Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Osztan segíjek Kendasszonynak...

Osztan segíjek Kendasszonynak föszedni a veteményt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
Közben más vizekre öveztem, válaszoltam sok kördésre. Mindig ölérem a 95 %-ot a tönácsaimmal. Bizony, bizony tönsuram Csabai kóbász, tőtött kapuszta a ködvencem. Majd möghalgatom mög ma azt a kalapácsos zönét. Oszt ha nöm tetszik jól fűbe vágom magát, azzal a kalapáccsal.Oszt észhöz tér könd. Hallja e könd itt annyi buta embör van, alapvető kördésekre nöm tudják a völaszt.Van itt ám szoptatás, cumiztatás, möllgumó baj, farok hosszméröt probléma. Jaj könd azt látta, hogy ögy nagyon nem normális még a farkát is lefotózta és föltette a képöt, hogy az normális szögben áll ö. Na akkor is levágódtam a székröl a növetéstől. Mert nagyon jókat tudok ám növetni. A munkahölyemen én vagyok a mókamöstör. Pedig ő nöm egy növetős embör. Na mögnézem mán a pulimat mert jelez a lábával, kopogtat az üvegajtón. Biztos jölzi hogy éhös.
2010. jan. 13. 00:21
 42/80 A kérdező kommentje:
Bözpny ám hogy nuta embör annyi, van min a föd. Pödig hát csak józan paraszti és könne, én is jártam ögyetemre, hijába szerezték meg ottan sokan a diplomájukat az élet aplavető dolaihoz buták. Há ébn is szokom válaszolni. Dö biozny a multkor én is ugyan röhögtem, hogy íppen kortyoltam a töját mit kögyed készítött az kfröcsent a számból a monitorra. Bezony ha rossz kedvöm van én is fölgyűvők erre az oldalra oszt röhögök világnak ám. Osztan ajon annak pulinak mer aztán éccak csak nyüsziteni fog az eb, aztán nem jön álom a szemünkre:). Mö9ghát nöm jól van ha szegíny jószág éhezik ugyi. Szóval kegyelmessége a mókamöster bezony , jó az ha ebbön a világban jókelyű az embör az kincs , megköll őrinzni. Ógyis köll bölen9vetni a baj képibe oszt ni. Amondó vagyok, összek már már egy kiszöldbab lövest, kiugrok a konyhába, osztán mögmelegitőm magamnak, mög van még némi brassói. Kegyed nem éhes, nem éhezett be ebbe a válasz dömpingbő. Néköm mégnem sok pontom van, én egy hete regisztráltam osztán még csak 500 valamennyi pontocskám van.
2010. jan. 13. 00:40
 43/80 anonim ***** válasza:
Ön mán jöllaktamm csak a pulim vót éhös. Imádom a kutyámat, kis sunyi, van neki külön duzzogója is. Ha rosszat csöniál és ön legorombítom, mögy a duzzogóba. Röggel hozza bö neköm az újságot. szórólapokat. Zabálnivaló.Azt hittöm mán kögyelmed szömpillapászítást végzett, vagyis ölaludt. Na gondúltam jól itthagyott. Ögyszerűen nömtudok aludni. Ha napközben több interjúm van úgy fölpörgök, képtelen vagyok csicsizni. No ma mit hallottam, itt az egyik orvos már 60-on túl vón. Oszt mindig nagy bika vót a szöntem, de mán nöm bírja ugyö a sok nőt, a Viagrától rosszul lött, és rohammentő vitte a kórházba. Hát szögényt annyira sajnálom, most is szúr a szívöm érte. Szörintem ott lönt szétdurranhatott nökije és összevarrták. Lögalábbis ön így gondulom. De ha már ír könd nem bíztos, hogy választ kap, mert csak lökéne feküdni. Remélöm holnap találkozunk a butykos mölett.
2010. jan. 13. 00:53
 44/80 A kérdező kommentje:
Szögény orvos koma, há jobbulást nékije. No hát néköm is korán köne kellni . Jóccakát kegyelmednek. Én is nyugovara térök. Pörsze hogy holnap, a butykos mellet tanálkozunk, de még féluton.Aztán, vegye ki a hajából a pántlikát ölalv előtt. Na jóccakát kívánok, bujon bö a dunnha alá, mer még mögfázik. :)
2010. jan. 13. 00:59
 45/80 anonim ***** válasza:
Hé könd, mörre paráználkodik?
2010. jan. 13. 20:42
 46/80 anonim ***** válasza:
Innye ténsuram! Hát hun van mán kigyelmöd?
2010. jan. 14. 19:39
 47/80 A kérdező kommentje:

