, hugy a fene vinné el.Volt ám móka kacagás. Ugyan jók votak, ama szép idők, mikor jányok szoknyája alá néztünk.Hinye csipje meg a róka, há magáját is emigyen ösmertem meg, há nem emlékszik kendasszony? Azannya kínyát nem beugrott aja kendörmagos csirkö az ablakon a rosseb egyö meg. Tán kend aszzony lefekvéshez készülödik?
2010. jan. 11. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!