Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Osztan segíjek Kendasszonynak...

Osztan segíjek Kendasszonynak föszedni a veteményt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
ne hogy máááán , dogozék az asszony is !!
2010. jan. 11. 18:43
 2/80 anonim ***** válasza:
Hát segíjél! Bizony így tílen kiásni a verembűl a sárgarípát, meg a pötrezselymet nem kis dolog ám! Nagyon megkösszünném. Kapnál írte egy jó kupica pályinkát! Na!! Elfugadnád?
2010. jan. 11. 18:44
 3/80 anonim ***** válasza:
Ányukóm segíccséé máán.
2010. jan. 11. 18:46
 4/80 A kérdező kommentje:
há' hugya ne fogadnám el! no ide a kacsomba hörpintem is lefelé. ugyi-e?
2010. jan. 11. 19:02
 5/80 anonim ***** válasza:
A nagy vermezís után megfázott a kezim, lábum, megmelegíthetné kend, ott bent a búbos kömence möllett. Aztán meg a dunyha alatt egy kicsit elszórakuzhatnánk!!::))))
2010. jan. 11. 19:12
 6/80 A kérdező kommentje:

asszony aaszzony még elpironkodom itten....de csak ha kendasszony utána készít néköm hamubasültopogácsát

De én amondó vagyok nossza rajta :D

2010. jan. 11. 19:24
 7/80 anonim ***** válasza:
Készítök én köndnek egy szakalytónnyit is, csak fűtcse be a búbost, meg hozzon be egy kíve kórót. Mert bizony tűz nélkül nem mögy. Mert ugyö hamu nékül nincs hamuba sűt pogácsa. Ugye jó kis parasztasszony vagyok én, ugyö könd?
2010. jan. 11. 19:39
 8/80 A kérdező kommentje:

Jaj (erzsoók ? XD), ama egyetlen aszonkám, vagyol nékem, egyetlen galambom. Hasítok rőzsét , aztán csinálok csudajó mölöget, aztán.

Ja mög minnyá elfelejtem megyek dobokmá a mázsa koca alá má szamát nefázzon má meg ottan kün a hidegbe az ólba.

Aztán ugyi megcsokol-e, möghát kis hancur a hitvösi ágyikóba:)

2010. jan. 11. 19:49
 9/80 anonim ***** válasza:
Ejnyö mán! Még eztán öteti mög a disznyót? Hogyín lössz abbú kóbász? Hmmm??! Addig nemlössz ám hancúr, amíg a disznyó nem lössz két mázsás!! Na de jó öl kanyarottunk a répa szödéstől embör!!!Ami igaz igaz szöretök répázni is, de csak móggyával? Mert abbul gyerök lössz!!!! Ha nöm vigyáz kigyelmöd.::)))
2010. jan. 11. 20:22
 10/80 A kérdező kommentje:

Hinnye asszon! Ne féjen maga nöm lészen itten baj! Vigyázok éne, nem lesz itten györek. De mégis összegyűnne jól jön az kertbö sögiteni. A desznyóval ne fíljen semmit mög lesz nem soká két mázsa. rucák előtt is van víz, Emigyen hogy beösteledet rátérhetnénk a hancurra. CSak leakpom a bekecset, gúnyát, aztán lészen itten hadd el hadd. Hát aztán mög csöppnyi szex után, ha ugy gondolja morzsolhatunk némi kukoricát a góréba.

Mit gondol erül kendasszony? Há' mostan jut eszembö a ocsu buzát béhozta nehugy mán elázon. :):)

2010. jan. 11. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!