Mi volt a legdurvább/legvicesebb dolog amit részegen csináltál?
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 13:38
1/15 anonim válasza:
tetováltattam, jó móka volt, igazából másnap meg sem bántam,legalább így nem fáj :)
3/15 anonim válasza:
Amerikai focit játszottunk, de nem sokra emlékszem, mert valaki a fejemre esett.
4/15 A kérdező kommentje:
Én egyszer a discoba megamra és haverjaimra borítottam egy kanapét, meg haza akartam vivvi azt a széket amin a kidobó ül, úgy kellett elvenni tőlem
15F
Kort és nemet is írjatok pls!
2010. márc. 4. 14:00
5/15 anonim válasza:
uuh
tizenöt évesen?gratulálok xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
6/15 anonim válasza:
az amerikai focis vagyok, 22/N. De ez már régen volt, azóta nem iszok. Csak megmosolyogtat visszagondolni néhány emlékre, de már kinőttem, nem csinálnám újra, égne a pofám.
8/15 anonim válasza:
Legeltem,meg hamut ettem. (akkor kb.18 voltam/f)
9/15 anonim válasza:
Három négyzetméter hasnyálas kannást hánytam a buszpályaudvaron fényes nappal.
10/15 anonim válasza:
belekötöttem unokatesóm tesitanárába ,de az volt a legfurább,hogy betojt és eliszkolt .
részegen beszöktünk a strandra úsztunk és marháskodtunk.
discoban egy húzóra megittam egy üveg vörösbort fél óra múlva kakukk
a virágtartóban aludtam egész éjjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!