Legdurvább, legégőbb cikis sztorik?
Amik megtörténtek veled és abban a percben úgy érezted,hogy jobb lenne,ha elsüllyednél.
Tudom már van több ilyen kérdés,de ha azóta még történt pár dolog,vagy ami a legdurvább azt írd le.:)
Nagymamám nem rég elküldött a templomba, hogy vigyek el egy borítékot az egyik öreg néninek aki általában ott segédkezik. Azt mondta, hogy lehet még ott vannak a ministránsos srácok is (ha jól írtam) meg a pap. Mázlimra az egész csapat kint állt a templom előtt. Mivel a táskámban volt a boríték (tudni kell, hogy az elég szűk táska volt) elkezdek kotorászni és próbálom kivenni azt a papírt anélkül, hogy más cuccaim kine rántsam. Kivettem a borítékot és odaadtam a nőnek. Közben hirtelen a földre nézve észrevettem a betétemet. Velem együtt a nő is aki lehajolt érte, felvette és odaadta nekem és megszólal: "Tessék, leejtetted a zsebkendődet...*ránéz a "zsebkendőre"...óh bocsánat"
A fiúk (akik között volt osztálytárs, jóképű, ismerős) mind elröhögi magát. A pap elfordul. A nő meg rákvörösen a földet nézte. Gyorsan elrohantam de a kapuból hallottam, hogy valamit még beszélgetnek és hangosan röhögnek....
Jó kifogás, hogy ne legyek vallásos...xD
Szia!
Velem elég sok ciki sztori történt,valamelyik kevésbe ciki,valamelyik pedig nagyon...
Egyszer volt mondjuk olyan,hogy hétfő reggel hulla fáradtan készülődtem az iskolába,és tettem be fülbevalót is.Na most,szálltam fel a buszra,és az egyik barátnőm röhögőgörcsöt kapott....Megkérdeztem,mégis mi olyan vicces rajtam?Erre ő:
-A fülbevalód....
Megnéztem,és hát nem egyforma fülbevalót tettem be...
Annyira nem volt ciki,mert szólt a barátnőm,de azért.:DDDD
Természetesen ez is reggel suliba menet történt.
Tél volt,a föld jeges volt,csúszós.Mentem-mentem elgondolkodva,amikor egyszer csak csúsztam egy nagyot!Próbáltam megtartani magam,de ettől csak még röhejesebb voltam....Persze elestem.Ha ennyi még nem lenne elég,mögöttem jöttek!Xddd És voltak olyan "kedvesek",hogy kinevettek.Ott abban a pillanatban nagyon cikinek éreztem a dolgokat,de most már visszagondolva vicces is lehettem.:D
Volt olyan is,hogy majdnem megcsúsztam az osztályteremben,de szerencsére csak a barátnőm látta.:"D
Én mindenhol képes vagyok szégyent hozni magamra sajnos...Xd
Mentünk haza pénteken a fél 2 el suliból télen,olyan jeges vt az út hogy elcsúsztam aztán tiszta víz lettem
Anya amikor kicsi volt énekelgetett hablatyokat aztan azt hallja hogy valaki tapsol(a szomszéd volt) 😂
Nagyon dilis tanárunk van
Én és barinőm 11/L
Én 12/F (voltam akkor)most már 19/F vagyok)
Szal barinőm Lilla meg én Beni
Mentünk az osztyterembe,a többiem mknd kinn voltak
Osztyunkban,elkezdtünk csókólózni,meg én mar kezdtemetolni a gatyám meg az ő ingjét amikor észrevesszük higy a tanárnő mutatja nekünk a seggét
Nálam volt a telefonom mar fotóztuk is,többiek megszakadtam
De azért ciki volt hogy a tanárunk látott minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!