Mónika show legdurvább jelenete. Gyerekek, nem tudok róla leakadni:D Vannak még fanok rajtam kívül? Hasonlót tudtok?
NEkem az a kedvencem mikor a vén c.asszony a nemtom hány évvel fiatalabb férjét szidja :D vasvillára szedlek, szétkaszabollak haha
Ilyet mint te európa nem b...szott.. hahahaha
hihetetlen..
Szerintem kicsit eltúlozták a dolgokat a készítők, mert a klipp nagy részében inkább borulnak, hol a vén p..csa, hol meg a vetélytársa, aztán kivezettetik, ott óbégat egy órán kersztül, nem tudom ebben mi a legdurvább.
Én sokkal brutálabbnak tartom azt, ami a Joshi barátban volt a múltkor.Ott egy nő tépi meg a férje szeretőjét, de úgy, hogy az elején berohan, 2 nagy füles kapásból, közben 2x 3x hasbarúgja a lotyót, közben ő maga is elperecel.:)
Jah, állítólag kitépett egy hajtincset a felbőszült nő a másik hajából + egy fülbevaló is bánta.
XD
http://www.youtube.com/watch?v=YWr4_3Y05hY
Íme egy csokorral; benne van a hasbarugdalózos - hajtépős cigány asszony is.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!