Hááá, alásan kéröm elnízését kögyednek, csak hánn tegnap ölesett a gebe oszt eltörte, a lábát osztán híttam a lúdoktort :D. Mög hát az öste Juventus möcs volt aztán jűttek a cimborák, bontotunk sert oszt néztük a möcsset a képesrádijón. Dö nö féjjen asszonkám már itten vagyok.

Ma má ráérek, möghát a gíppemöl is volt némi gubanc. Osztán hugyan tölt a tönnap mög hát a ma kögyednek? Mögetette a csirkéket? Mögvarta likas zoknimat? :)

2010. jan. 14. 21:32
 48/80 anonim ***** válasza:
Á Ténsuram! A föne a jó dúgát kigyelmödnek. Én mög mán azt hittöm, valami mönyecske vón ám a dolugba. Képzölje ténsuram az öste itt vót idesanyám, oszt mögmutttam neki miket írtam kindnek. Oszt a jó idösanyám a lölköm szintö rosszul lött a növetéstől. Azt kérdözte, hogy a fönébe jutott önnyi hölyeség az öszömbe. Vútam ma a piacon is néztöm kigyelmödnek valami nagy taralyú kappant,oszt azt főzöm mög pörkűltnek. Röndbe van a színakazal, mögágyazott mán bönne? Azt a riska fajtáját kigyelmödnek.Jól vannak ö a malackák, neköm gondozza űket,szoptassa, meg cumiztassa a löggyöngebbeket. Töttem föl egy kis kávét, mört közdök álmosodni, dö itt van öz a Fábry úr, aki neköm olyan részögön adott interjút a kóbász fesztiválon, hogy kiesött a szájábúl a töpörtyű. Mög a szájábúl csorgott a nyála, oszt azt hittöm mögveszett.
2010. jan. 14. 21:56
 49/80 A kérdező kommentje:
Bözony a szína kazlott mögvetetem. Hinny az a kappan jó fog ősni abbézony. De a kappan azaja jól fog ösni, rá egy kisfröccs, ennél bezony nincs is jobb. Há a Fábry is gyurotta kobászt , de ugyan nem foglya ugy gyurni a kolbászhúst min szömélyöm. Dö bizony a malacok ugyan jól ölvannak künn az alomba. Osztán künn a határba de hideg vagyon, hinnye de fáztam ögésznap. Há' jut eszembö én meg hát emigyen szólaltam, mög a bótba vót aztán nagy nevetés bözony. Osztán becsuktaja a pajta ajtaját, ki ne szokjon a jószágja a a határba.
2010. jan. 14. 22:15
 50/80 anonim ***** válasza:
Hátha mög látták vóna micsoda lövelezésbe közdtünk ténsurammal, már ögyütt is hálunk a színakazalba. Hátha mög megtudná az uram, hogy köndel hálok, akkor aztán lönne nagy kálvária bölüle. Ögyébkönt én nöm vagyok ám kikapós mönyöcske, övégzöm a munkám oszt gyüszök haza.Mondhat ám nököm okárki okármit azt a jó istön csűlátással áldotta mög. Römílem, azírt még szúba áll völöm, hogy nöm vagyok függetlön.
2010. jan. 14. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!