Legdurvább, legégőbb cikis sztorik?
Amik megtörténtek veled és abban a percben úgy érezted,hogy jobb lenne,ha elsüllyednél.
Tudom már van több ilyen kérdés,de ha azóta még történt pár dolog,vagy ami a legdurvább azt írd le.:)
hat nekem a napokba tortent olyan hogy szunetbe kiszedtem a pasim IPhone-at a zsebebol mert megakartam viccelni.szunet vegen oda akartam adni de elfelejtettem o bemegy az osztalyaba en is az enyembe...kozbe kuldtem az egyik osztalytarsanak egy sms-t h szoljon neki h itt az iphone...de nem volt nala a telefon....ora vegen kijovok es attol volt hangos a folyoso h a pasim IPhonjat elloptak es h o az igazgatosagon van es ep leakarta tiltani a kartyajat...kozbe az igazgato nezte a vido felveteleket. Bementem az igazgatosagra es mondtam h haaath ez "vicc" volt..meg h visszakartam adni stb stb...kozbe utana meg kerdezgettek tolem h nincs nalam az iphone? meg ilyenek...
szamomra szar erzes volt:D
Osztálykirándulás...Budapest,egyiptomi múmia kiállítás.
12 éves voltam és megjött.Semmi nem volt nálam,meg tapasztalatlan is voltam,ezért egy nagy galacsin wc papírt raktam oda.Beértünk a terembe tele volt egyiptomi dárga értékekkel és pont az elaszalódott múmiánál kipottyant a galacsin és akkoriban még a trapézgatya hódított szóval szabad útja volt a padlóig.Egy véres wc papír csomó hevert a lábam előtt és próbáltam arrébb sepreni.Közben az osztályfőnök hunyorított,hogy az meg mi lehet,de hál1istenek sikerült elsunnyognom.Hát az égő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!