Osztan segíjek Kendasszonynak föszedni a veteményt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:37
51/80 A kérdező kommentje:
Háá, még látták vóna, az vót hát a nem sömmi. Nöm vagyok az sértődős fajta bözony, osztán mög mér ná állnék szóba kögyeddel. Jól érzöm ittön magam a szénába :). Mög hát jó lönni ez a játék ugyi-e. Háh' lögalábbis ugy gondolom, há kögyed nem így vagyon völe.?? Ha mög má ittön tartunk lökapom a fazekot a sparheltról. :)
2010. jan. 14. 22:38
52/80 anonim válasza:
Hálásan köszönöm önnek, hogy ilyön embör könd.Römélöm nem forrázta lö magát, lábát, gotyáját. Dö mi a fönét szöröncsétlönködik így a nagy iccakába. Kőne kendnök egy jó asszony, aki főzne, takarítana, kiganélyzna, ötetné a disznaját, bírkáját, lovát, köcskéjét, szamarát, lovát, mocskáját, kutyáját. Ölletné a töhenét. Böszedné a tikkok alul a tojást. Lopátolná a havat, söpörné az uccát, lepókhálózná a dunyháját. Az ágya alá tönné a bilijét. Fölkötné éjjöl a bajszát, feltönné a hálósipkáját. Majd éjjöl amikor horkol kigyöd jól oldalbarugná. Na ugye ilyön asszonykára vágyik kigyöd?
53/80 A kérdező kommentje:
Bözony ám, de azé nem vagyok aja, ilyen azé, mögcsinálom én is a munkát bözony. Dö azé jól jón a segítség azám a biztos, dö hogy mindönt az asszony csináljon én mög csak üljek a a kút kévéjén osztan csak pipázgassak. Azt mán nöm, há nöm ilyen fából faragtak öngem. Vagy aztat hiszi kögyed hogy én afféle lusta disznaja vagyok? Tán nem má vagy igön?
2010. jan. 14. 23:11
54/80 anonim válasza:
Ako lögyön szilaj kögyelmed! Az én uram is szilaj ömbör, dö mindön az én nyokamba szakad.Ű mössze dógozik, mindönnap máshun van Olasz, Belgium, Hullandia, Svédúrszág, Svájc. Na akku ugyö eltudja képzölni, hogy rám vár mindön. De itt vón az én jó pulikutyám, mondtam is mán az én jó uramnak ahhoz kölött vóna férjhöz mönnöm. De így is szépön ölvagyunk. Tisztasággal várom, mölög étöllel. Tudja kögyelmed én iccaka szoktam ám nag lakásröndözíst csinálni, ki tűrné öszt, hogy az asszony iccaka bolondul mög, amiko más már szunyókál. Neköm az iccaka a létölemem. Na dö én ilyön vagyok ténsuram. Az én munkámhoz sem tud ám, mindönki alkalmazkodni. Sokszor hojnalban írok, akkor vagyok igozán ölememben.
55/80 A kérdező kommentje:
No, azé ölég szilaj vagyok mög ölég öntörvényű néhaa, dö azé nöm annyira. Bözony én is afféle éjszakai bagoly vagyok mint kögyed. Ilyönkor, jó kimönni az örkélyre. Möghát, ha megyök valahova akkor is éccaka, indulok olyankor a lögjobb vözetni a gépszökeret, bözony. Osztán férjeúra kend tán diplomata vagy sofőr vagy ösetleg röpűlő pijóta? A pulihoz férjhöz :D. Osztán mindön éccaka át rendőzi a lakást vagy mifene?
2010. jan. 14. 23:31
56/80 A kérdező kommentje:
Mög nöhogy aztán aztat gondolja rólam hogy én otthon űlő bögyöpösödött vén embör vagyok. Se otthon űlő, se vénembör nöm vagyok :D
2010. jan. 14. 23:34
57/80 anonim válasza:
A férjöm kamionos, járja a világot. Tudja könd, mindönki ellenözte öszt a házasságot, dö tudtam kihöz mögyök hozzá. Ögy intelligöns embörhöz, aki három nyölvön böszél és otthon van mindön témában. Engöm nem érdökölt az iskolai végzöttsége, ugyan technikusnak tanult, dö így hozta az élöt. Neköm mindönt mögad, kölcsönös a tisztelet ögymás iránt. Az hogy énmög könddel itt együtt szödjük a pötrözselymet öz barátság.
58/80 A kérdező kommentje:
Méghogy pötrezselymöt, osztán kukoricával meg mi lészön? Aztat is léköll törni mög morzsolni, mör aztán mit ösznek a disznók, a tik, mög a ruca a teremburáját :). Möghát jó szakma az töchnikus, mit számít a végzettség. Ismőrők én különb embört 8 elemivel min 2 diplomás buta embört. Nöm a végzettsíg számít, hanöm a józan paraszti ész. Amondó vagyok. Há kögyed is így gondolja nem? Há mög jó dolog ez a barátság, jót ittön böszélgetni. Möghogy még kendasszonynak sögítek a vöteménybe is munkálkódni hogy ugyan jó lögyön a termés. Lögyen mit eladni a piacon. Aztán kögyednek hány györmeke van?
2010. jan. 14. 23:54
59/80 anonim válasza:
Ögy lyány györök! Ej csudaszíp lyány az anyja istönit. Hát köndnek van ö pulyája? Ha mán olyan szilajnak őrzi magát könd.Most lám, már mögin öjfélt mutat az óra. Löhet eltalálom mivöl foglalkozik, valami őstörmelő löhet. Azírt már ölárulhatná könd.Vagy volami farmon agrárszakembör. No de nem árulja el, az söm baj, attul még neköm lótenyésztő, mög riskaöllettő barátom marad kögyelmed.
60/80 A kérdező kommentje:
Néköm még nincs, kölköm, dö majd akarok lögalább köttöt hogy tudjanak veszekődni. Dö löginkább hármot hisz nékőm is két töstvérem van, jó az huogyha nöm csak vöszekedni tudnak, ha nöm ha baj lészen ki is tuggyák majdan sögíteni ögymás. Pörszö csak ha röndesen tisztöségbőn föl tudnám nevleni a kis embörpalántákat :)Möghát nemigen akarok akkor má városba lakni ha arr fordul a sors, jó lesz néköm faluba inkább ingázok. Hinnye nöm vagyok én ősteremelő, lókupec vagyok na nöm is félrő a tréfát há bejológia a szakterületöm.
2010. jan. 15. 00:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!