Nagyon durván átvertek a szüleim. Hogyan tovább?
Tegnap előtt este szépen kipucoltam a cipőmet és kiraktam az ablak párkányra. Tegnap reggel amikor felébredtem boldogan láttam, hogy itt járt a ,,Mikulás”. Elmentem dolgozni mindenkinek büszkén elmeséltem, hogy mit hozott nekem a Mikulás. A nap folyamán az egyik kollégám szólt, hogy menjek be a főnök irodájába, mert beszélni szeretne velem. Bementem hát az irodába és ott volt a főnököm és néhány kolléga akikkel nagyon jóban vagyok. A főnök mondta, hogy üljek le mert komoly dologról lesz szó. Én egyből mondtam, hogy ne kerteljen tudom, hogy kivagyok rúgva, de ő határozottan, mondta, hogy komolyabb dologról van szó. Leültem ès a főnököm közöltem, hogy a Mikulás nem létezik. Na én ott elkezdtem torokból nevetni, hogy ez most valami kész átverés show, de eztán jött a hideg zuhany. A főnök mutatott egy videót, amiben anyám teszi bele a cipőmbe az ajándékot. Na ott én ott teljesen összetörtem, zokogtam. A kollégáim nem győztek vigasztalni. Haza rohantam hát ès kérdőre vontam anyámat, hogy, hogyan tehetett ilyet. Ő csak annyit felelet, hogy már rég elakarta mondani, de nem volt szíve csalódást okozni. Mondtam neki, hogy ennél már csak az lenne rosszabb, ha kiderülne, hogy a húsvéti nyuszi se létezik. Erre anyám csöndbe maradt. Na ott teljesen összetörtem, rögtön kibontottam a dugi pálinkát.
Meg lehet ezt valahogy bocsátani?
Anyád nárcisztikus és mérgező. Szakítsd meg vele a kapcsolatot és költözz el.
(Az itteni sablonválasz)
Most hülyének nézel?
"A főnök mutatott egy videót, amibe anyám teszi bele a cipőmbe"
Kérdés 1: ki csinálta videót?
2. Hogy került a főnök kezébe?
Tudsz erre ÉRTELMES választ adni? Nem bántanálak meg azzal, hogy kijelentem: ilyet Te nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!