Osztan segíjek Kendasszonynak föszedni a veteményt?
asszony aaszzony még elpironkodom itten....de csak ha kendasszony utána készít néköm hamubasültopogácsát
De én amondó vagyok nossza rajta :D
Jaj (erzsoók ? XD), ama egyetlen aszonkám, vagyol nékem, egyetlen galambom. Hasítok rőzsét , aztán csinálok csudajó mölöget, aztán.
Ja mög minnyá elfelejtem megyek dobokmá a mázsa koca alá má szamát nefázzon má meg ottan kün a hidegbe az ólba.
Aztán ugyi megcsokol-e, möghát kis hancur a hitvösi ágyikóba:)
Hinnye asszon! Ne féjen maga nöm lészen itten baj! Vigyázok éne, nem lesz itten györek. De mégis összegyűnne jól jön az kertbö sögiteni. A desznyóval ne fíljen semmit mög lesz nem soká két mázsa. rucák előtt is van víz, Emigyen hogy beösteledet rátérhetnénk a hancurra. CSak leakpom a bekecset, gúnyát, aztán lészen itten hadd el hadd. Hát aztán mög csöppnyi szex után, ha ugy gondolja morzsolhatunk némi kukoricát a góréba.
Mit gondol erül kendasszony? Há' mostan jut eszembö a ocsu buzát béhozta nehugy mán elázon. :):)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!